מי זה ולמה התסרוקת שלו ממש מטופשת? גם אתם. יש לכם תסרוקות ממש מטופשות. תסתפרו. לא שזה יעזור.
כן, ברור שנשברה. זה תמיד בעייתי ששוברים משהו. בושה. רותם חייבת להיות למעלה. ליבי... את שווה, הכל בסדר. הן לא רשומות. רגע, מאיה רשומה אבל מאי לא? מעניין. לא, אפשר היה... לעשות מזה משהו... חוץ מזה, מוזר לי שלא אמרו לרותם שהיא לא שווה. מצד שני מי שהיה עושה את זה היה נמצא בחלקים מאוד פרטיים ברחבי בית הספר. בכמה מקומות. ליבי, איזה קטע. היא מוזרה העונה. יותר מהרגיל.
נכון, רותם, כולנו יודעים. דבורית, תכבי את המוזיקה הקלאסית. היה יכול להיות מצחיק אם זאת לא הייתה מוזיקת רקע אלא ליטרלי מוזיקה שדבורית מקשיבה לה. דבורית, אם את צריכה פתרון שכולנו נהיה מרוצים ממנו... אני לא אמרתי שום דבר אבל... את יודעת... מצמצי אם תרצי את מה שאני מציע.
וגם אתם במצב קשה. עזבו, גם ככה לא אהבתי אותו. עומר לא מגניב בלי השיער. הוא דומה יותר לרפאל. היי, גלי. וואו. היי, גלי. היא גם לא נשמעת כזאת... מגניבה. לי בירן לא אוהב גבס.
החברה של תמרי מוכרת לי. אבל למה כשילדה מתבגרת דבר ראשון זה גשר בשיניים? כולנו גרועים אורתודנטית? עידו תמיד חמוד. תמרי, את לא אוהבת בנים? אוי, חמודה. את לא רוצה להתבגר. כמונו. נו, רגע, חברה של תמרי הייתה בשלי הכובשת, אבל בתור מה? הדוגמנית ההיא...? אולי.
תבל חג'ג'? אני חושב שהשוק מעדיף את הבנות. ספציפית את עמליה, אם היא תקים משרד מנותק מהשאר כולם ילכו אליה. ליבי לא מחוברת ורותם תקטול. אבל מה עמליה גם יכלה לעשות בכלל עם זה?
לא, אבל אם יש לך אחות את היית צריכה לעשות פשע! ואז עמליה תסביר לך הכל! דבורית עם רפיון אסוציאטיבי אני חושב. נו, דבורית, תלמדי לחשוב בלב.
נכון, עמליה, בלי המשרד הזה אין סדרה. בפימוווווווווו? מאיה רוצה להיות חלק מהחבורה שוב. תקופה חשוכה. היי, ליהיא. מה יש לליבי בחיים חוץ מהמשרד תכל'ס?
אבל רותם קינן לא פה יותר. אוף. בסדר, את מקרה מיוחד. גם אתה מקרה מוזר. שניכם.
השיער של כולם. בעיקר של הבנים, הם התגייסו ו... נו, הבנתם. איך עמית הכטר הצליח להתחמק מזה? תמרי הסכימה מהר מדי.
מה נעלה יותר? במדרגות או במעלית? הוא היה אישה שחורה יהודיה. לא?
בני כמה אתם חבר'ה? שאתם יורדים על בני עשר? איך כותבים סצנה כזאת? כותבים "השועלים מסתכלים על המתופפים, כל אחד עושה פרצוף סובל"?
ברור, בת. חשדתי במלכה של הכיתה. איך אתה יכול? שניר יתאר אותה.
את מתרגמת לנו, רותם. תמיד. תנו לי לנחש- חסר שם. היא מחקה את עצמה. למה באמת, עומר? כולנו זוכרים, ליבי. זה היה בתחילת הפרק.
כן, מה חשבתם שיהיה? היא תתופף וככה יהיו צרות בלהקה. היא תהיה יוקו אונו שלהם. גם בשועלים הוסיפו שועלה מתישהו.
כולנו יודעים, ליהיא. שקט עכשיו. נעמה? שתהיה נעמה, היא תמיד תהיה ליהיא. ה"למה עשית את זה" של עמליה כזה עצוב תמיד. כן, זה מאז שניר עם רומי. שלא לדבר על ניצן, כשהם נפרדו בכלל... וואו... את בן אדם מאוד מקובל, עמליה. הכי אהובה בבית הספר, אני מזכיר לכם, עשו לה סרטון והופעה.
אני האמנתי. אז מי? אנסטסיה אברבוך? תרשום את עצמה לא בשוות? רוהה"מ? כן, דבש, הייתי נותן לה. תגידי, ליבי, מאיפה הגיעה ה-ו"ו לרוהה"מ? ותביאי לנו את ליהי לטקס שוב? אתן היחידות שחוזרות למשרד, בנות. אחרים עובדים מהבית.
הסט נשאר לפחות. הנה זה בא. כמו תמיד. אבל בפרק 5 זאת תהיה בעיה. דברו איתי בשלישי.