הבנתי וברשותך אתקן טעות קט...נ..טו...נת
ראשית, נעים מאד אבל אתה לא ה-נסיך. ה-נסיך שוכב לידי. רק חבל שהוא נרדם כל כך מהר...
שנית, מניין לך שרובנו סוג ג' במיטה?? לא, לא, לא... לי אין צל של ספק ש"רובנו" סוג ד'!
(או סוג ז'?
)
בקיצור, אנחנו לא מבינים בסקס.
שלישית, לא נראה לי שאתה מנסה לפתח דיון מעניין ולהעצים את המודעות....(
על מי אתה עובד?), אלא מנסה לעורר פרובוקציה.
רביעית, לדעתי שריטות נפשיות לא נובעות בהכרח מפחד מיני. יש, ברוך השם, עוד מספיק פחדים מכל מיני סיבות.
חמישית, אם בכל זאת תרצה לפתח דיון ולשמוע את דעתי, אני לא חושבת שלשאול:"מה מגדיר בחורה כטובה במיטה?"
הוא דבר נכון מהסיבה הפשוטה, ששאלה כזו יוצרת הכללות (ואני לא חובבת הכללות). והכללות לעיתים גורמות לתפיסות מעוותות.
יכול מאד להיות שיש העדפות דומות לקבוצות מסוימות אבל לא בהכרח העדפות לכל המגדר.
אני לא מסכימה עם ה"אין גבר שהטעם שלו הוא בחורה שלא זזה" כי לא שאלתי את כל הגברים.
ואני מאמינה שיש מכל הסוגים ומכל המינים, כמו שיש גברים שמאד חשוב להם מה אישה מרגישה בזמן שהיא איתם ויש כאלו שלא מזיז להם (וגם אתה התייחסת לכך עם ה"כמו ערבי.." )
ולגבי ה"את בטח לא אוהבת סקס עם גבר חסר ביטחון שלא יודע..." וכו'.... , טוב אני לא דוגמא. אצלי זה תלוי במצב הרוח. לפעמים אני מעדיפה אותו כמו "חיפושית שלא זזה" ושיתן לי לעשות ככל העולה על רוחי ולפעמים אני מושכת אותו שיעשה ככל העולה על רוחו (ואני אישה נשואה ששוכבת עם גבר אחד בלבד). וזו הסיבה, אגב, שאני לא מסתדרת עם הכללות ועם העניין שאחרים מחליטים בשבילי מהי ההעדפה שלי.
לכן, לפי דעתי, לעשות שיעורי בית לאחרים אני לא יכולה ואני לא יכולה ללמד אחרים מה הם מעדיפים. אבל דבר אחד אני כן יכולה לעשות והוא למנוע תפיסות מעוותות שגורמות לסבל בחיי המין המשפיע ישירות על חיי הזוגיות.
ובקיצור, אחזור על תשובתי הראשונה (והכל ברוח טובה): אתה מזיין את השכל.
בהצלחה יקירי.