ובכן...
שלום, שמי אייל וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אפשר להגדיר אותי כזקן, למרות שאני רואה שיש פה איזה גריאטרי בן 27. בכל אופן הנושא הזה, של דיסקים חשובים, נראה לי נקודה טובה להצטרף לחגיגה הקטנה שיש לכם פה, אז הנה המבחר שלי: (ואני אפילו אשקיע) badmotorfinger - soundgarden - מה שאני מגדיר כתחילת דרכי במוזיקה הזאת. הייתי בכיתה ט´ וכמו כולם נורא אהבתי את נירוונה ומטאליקה שהיו פופולריים כמו בריטני ספירס היום (אפילו הערסים הראשלצים שלנו עברו הסבה לרוק) אבל יום אחד ראיתי את הוידאו של rusty cage (באיזה ערוץ זר בכבלים שהיו בתחילת דרכם) וזה היה פשוט ענק! רצתי לחנות התקליטים וקניתי את הקסטה (ב-92 לא לכולם היתה מערכת) וכל השאר היסטוריה.... DinoJr - where you been - תפס אותי חזק בזמנו, ועושה לי הרגשה של נוסטלגיה גם היום. מה הסיבה בדיוק, קשה לי להגדיר, ובכל אופן יצירת מופת של שירי דיכאון רעשניים. וכמובן, אי אפשר בלי להוסיף קצת סקס... אז בשביל זה יש לי כל מיני סידקים של פורטיסחרוף ביחד ולחוד. סקס ופורטיס? נשמע ביזאר, לא? ובכן האשמה תלויה בחברה שהייתה לי בתיכון, חולת פורטיסחרוף ששמעה את שיריהם בכל מצב, גם במצבי קאמה סוטרה. ולמרות שאני לא מעריץ גדול, יש להם שירים שגורמים לי לתגובות לא רצוניות מסיבה זו.