מה ההבדל בדגמים של IBM

jako1234

New member
מה ההבדל בדגמים של IBM

יש מספר סדרות של IBM יש את דגמים הT שאם אני זוכר נכון הדגם הראשון הייה T20 והיום האחרון בסדקה זה הT43 הבנתי שהסדרה הזאת קלה מאוד וכך גם המחיר בהתאם שהדגמים הללו מאוד יקרים יש גם את סדרת הR שהמשקל ביננו אך ביצועים דומים לסדרת הT רק שהמעבד הגרפי חלש יותר. עוד ראיתי סדרה שאיך שהו את זה אני לא מבין יש את סדרת הG של IBM אני רואה מחשבים כאלה נניח עם מעבד P4 1.6GHZ אבל המחשבים האלה ישנים ובערך בגיל 3-4 שנים ואילו היום מוכרים אותו מחשב רק קל יותר נניח כמו הR50 אז איפה פה ההתקדמות אם לפני 3 שנים מכרו דגמים עם מעבדי 1.6 אז למה היום זה נשאר אותו דבר..(אני מדבר על מחשבים חדשים שאמורים להיות עם מעבדים חדשים יותר ומתקדמים יותר) אשמח לקבל את עזרתכם ואם יש תיקונים על ההבנה שלי בדגמים אשמח לדעת במיוחד יש לי עניין בדגמי הG אם למישהו יש יותר פרטים תודה

bar666xp

New member
נו ולמה היה הלינק...

יעודים שונים Z=Widescreen multimedia R=Everyday computing T=Premier performance X TABLET=Convertible tablet X=Thinnest and lightest אגב הZ הסידרה הזולה ביותר הX הסדרות היקרות ביותר. אם אני לא טועה בסדרות T וX יש את הכור-דו. בסדרות Z, T וX יש אפשרות ל Wireless Wide Area Network ו.. אפשרות לעד 4G RAM. גם כרטיסי המסך שונים: Z=Up to 128MB ATI Mobility Radeon x600 R=Up to 64MB ATI Mobility Radeon x300 T=Up to 256MB ATI Mobility V5200 X TABLET=Up to 128MB Intel Extreme Graphics Media Accelerator 900 X=Up to 128MB Intel Extreme Graphics Media Accelerator 950

bar666xp

New member
הינה על G

סידרה G אבל אני חושב שהפסיקו ליצר/למכור אותה. אם כן אז תמצא מהסידרה רק יד שניה או מחודש. יש סיבה מיוחדת למה אתה רוצה את סידרה G של IBM?

jako1234

New member
כי פעם רציתי לקנות מחשב כזה..

ואמרו לי שהוא נורא ישן ולא שווה לקנות אותו (לפני 4 חודשים)

למעלה