מתי אמיר יבקש מהם לפתור לו בעיה? זה אף פעם לא היה. היה לי פעם אחד כזה בכיתה. השמיע סאונד צורם (גבוה מדי) שכל הכיתה שמעה חוץ מהמורה!
מה שדריה אמרה.

יופי שלרותם יש טבלה. באקסל. נהדר. בילת, רותם. בילת. אגב ליבס, אפילו אפרים קישון דיבר על זה! תופתעו לגלות. הקדיש לזה פרק שלם בספר.
אה, אתה אוהב אותה כמתופפת? תכף בבית תהיה לך אישה שתתופף לך על הראש בגלל זה. יופי לנועם המתוקה.
נכון מאי. צ'אט תמיד יקרא את הפרקים של פאנבויז ויסכים שזאת אחלה עלילה. אני זוכר, נוראי למי? והנה זה מתחיל. גם מאיה-לביא וגם משהו שליבי מסתירה, נראה לי.
אם אתה לא רואה בעיה, אתה הבעיה. לגמרי, ליבס. לגמרי.
תפנה לנטע, מה אתה פונה אליה? נטע, תעשי נועם. לא גאזל, נו.
אבל ליבס, את מתכוונת למשמעות הזאת... נו... לא ככה קורצים.
יופי, עומר, אתה מתחיל במו ידיך את הצרות. או שבמו רגליך. מה אתה משתמש בסקייטבורד?
הוא הזוי. לגמרי. אבל הוא יביא את הפיוס. אולי הוא אומן חושים? לא? רגע, אז למה כל ה... משהו בו לא בסדר.
משהו גם עם תמרי לא בסדר לאחרונה. מתי היא תפנה למשרד... אנה הייתה בונה ציפורניים.
ברגר. כן. עמליה חושדת ובצדק.
גם אתן כמו לביא? בילת לגמרי. כן, רותם. בדיוק. לא, לא, בדיוק. לימונדה. עכשיו זה עובד.
הן לא נפלו. אתה נפלת. עמליה יודעת המון, תופתעו לגלות. הילדה קוראת מחשבות.
גם אני מאמין במאיה.
אני רוצה לחזור ללימונדה. לא? חייבים.
ליבי, את מטורללת. ואני אוהב אותך מאוד. אוי לא, היא פה. היא תעצב לנו את המשרד מחדש. ליבי, את מטורללת. ואני אוהב אותך מאוד. אוי לא, היא פה. היא תעצב לנו את המשרד מחדש. אני כמעט בטוח שזה קרה בנעלמים. לא מחליפים ספר, מאיה.
מסכנה עמליה. אבל גלי לא אמורה לשיר. עמליה, די לשקר. אבא לא פה. אבא הלך. נדמה לי שבקרוב עמליה תצטרך דווקא עצה ממאי.