מה הדיבידנד בקסם סין?

מה הדיבידנד בקסם סין?

ראיתי שהוא 113 נקודות, אבל זה לא הגיוני כי התעודה חילקה דיבידנד לפני שלושה שבועות, ולפי בדיקה שלי לא היו בכלל דיבידנדים במניות האלה בסין. אז מה קורה? אולי מישהו בקסם יוכל לענות?

113 דולר הונג קונג

היי, אני לא שייכת לקסם, אבל לפי הנתונים שלהם מדובר ב- 113 דולר הונג-קונג שהתווסו למחיר התעודה. משהו כמו 61 ש"ח. נראה לי שזה נתון מצטבר מרבעון קודם. יתכן שברבעון קודם לא חולק דיבידנד כי לא היה מספיק מה לחלק, כדי לא להכניס את המשקיעים ליתרה שלילית. ולכן הצטבר סכום כזה, בתעודה. אבל בטח עדי ייתן את התשובה.

תשובה

לשאלתך , להלן פרטים עדכניים הודות פרטי הדיבידנד בקסם סין נכון ליום ה- 05.02.07 : בחודש ינואר חולקו דיבידנד למחזיקי התעודות בסך של 7.6 מליון ש"ח בגין רבעון 4 2006 (המדד חילק באותה תקופה 7.6 מליון ש"ח) . מאז חלוקת הדיבידנד בחודש ינואר מרכיב הדיבידנד הצבור בתעודה הינו 5.7 נקודות מדד ובהתאם השווי ההוגן של התעודה הנו מחיר המדד בתוספת 5.7 נקודות מדד . השווי ההוגן של התעודה מיום חלוקת הדיבידנד האחרון מצוטט לפי המדד בתוספת הדיבידנד הצבור , שנכון לאתמול , 5.7 נקודות מדד. המספר 113 הוא טעות הקלדה במחשבון שתוקנה . בברכה , עדי גזית .

למעלה