מה הבעיה? קחו סנו?

מה הבעיה? קחו סנו?

אז זהו, שיש בעיה חמורה בכל הנוגע לפרסום של מוצרי סנו בטלויזיה. זה ידוע שמשרד הפרסום שלומי דרורי ארועטי משרת את סנו כבר עשרות שנים ונראה לי שפשוט התעייפו שם או משהו כזה, אחרת אני לא יכול להבין איך זה שמשרד פרסום ומפרסם מרשים לעצמם להעלות לטלויזיה סרטוני פרסומת כל כך אנכרוניסטים ומגוכחים. הפרסומת של סנו מקסימה לדוגמא עם הבחורה והבחור שמנסה לעשות סקר כלשהו והיא משכנעת אותו למה סנו מקסימה כל כך טובה...איזה קופי אומלל, איזה פסקול אנכרוניסטי ובכלל, איזה מין תסריט זה? זה משהו שכבר בשנות השמונים, בפרסומות בקולנוע, היה נראה מיושן. יש גם את הפרסומת עם הבחור הקרח שאישתו אומרת לו מה לקנות בסופר ואת הפרסומת לנוזל הרצפות...ששששיווו, ממש פאדיחה רצינית למשרד הפרסם. לדעתי בסוף יתעוררו בסנו ויעיפו את משרד הפרסום שלהם לכל הרוחות.

oren*

New member
מה הבעיה? קחו סנו

לדעתי, צריך להוסיף בתחתית הפריים את המשפט "צולם במצלמה ביתית", אחרת לא ניתן להסביר את התופעה הביזארית הזו. שילוב בין לוקיישנים משנות החמישים, ניצבים שלא פגשו מעולם מסרק/מלבישה/מאפרת, קריינות של אלכס אנסקי (פרסומות שאפשר להקרין בלב שלם גם בערב יום הזיכרון) וקופי מעובש. והכי מגוחך ליין הפרסומות סטייל "E.R." שלהם, כשהמצלמה לוקחת את הצופה לסיבוב בבית (בפרסומת של סנו ג´ט לדוגמא), עושות לי סחרחורת ומהוות הוכחה נוספת לכמה טוב שאיקאה הגיעו לישראל (ככה נראו רהיטים בבית ישראלי במאה הקודמת? מפחיד).

prilit

New member
לא הכל סנסציה

למה נדמה לי שאתם תופסים את הפרסום מנקודה מבט אחרת לגמרי ממני? לא כל פרסומת חייבת להיות הו הא! קוסמי, מטלי, אוונגרדי, שובר מיתוסים ופרות קדושות. בטח לא כשמדובר בסנו, חברה מסורתית שלא רודפת סנסציות. המסר מועבר בצורה ברורה ולא הכי מתוחכמת, בדיוק כמו יעילותם של מוצרי סנו האמינים והפשוטים והמוכרים לכל בית בישראל. אז לא אמרו לצרכן סוני זה כל השוני, אלא סאנו=נקיון. הניצבים לא מסורקים... ברור הם בדיוק באמצע נקיון הבית. המצלמה מסתובבת בבית, זה בדיוק המראה שחובה מי שמנקה את ביתו פעם ביום\שבוע\חודש... ואגב, ריהוט זה עניין של טעם, יש שם פרקט וריהוט ביתי ופשוט. אמנם איקאה זה יאפיות להמונים אבל סאנו לא בחרה לפרסם אותם אלה למכור נקיון מהיר וקל. לדעתי הפרסומות של סאנו אותנתיות, עושה הפרסומת מגלה הזדהות מלאה עם הצרכן, גם אם הוא לא עוזר\ת בית בעבודתו היומיומית. מזכיר לי את הקושי שיש לגברים לעשות פרסומת לטמפונים, הם אף פעם לא יבינו את היתרונות החבויים במוצר ויהיה להם קשה להבליט אותם.

shiris

New member
פרסומות למוצרי ניקיון

הן בכלל דבר בעייתי פה בארץ. האם הפרסומות שהיו למוצרי הפי יותר טובות? או כל הפרסומות האלה לאבקות כביסה, שתמיד האישה (הרבה פעמים עם הילד על הידיים) ממליצה על האבקה ואומרת לנו כמה היא מעולה ומורידה את כל הכתמים... נראה לי שבכל מה שקשור למוצרי ניקיון משרדי הפרסום נתקעו בעבר. יש מוצרים שעושים להן פרסומות נפלאות- כגון הפרסומת ל-013 (הזמן עובר לאט כשמחכים בחו"ל לשיחה), שמוכיחות שיש בארץ אנשים עם יצירתיות ומעוף. למה לא ליישם את התכונות הללו גם על מוצרים מסורתיים יותר כגון מוצרי סנו? אני לא אומרת שצריך לעשות להן פרסומות בסגנון MTV כי עדיין קהל היעד הוא שונה. אבל גם אנשים שמשתמשים במוצרים הנ"ל היו רוצים לראות משהו קצת יותר מעניין ממישהו שעומד בסופר ושואל את אשתו בטלפון איזו אבקה לקנות. זה סגנון שכבר אבד עליו הקלח

למעלה