מה הדיסקים שאתם ...

aviv_b

New member
לא להתרגש.

אני עד היום שואל אותו כל פעם מחדש אם הוא אומר את האמת. הוא מוציא את המכתב מתום יורק מנויילן. הבחור הוא לא ישראלי, הוא גר בסנטה מוניקה בארה"ב.

aviv_b

New member
מה הדיסקים שאתם ...

גאים בהם במיוחד, אלא שיקרים לכם לא רק חומרית אלא נפשית. כלומר דיסק שקיבלתם מהחבר/ה הראשון (אולי הדיסק גרוע - אבל הוא תמיד מעלה דמעות בעיניים). תתחילו שירשור אני אצטרף יש לי הרבה אני פשוט זקן.... הא הא הא!!!!

gonishia

New member
צריך לפתוח לך קבוצת תמיכה

we love you aviv!!! לפחות אני מתה עליך כפרה!!!(דיבור פרחי) אני חושבת שהדיסק שלי הוא נורא משמעותי זה האנפלגד של אליס אין ציינס. הוא יפה. הוא מדהים, הוא מתאים לי להכל.. אני גם אוהבת את הדיסק של משינה,השחור הזה...שכחתי את השם... במיוחד את השיר - היא התווכחה איתו שעות... השיר הזה עשה לי כל כך טוב הקטע: "וזו כוחה של אהבה" נפלא, השיר הזה כל פעם שאני עצובה עושה לי טוב!! והאנפלגד של קאונטינג קרוז, זה פשוט עושה נעים, פשוט שומעים את זה..ויודעים שהאנשים שכתבו את זה הם אנשים טובים, פשוט אנשים טובים!

aviv_b

New member
אני אמשיך

הדיסק הראשון הוא דיסק הופעה של רדיו הד. יש לי אותו צרוב כי הוא נמסר לי על ידי חבר שקיבל אותו ישירות מתום יורק. אני בעצמי לא מאמין אבל יש מכתב הקדשה. הדיסק הזה לא יוצא מהבית שלי. זה הדבר הכי קדוש בעולם (לא שאני שרוף על רדיוהד, אבל יש בו משהו מיוחד). המשך אחרי זה

CaerBannog

New member
ממ

מבחינת גראנג´ סופרבלתינודע אלבום פשוט מדהים, הראשון הבאמת "אפל" שקניתי הייתי פשוט מכור אליו, כל כך מדהים... in the court of the crimson king לא קשור, לא נורא. האלבום שפתח לי את הדרך אל הלהקה הכי מדהימה ששמעתי אי פעם והאלבום עצמו, פשוט חתיכת מוזיקה מושלמת, אין מה להוסיף או להוריד יצרה אחת ןמושלמת pink floyd- darkside of the moon וכל מילה מיותרת

aviv_b

New member
carter USM

אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי אותם הייתי בעיר השנייה (מועדון אלטרנטיבי בחיפה, היום נקרא הסיטי הול). ואז השמיע הDJ את this is how it feels שעשו קרטר (השיר במקור שייך לקומודורס). יום אחרי זה נוצר הקשר ביני לבין הלהקה. עד היום הם אחת הלהקות האהובות עליי.

אוי... יש הרבה... ../images/Emo7.gif

ההופעה של משינה (הלהקה שאני הכי אוהב בעולם, אפילו יותר מנירוונה ופרל!) שאחותי קנתה בהופעה האחרונה שלהם. שמעתי את הדיסקים של ההופעה והתאהבתי, ומאז פשוט התחלתי להתעניין בהם. כרגע יש לי את כל הדיסקים שלהם! signify של פורקיופיין טרי,האנפלאגד של נירוונה, ורדיו בלה-בלה של החברים של נטאשה מזכירים את התקופה ה"הפכפכה" (...) בכיתה י´, אז הם מאוד מרגשים עצובים וחשובים גם היום...

Papito

New member
לי יש

את TEN שמזכיר מישהי ויש לי את DARK SIDE שגם מזכיר מישהי ויש את הGREATEST HITS של גארי מור שמזכיר לי נסיעות עצובות באוטובוס ויש את שומקום של אביב גפן שמזכיר לי בדיחה בעברי שמשום מה עד היום לא כ"כ מצחיק אותי

aviv_b

New member
רוב השירים שקשורים לפורום

מזכירים לי את הצבא. i nearly lost you - screeming trees מזכיר לי את הנסיעות לטירונות. זה דוגמא, אבל מה שבאמת מזכיר לי נשכחות. זה את red hot chilli peppers - i could have lied זה שיר ששמעתי איך שחזרתי הביתה, אחרי שגילית שהחברה הראשונה שלי בגדה בי. זה שיר שכל פעם שאני שומע אותו, אני נזכר במה שראיתי באותו יום. אבל היום זה כבר מביא לי חיוך, בזמנו זה הביא רק דמעות ועצב. אבל ככה זה בחיים כמו שאורמים סוניק יות sometimes you win sometimes you lose sometimes you sing the winner´s blues. בוקר טוב גראנג

call me a dog

New member
אם מדברים על בוגדנים...

החברה הראשונה שהיתה לי, בגדה בי עם שני בנים בערב אחד היא השתכרה הבתזונה! אז לא משנה... איך שחזרתי הביתה שמעתי את- led zeppelin-babe i´m gonna leave u janis joplin-summertime

aviv_b

New member
ניצחת אותי

led zepplin על זה גם אני לא חשבתי באותו הזמן. אוף הייתי חוזר אחורה ומחליף את הדיסק. ועושה עוד כמה דברים, אבל זה לא ממש משנה כרגע!!!!

An6ie

New member
אני לא יודעת למה אבל:

goog times bad times מזכירים לי את הטיול שעשיתי בצרפת (שהיה מגעיל ז"א..) כל פעם שאני שומעת את השיר הזה אני נזכרת בצרפת... מוזר...

An6ie

New member
אוווף!הרגע קמתי.. סלחו לי...

goog= good מזכירים=מזכיר.

e-shfiyut

New member
האלבומים שעושים לי גררר?

שאלה קשה. הראשון והברור זה האנפלאגד של נירוונה. חוץ מזה גם ok computer פשוט מעביר אותי למקום אחר לגמרי. מפחיד פשוט. בהחלט זה הדיסק שלי.

Jam Head

New member
יש די הרבה....

כל דיסק של פינק פלויד מזכיר לי תקופה או רגע בחיים....... ויש לי שבעה כאלה , ו-Ten של פרל ג´ם בהחלט

Cheezus

New member
דיסקים שאני גאה בהם?

Singles בהחלט! ו Facelift וכמובן Mad Season

קשה...

כמעט כל דיסק אצלי מוערך באופן רגשי..פשוט מטורף.. אבל דיסקים באמת מיוחדים... צריכה לחשוב... איך לא: jagged little pill... מה עוד.. מצטערת שזה לא להקה ספציפית.. הפסקול של רקוויאם לחלום. ואחרון בשבילכם אבל לא בשבילי: THE CURE-disintegraion

DinoJr

New member
ובכן...

שלום, שמי אייל וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אפשר להגדיר אותי כזקן, למרות שאני רואה שיש פה איזה גריאטרי בן 27. בכל אופן הנושא הזה, של דיסקים חשובים, נראה לי נקודה טובה להצטרף לחגיגה הקטנה שיש לכם פה, אז הנה המבחר שלי: (ואני אפילו אשקיע) badmotorfinger - soundgarden - מה שאני מגדיר כתחילת דרכי במוזיקה הזאת. הייתי בכיתה ט´ וכמו כולם נורא אהבתי את נירוונה ומטאליקה שהיו פופולריים כמו בריטני ספירס היום (אפילו הערסים הראשלצים שלנו עברו הסבה לרוק) אבל יום אחד ראיתי את הוידאו של rusty cage (באיזה ערוץ זר בכבלים שהיו בתחילת דרכם) וזה היה פשוט ענק! רצתי לחנות התקליטים וקניתי את הקסטה (ב-92 לא לכולם היתה מערכת) וכל השאר היסטוריה.... DinoJr - where you been - תפס אותי חזק בזמנו, ועושה לי הרגשה של נוסטלגיה גם היום. מה הסיבה בדיוק, קשה לי להגדיר, ובכל אופן יצירת מופת של שירי דיכאון רעשניים. וכמובן, אי אפשר בלי להוסיף קצת סקס... אז בשביל זה יש לי כל מיני סידקים של פורטיסחרוף ביחד ולחוד. סקס ופורטיס? נשמע ביזאר, לא? ובכן האשמה תלויה בחברה שהייתה לי בתיכון, חולת פורטיסחרוף ששמעה את שיריהם בכל מצב, גם במצבי קאמה סוטרה. ולמרות שאני לא מעריץ גדול, יש להם שירים שגורמים לי לתגובות לא רצוניות מסיבה זו.

למעלה