מה הגובה שלכן?

s h a r o n 7

New member
1.63../images/Emo126.gif

מרוצה מאוד

AnGeL DoLlY

New member
1.67

בבדיקות לצו ראשון התנפצה לי האשלייה שאני 70 וקצת ;[ אבל גם זה בסדר

LimiMimi

New member
זה נכון

לחברה שלי הורידו פרופיל על זה שבצו ראשון מדדו לה 1.49 עכשיו תבינו! היא הלכה לרופא והוא אמר לה 52 משהו כזה קיצר הורידו לה פרופיל לא יכלה להיות חובשת קרבית כמו שהיא רצתה עכשיו כשהיא קיבלה ת'חוגר רשום שם 1.52. הצבא. רשם. שהיא 1.52. פיגור

LimiMimi

New member
מתחת ל149 מורידים פרופיל.

הפרופיל שלה מהסיבה הזו בלבד הוא 64.

מממ

מורידים פרופיל על משקל-אם הוא נמוך יחסית לגובה. [או שהוא פשוט מתחת ל50] אני בספק מאוווד גדול אם גובה כשלעצמו מוריד פרופיל. אבל אני אבדוק את זה

OverSharing

New member
יש כאלו שלא מגייסים על גובה!../images/Emo103.gif

אבל את צריכה להיות מ---מ---ש נמוכה בשביל זה.

ממ אז ככה...

לאחר שיחת טלפון עם הרופאה הראשית בלשכת הגיוס ובירור האם על גובה כשלעצמו [אם הוא נמוך כמובן] מורידים פרופיל-אז התשובה היא-לא. מורידים פרופיל על משקל שהוא מתחת ל50 בלי קשר לגובה. גובה מתחת 150 "מזכה" בנשק מקוצר ולא ארוך... אין פרופיל על גובה נמוך-אלא אם כן זה בעקבות מחלה התפתחותית [בעיות הורמונליות,בעיות בהתפתחות העצמות-אלו סעיפי ליקוי בפני עצמם.] גם על אי סימטריה בגוף לא מורידים פרופיל [ז"א אם יש מישהו נמוך עם רגליים ממש רזות וידיים ממש שמנות-וכן, יש אנשים כאלו..אלא אם כן זו בעיה התפתחותית] כמובן שלא פוטרים אפאחד משירות כי הוא סתם נמוך [אלא אם כן שוב זו מחלה התפתחותית כלשהי..שמתבטאת מן הסתם לא רק בגובה נמוך אלא גם בבעיות רפואיות נוספות-ואז אם "אוסף" הבעיות מתאים לפרופיל 21-אז פוטרים] שירתה איתי מישהי שהיא 146..והיה לה פרופיל 97 כי אין לה שום בעיה רפואית-זה שהיא נמוכה לא מצריך בסעיף ליקוי-כי זה לא ליקוי..רק בחוגר היה כתוב לה הגובה-והיא קיבלה כל הזמן נשק מקוצר ולא ארוך.... בקיצור. אין סעיף ליקוי האומר: "פרופיל 64 עקב גובה נמוך".

KarenTheGoddess

New member
מוזר, כי בקיוסק מידע כתוב:

סעיף 1 ----- "גובה מ 1.41 מטר עד 1.49 מטר או משקל: נשים עד 49 ק""ג לכל היותר, גברים עד 44 ק""ג לכל היותר "

שזה תת משקל

ועל זה מורידים ל64 או 45...כל מקרה לגופו [שוב, מודדים יחסית לגובה]

נו

זה לא סותר את מה שכתבתי. הניסוחים בקיוסק המידע ובספר פרופילים לא תואמים-כי יש בעיות משפטיות עם "מה מותר לכתוב ומה לא"-מבחינת הקיוסק מידע. אז המון פעמים יהיו סילופים של סעיפי ליקוי. הכוונה פה היא גובה נמוך יחסית למשקל נמוך-וזה לא תמיד גם מוריד פרופיל-תלוי אם זה פרופורציונלי עפ"י טבלת BMI...

למעלה