מה הגובה גלים מחר??? אמרו שיהיו גלים גבוהיים מה הגובה שלהם?
D dead milkman New member 11/8/04 #2 לפי התוכנה שמישהו שם פה IWF יש מחר בממוצע 107 ס"מ. אה ויש לי שאלה: אתמול הלכתי לים בסביבות 6 בבוקר אומנם לא היו גלים משהו אבל בכל זאת הם היו ממש מסודרים. האם זה קשור בשעה שבאתי או שסתם היה לי מזל...?
לפי התוכנה שמישהו שם פה IWF יש מחר בממוצע 107 ס"מ. אה ויש לי שאלה: אתמול הלכתי לים בסביבות 6 בבוקר אומנם לא היו גלים משהו אבל בכל זאת הם היו ממש מסודרים. האם זה קשור בשעה שבאתי או שסתם היה לי מזל...?
ש שןgal New member 11/8/04 #3 נראה לי... גם אני בא בסביבות השש+ ויש גלים מסודרים נראה ליט שבגלל שבלילה יש רוח חלשה יותר אז היא לא מבלגנת תגלים... ותודה על התשובה....
נראה לי... גם אני בא בסביבות השש+ ויש גלים מסודרים נראה ליט שבגלל שבלילה יש רוח חלשה יותר אז היא לא מבלגנת תגלים... ותודה על התשובה....
F Fee Fi Fo Fum New member 12/8/04 #4 זה מאוד תלוי ברוח ובתנאים שהצפויים למחרת... אם נגיד השיא מחר והרוח כבר תפסיק ב-7 בערב בערך (לא שיש כל כך סיכוי) אז יהיה מסודר בבוקר בתנאי שבלילה הרוח לא תכה שנית...
זה מאוד תלוי ברוח ובתנאים שהצפויים למחרת... אם נגיד השיא מחר והרוח כבר תפסיק ב-7 בערב בערך (לא שיש כל כך סיכוי) אז יהיה מסודר בבוקר בתנאי שבלילה הרוח לא תכה שנית...