מה הבעיה שלי?

מה הבעיה שלי?

בזמן האחרון כל מי שרוצה להכיר אותי אני פשוט מרחיקה, מתרחקת, מתחמקת, בלי סיבה ממשית. לא עשו לי כלום, במיוחד בחור אחד ספציפי שנראה לי בחור ממש טוב ועדיין אני כאילו "מוצאת סיבות" שלא להיות איתו ומרחיקה אותו :[ מה יהיה ? אני מפחדת שאם זה ימשיך אני אשאר לבד לעוד הרבה מאוד זמן. מישהו יודע אולי למה זה קורה לי?

יכולות להיות כמה סיבות....

1. משהו בך לא באמת רוצה להתחייב כרגע לקשר , את מעדיפה את הלבד ( שזה בסדר גמור ) ולכן אוטומטית נמנית ממצבים של משהו זוגי. 2. בעבר חוית איזו פרידה, או דחיה , או משהו שהסתיים שלא ביוזמתך, וכיום נשארו שאריות של זה, ואת נמנעת מזוגיות בשביל למנוע מצב כזה שוב. שני המצבים נורמליים, וניתנים לשינוי... היחידה שיכולה לשנות אותם, זו את. אם הבחור מוצא חן בעינייך, ונגיד ועשית טעות והרחקת אותו... אל תחכי שיפנה אלייך שוב - צרי את קשר ! תזמי איתו תקשורת כלשהי מהצד שלך, אל תפספסי הזדמנות. אם המצב מפריע לך, שני אותו.

טוב כנראה שאיתו זה כבר לא יעבוד

הוא עקשן בטירוף ודי אוהב להתווכח על כלום והוא גם חסם אותי בפייס... אז נקסט :)

נסיה 5

New member
מעניין איך יודעים מי חוסם בפייסבוק...

לא יודעת מה להגיד לך חוץ מלומר לך משהו שאת שונאת לשמוע את זה אבל בצורה מסוימת אני אומרת גם לעצמי :) תהיי חזקה!!!!! לא להרים ידיים, ולא להתייאש יכול להיות שיש לך בעיות כמו שיש לי ולכל אחד והדבר הטוב הוא שאנחנו מנסים לזהות את זה ויכול להיות גם שהסביבה היא הלא בסדר ואנחנו הבסדר, לא יודעת מה לומר לך. רק שאת תמצאי כמו כולנו את האהבה שתפיח בך חיים, אור, שמחה, שייכות ודברים טובים ונפלאים. הלוואי שבשנה האזרחית הזאת כולנו נמצא את האושר, אהבה, והשלמות שבתוכנו ונקרין את זה החוצה ועל הגל הטוב והממוזל המבורך יגיע האהבה הנכספת והמיוחלת.

תודה מתוקה... אפילו שלחתי לו הודעה של התנצלות

למרות שלא מגיעה לו ממש עם השטויות שהוא אמר לי ו"מה דעתך להתחיל מחדש"? אחח אני עם הטוב לב המחורבן שלי והאמונה בבני אדם... שמנסה לא לוותר גם על משהו שאולי לא שווה אותי בכלל. יש פה עוד דפוקים כאלה כמוני או שאני היחידה? :p ואפשר לדעת שחוסמים אותך בפייס, כשאת מנסה בחיפוש לחפש את הבנאדם לוחצת על השם ואז זה כותב לך unavilable ונכנסת לתיבת הודעות ורואה את השם שלו בלי תמונה ואת לא יכולה לשלוח לו הודעות... שתהיה 2012 מוצלחת מכל הבחינות!!! הלוואי הלוואי אמן ואמן :) אבל את יודעת למצוא אהבה זה לא מספיק... למצוא בן זוג שבאמת מתאים לך זה כבר יותר קשה, וכמו שאני רואה צריך להיאזר בהמון סבלנות בדרך אל המיועד!!! בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםםם

למה את מרחיקה? מתוך פחד

נשמע שיש לך סוגיית חוסר אמון, מכל סיבה שהיא. את אולי טובת לב ומצהירה שיש בך אמונה בבני אדם - אך מעשיך מעידים את ההיפך. גם הצעד האחרון נראה כמו סוג של שכנוע עצמי - לתת צ'אנס, שלא יגידו שאני הרסתי את הקשר. חוץ מזה, הוא חסם אותך בפייסבוק, אך את זו, לפי עדותך, שחסמת אותו בלבך. והלב, לפחות לפי מה שבדקתי פעם אחרונה, תופס הרבה יותר מכל סטטוס בפייסבוק...

לגבי חוסר האמון מסכימה, לגבי ההודעה ששלחתי לו

ראיתי את זה בעיניי כמו לתת צ'אנס ממחשבה ששנינו היינו סתם קצת לחוצים ושאולי זה כן יכול לעבוד בכל זאת, ממש לא מפחד שיגידו שאני "הרסתי", אני הבנאדם האחרון שממש יעניין אותו מה אחרים חושבים עליו, חוץ מזה עוד לא היה כאן קשר, היה רק דייט אחד. :)

תודה! חזרנו לדבר... בתקווה שהפעם יילך יותר

יותר טוב :) תודה פילוסוף ותודה לכולם!

למעלה