מה הדיסקים שאתם ...

aviv_b

New member
שלום אייל וגם לחובבת הקיור

בתור זקן השבט אני מברך אותך קודם כל אייל אני כבר בדרכי הטוחה לעבר ה28. וטוב לראות שהפורום מתחיל להתיישר עם מבוגרים. קודם כל דינו -אחת הלהקות המדהימות שהיו. וברוכים הבאים כמובן. לחובבת הקיור נכון שדיסאינטגריטיון הוא דיסק מצויין. אני אישית מעדיף את kiss me kiss me וכמו שרוברט סמית הגדיר זאת בזמנו זה הדיסק הכי שמח של הלהקה, כי אתה רוצה להתאבד רק בסופו.

קיור הדכאוניים

חודר יותר עמוק. ובהחלט יותר מרגיש. לא אהבתי את kiss me kiss me

aviv_b

New member
דיסק מצויין

אני גם אוהב את bloodflowers אני חושב שדיסק ממש מצויין

ברןך הבא../images/Emo13.gif

הפורום הזה הופך לבית אבות ממש!

DrunkGoat

New member
כמו שצריך..

הם חוו את התקופה. איך אני מקנא בהם... הייתי רוצה להוולד 10 שנים קודם.

אממממ.........

appetite for destruction קיבלתי אותו מאחי הגדול שהוא ניקה ת´חדר והדיסק היה זרוק על הריצפה.... nevermind קיבלתי מדוד שלי בטיול לחו"ל לפני שנתיים...

DrunkGoat

New member
אממ..

יש לי דיסק שצרבתי לעצמי, שמכיל: Brother Frogs Bone china Porch Down in a hole Got me wrong Rearviewmirror Would? שכל פעם שאני שומע אותו, אני לא יודע, יש לי הרגשה שאי אפשר לתאר.. אני יכול לבכות ולצרוח מ-40 הדקות של האלבום הזה. ואף אחד לא הביא לי אותו.. אני רק מחלק אותו לאחרים (אני לא יודע למה, אני מסיונר בקטע של גראנג´, והאמת שכבר גרמתי למישהי להצטרף לשורותינו).

אוקיי אז ככה:

1.smashing pumpkins-adore 2.atmos-headcleaner 3.shpongle-are you shpongled? 4.celtic cross-hicksvile 5.bob dylan-desire 6.niel young-decade 7.vibrasphere-echo 8.jeferson airplain-surialistic pillow יש עוד אבל אני לא זוכרת

למעלה