תראו את עמליה, מסכנה. כזאת חמודה. לא הגיוני להסתיר כדי לא להסתיר. בחייך, עומר. מסכנה עמליה. מאוד.
היי, אני גם סלב. לא? עזוב, אני הייתי מזהה ספוילרים מראש. מי כתב את העלילה ההזויה הזאת? של הסדרה של לביא כמובן. נקווה שתהיה בסדר. דלקת, ברור. היא חטפה דלקת והוא חתיכת רעיל. מקום שני זה לא הוא.
אוי, תמרי. וזה היה איתי בכור? לא יודע. מסכנה.
לרותם יש ווליום מאוד גבוה. מאי, לא ככה... ברור שמאי הפילה את עצמה. מאי, שמעת טוב מאוד, נו, בחייך. למרות רותם.
רותם, לא שלא בא לי לעשות שייד על מאי אבל חכי, עמליוש בוכה. גם הוא מוכר לי. כולם מוכרים לי לאחרונה. אין לך הוכחה. רותם חכמה. זבל"ה גם לך, ליבי. היי! זהב"ה! זה היה בעונה השנייה!
ליבי... בחייאת. חכי, העבודות של היסטוריה רק יחמירו יותר. הן לא גאייז בכלל.
ליבי אף פעם לא חושפת את כולם. היא תמיד מוזרה מדי.
אבל זה לא מאוריין. זה לא כיף. מרשמלו מקופל? עמליה? הכל בסדר? את לא בריאה?
מושקה? לא, גרושקה. מושקה זאת ההיא מהעונה הקודמת.
אני אומר שזה באשמת יפתח ההוא מכדברא. תפסיקו לפרוץ לתא של אמיר! עמליה בטח ממש חולה.
תמיד דופקים את אמיר.
מכינה לך טקס, כבוד הרוההההההה"מ. את לא ילידת 30 ביולי? אה. ירון נולד ב-24 בדצמבר. כמה מפתיע.
נוי, את חייבת לקבל המון כסף על מה שאת עושה. המרכז לתשובות נכונות ורעייתו! זה אוריין המציא לי. נכון, נוי.
אז היא המוכרת, נכון? ברור, דבורית, יום הולדת ליוצר שאני אוהב.
מאוד לא יפה.
טוב, ידוע לכל שעמליה לא טובה ביישום הבעיות בחייה הפרטיים.
סיפור נוי, עזבי. נכון, בהחלט. כופתאות וכרעיים?
עמליה, את לא טובה בקטע של ה"אני קונה בשושו עבודות". אוסנת? משהו בבחורה הזאת לא בריא.
אמרתי שכל פעם שמפרידים ביניהם הוא כותב יפה יותר. צריך להפריד ביניהם רק לרגעים חשובים בלהקה. איך הם יחזרו עד סוף השבוע?
עמליה מכניסה יותר מדי את החיים האישיים.
נורא לא יפה.