מה הבעיה שלי ??

moris19

New member
מה הבעיה שלי ??

אני לא יודע אם כאן זה הפורום הנכון אבל בכל זאת עכשיו לילה וסתם מתחשק לי לשפוך את ליבי קצת... אז ככה.. אני בעוד מספר חודשים חוגג יום הולדת מס' 20.. כן עד כאן הכל טוב, אבל הבעיה היא שבמשך 20 שנה לא הייתה לי אף חברה, אף ידידה, מעולם לא נישקתי בחורה (כמובן שאין בכלל מה לדבר על .....) והשיחה הארוכה ביותר שהייתה לי עם בחורה נמשכה אולי 5 דקות... ולא.. אני לא נראה כמו חזיר.. אמנם אני לא דודי בלסר אבל אני בסך הכל בן אדם נורמלי.. החברים שלי נראים כמוני ולהם יש חברות.. אז מה הבעיה איתי?? כל פעם שאני מדבר עם בחורה אני מתחיל לגמגם ולעולם לא היה לי אומץ לגשת לבחורה ולנסות לשוחח איתה.. כמו שזה נראה עכשיו מחכות לי לפחות 20 שנה נוספות של בדידות וכן.. אני לא מתכוון לעשות שום דבר שישנה את זה... לילה טוב לכם ומצטער שהטרדתי אותכם בסיפור חיי המשמים...

אני יכול להבטיח לך

שזו,שתצליח להגיע עד אליך ולפרוץ את מחסום המבוכה שלך איתה-אתה כן תגיע רחוק וזה יקרה. לא כולנו עשויים ממקשה אחת לא כולנו מתבגרים,ומקבלים ביטחון באותו הגיל הסר דאגה מליבך. אליך,תפרוץ רק אחת שמספיק רגישה,כדי "לקרוא" אותך אין חשש,שתהיה בודד עוד עשרים שנה להערכתי-תוך שנה עד שנתיים לא תכיר את עצמך.

moris19

New member
תודה.... הלוואי שאתה צודק..

אבל לצערי זה מה שחשבתי בגיל 16 ואח"כ בגיל 17 וגם בגיל 18... ועכשיו אני כבר בן 20 וכלום לא השתנה... לצערי המציאות שונה מהסרטים.. בסרטים הגבר נתקל במקרה באמצע הרחוב באהבת חייו ומיד מתחתן איתה, אך במציאות כשנדמה לי שמצאתי את אהבת חיי.. היא חולפת על פניי בלי להתייחס אלי בכלל... זו המציאות.

חן (*_*)

New member
מי אמר שזו בעייה שלך?

אולי זו בעייה של מישהי שטרם נתקלה בך, ולכן הפסידה בן זוג כמוך? למצוא אהבה, לא תמיד קל, זה גם עניין של מזל. אני משערת שמסיבה כלשהי, הביטחון העצמי שלך אינו רב, ומן הסתם אתה מקרין זאת. העובדה שלא התנסית גם ביחסים הפיזיים בין גבר לאישה, אולי היא הפוגעת בביטחונך. לדעתי האישית, אין חובה להמתין לאהבה הגדולה, זו עם הפרפרים בבטן, והזיקוקים, כדי להתנסות מינית. לאחר שתהיה מנוסה, לדעתי תחוש בטוח יותר בעצמך, ויקל עליך לשוחח עם בנות ו"להתחיל" עם מי שמוצאת חן בעיניך. חוץ מזה, אתה עוד צעיר, אל תתייאש.

moris19

New member
מצטער אבל לא הבנתי אותך...

את צודקת.. בהחלט הביטחון העצמי שלי לא בשמיים אבל איך בדיוק אני אמור להתנסות בקשר פיזי עם בחורה אם עדיין לא מצאתי אף אחת כזאת....?

טאKילה

New member
moris 19 ברוך הבא..../images/Emo39.gif

אני לא רואה בזה בעיה ,אתה טהור זך עטוף יופי. לדעתי מרקי אמר את המילים הכי נכונות. אני חושבת כמוהו.. לדעתי עוד ימאס לך ממחזרות. שיהיה לך בהצלחה..
..ו..
אתה חמוד.

moris19

New member
תודה גם לך...

קודם כל החלטה אחת נכונה כבר עשיתי כשנכסתי לפורום הזה ומצאתי כמה אנשים נחמדים... תודה על העידוד אבל אני לא ממש רואה את המחזרות באופק... הן עסוקות בחיפוש אחר דוגמנים וכדורגלנים.. ואני זה רק אני...

Crossface

New member
been there, doen that

גם אני הייתי כמוך, עם אולי הבדל קטן, לי היו ידידות כמעט כל הזמן. תתחיל עם זה לדעתי, היה לי קשה לשבור את המחסום הרומנטי, כלומר יכולתי לדבר עם בחורה, עד שזה הגיע להתעניינות רומנטית מצידי, בסופו של דבר זה הגיע. אז תכיר בנות כידידות, לא כאלו שאתה מתעניינן בהן, לאט לאט תיצור ידידות ואני חושב שזה יעזור בהמשך. בהצלחה

למעלה