מה הבעיה בי?

franki90210

New member
מה הבעיה בי?

אני בן 18 מרמת גן (יום הולדת היה לי במרץ האחרון). תנו לי לתאר את עצמי הכי אמיתי שיש, בלי לזיין את השכל לשנייה אפילו (הטון הוא כבר מרוב יאוש ועצבים): - חתיך - רזה - חכם - מדבר לעניין - קול יפה - ריח טוב - גבוה - משכיל - מעניין - נחמד - צנוע (תתעלמו מההודעה הזאת) אז תגידו לי, איך זה שלמרות זה, אני פשוט לא מוצא בחורה. ואני לא מדבר רק על היפות ביותר, אני מדבר אפילו על כאלו ממש מכוערות שאם הייתם רואים אותי (כנראה בלי להכיר את האופי,כי כנראה יש משהו דפוק בי), ממש לא הייתם מאמינים שאני רוצה לצאת איתן. לפני שבועיים הגיע השיא. דברתי עם מישהי באייסיקיו, חברה של חברה שלי. הכל זרם, שלחנו תמונות אחד לשני. אפשר לומר שכבר באייסיקיו היא הייתה מאוהבת בי. באמת. היא הייתה כבר ממש מאוהבת בי. יצאתי איתה לקניון, היה נראה שהכל הולך מעולה. הגעתי הביתה, והסתבר לי שהיא ממש מסננת אותי באייסיקיו, וחברה שלה גם רמזה לי לעזוב את זה. והבחורה הזאת שיצאתי איתה היא חכמה ומקסימה, לא איזה פרחה או סנובית. אני לא מבין כבר מה בעייתי בי. באמת. לפעמים אני חושב שאולי אני עיוור או משהו כשאני מסתכל על עצמי, למרות שאני יודע שאני נראה טוב אני כבר לא יודע מה הבעיה. הייתה לי חברה אחת אמיתית שאהבה אותי מאוד, והיום היא לא סובלת אותי. ואני אומר לכם את האמת, לא עשיתי לה שום דבר. חצי שנה היא הייתה מאוהבת בי (למרות שהיום אני יודע שהיא כנראה הייתה פרחה רצינית) ויום אחד היא פשוט זרקה אותי בלי שעשיתי כלום. אני כבר לא יודע מה לעשות. מה הבעיה בי?

nate2000

New member
פנים יפות לא יכולות לכפות על אישיות יפה פחות.

כשתבין שיופי אולי יגרום לבחורה להימשך בהתחלה אבל זה לא מה שיגרום לה להישאר בהמשך, המצב ישתנה.

bloody2

New member
אני אגיד לך מה הבעיה...

כניראה אתה לא מעניין כל כך... ועוד משהו..בחורות לא אוהבות אנשים שמדברים לעניין יותר מידיי...לא בהתחלה...בהתחלה צריך ליזרום לשיחה קלילה ולא לדבר לעניין! כניראה בחורות פשוט לא נמשכות אליך...

nitali

New member
אתה די שחצן אם אפשר להגיד את זה ככה...

בחורות לא מתות על כאלה..אתה צריך להוריד פרופיל קצת.. יש מצב שאולי אתה באמת לא מענין ונושאי השיחה שלך לא נוגעים בהן.ולכן בנות לא נמשכות אליך..

voguemaster

New member
המממ

כשאתה אומר שאתה מדבר לעניין, למה בדיוק אתה מתכוון ? בוא ותן דוגמאות ונראה אם אתה יודע לדבר או שאתה יודע לדבר בצורה שמושכת בחורות (כי יש הבדל מהותי). אגב, אני בעד שחצנות במידה הרצויה. אני שחצן לא קטן בעצמי אבל לרוב עושה את זה עם חיוך ובלי זילזול באחרים (משתדל). להיות סתם שחצן מבלי להיות חביב על אנשים זה אנטי. צריך לדעת עד כמה להיות שחצן ואם כבר, אז לא לגרום לאנשים לחוש מאוימים בגללך. מעבר לזה, אי אפשר לדעת עליך כלום. מראה חיצוני לא משחק פה תפקיד מעבר לשניות הראשונות אז למי אכפת איך אתה נראה ? חוכמה ? אחלה דבר אבל לא מבטיחה הצלחה עם נשים (מספיק לראות את כמות החנונים שלא הולך להם עם בנות
) קול יפה ? לא רלוונטי.. ריח טוב ? לא קשה, כל אחד ששומר על הגיינה ושם איזה אפטר שייב יכול. גבוה ? אחלה תכונה, בלי ספק, אבל זה לא מה שמבטיח לך בחורה, כמו שנוכחת לדעת. משכיל ? ראה "חוכמה", אותה גברת בשינוי אדרת. מעניין ? אפשר להתווכח על זה (יותר נכון, מבחן התוצאה מראה שבחורות לא מוצאות אותך מעניין כמו שנדמה לך. בלי לנסות לרדת עליך, אתה פשוט צריך להבין למה) נחמד ? אחלה. צנוע ? אין צורך. תכלס מה שאני מנסה להגיד, הנקודה שאני מנסה להעביר היא פשוטה: יש לך אחלה תכונות ? יופי לך. כנראה שאת התכונה של "ליצור הרגשה קסומה שנקראת משיכה" אצל בחורה אין לך (זה אגב ציטוט ישיר). לכן הזמנתי אותך לספר לנו מה הכוונה ב"מדבר לעניין". נמשיך משם.

בוא'נה כסחו אותך פה

תראה, אמרו כאן בערך את מה שאני רוצה לאמר לך. רק שאני לא חושב שאתה שחצן. אני לא יכול לדעת מה הבעיה שלך. אפילו נניח שאתה באמת חתיך ונודף ריח טוב. בפוסט שלך תיארת רק את הצד הטוב של הנתונים שלך. יש עניינים שלא ניתן לעלות עליהם אלא בפגישה. אז למה הבחורה מהפגישה העיוורת לא רצתה אותך ??? יכולות להיות המון סיבות חלופיות או מצטברות. לא מסרת פרטים על תכני השיחה שלך עם אותה בחורה מהפגישה העיוורת. אולי אמרת לה משהו פוגע... אולי לא החמאת לה במקום שהיית אמור להחמיא לה... אולי היא הרגישה סתם חוסר כימיה רומנטית כשהיא ראתה אותך וזו הסיבה הנפוצה ביותר. וכו' וכו' . יש המון דברים שיכולים לקלקל. למה החברה האחרונה שלך נפרדה ממך ו "לא סובלת אותך" ??? לא ציינת. לא מסרת רמזים. אולי לא הסתדרתם. אולי הקשר דרש כל הזמן שיחות של תחזוקה ותיקונים וויכוחים ופיוסים, במקום לצאת ולבלות וליהנות? אי אפשר לדעת. איכשלא יהיה. גם אם תמסור פרטים ותכפיש את עצמך, אז גיל 18 זה גיל כל כך צעיר והכל מאוד ניתן לשינוי, אז תהייה אופטימי. לפעמים כל מה שנדרש זה סבלנות וניסיון. לא תישאר לבד עד לגמלאות.

franki90210

New member
תשובות לכולם - ממש קטלתם אותי פה

אוקיי, קודם כל לקטע של המריח טוב - פשוט אפשר אולי היה לומר שדרך אייסיקיו אי אפשר להריח, אבל זה בסדר, פשוט סגרתי עוד אפשרות, שלא תגידו אולי שזאת יכולה להיות בעיה. מדבר לעניין? קודם כל, מדבר ברור, מכיר ומבין ויודע לדבר על כל נושא, וזאת אף פעם לא הייתה אצלי בעיה בפגישות עם בחורות. תמיד מצאנו על מה לדבר. אני חושב על פתרון, תגידו לי אם יש מצב שאני צודק. יש לי עודף בטחון עצמי בדיבור עם בחורות, והרבה פעמים יש לזה סיבה טובה. עודף בטחון עצמי מרחיק בחורות?

voguemaster

New member
לא רק

קודם כל, עודף ביטחון עצמי יכול להיות מאוד מושך כל עוד אתה יודע לעשות אותו כזה. כל עוד תשמור את זה ברמה משעשעת ולא סופר שחצנית, אגוצנטרית וכד', אנשים לא יקבלו ממך סלידה. דבר נוסף, כשרציתי לדעת איך אתה מדבר, זו הייתה שאלה עם משמעות עמוקה. למה אני אומר ? כי אתה יכול לדעת לדבר על כל נושא שבעולם וזה בכל זאת לא יעזור לך. אני מכיר אנשים קשקשנים שיכולים לקשקש על כל דבר. זה לא שהביא להם את הישועה
. עם בנות המין השני אתה צריך לדבר בצורה שתיצור אצלן משיכה אליך. זה מתחיל בשפת גוף שלך, שצריכה לשדר את הדברים הנכונים. זה ממשיך בדברים שאתה אומר. זה לא מספיק לדבר, בדיוק כמו שזה גרוע ביותר לדבר על נושאים יומיומיים. אם אתה מדבר על נושאים "חשובים", תפסיק עם זה עכשיו. אם אתה מדבר סתם על הא ועל דא, שיחה סתמית לגמרי, זה גם לא טוב. השיחה שלך איתה צריכה להעביר לה ברמה התת מודעת שאתה הבחור בשבילה. זה אומר שפת גוף שמשדרת שאתה סקסי, זה אומר פלירטוטים, זה אומר לשעשע אותה, במיוחד אם זה על חשבונה
(כל עוד אתה לא פוגע). למה אני אומר את זה ? כי מה שאתה עושה *כרגע* לא עובד בשבילך. מבחן התוצאה. אתה יכול שיהיו לך ים תכונות טובות אבל את ה-SKILL, אם תרצה, של לעורר רגשות משיכה אצל בחורות, אולי בזה אתה לוקה בחסר. וחלילה אני לא רוצה לקטול אותך, להיפך, אני יכול לעזור לך מאוד. יגידו לך אנשים שפשוט תהיה עצמך. אני גיליתי שאם "עצמך" לא גורם לבחורות להימשך אליו, הוא עושה משהו לא בסדר וכנראה צריך שינוי גישה. הייתי שם, עברתי את זה. אף אחד גם לא אומר לך לשנות את עורך. בסה"כ אתה צריך להרגיל את עצמך לגישה קצת שונה, גישה שיכולה לגרום לבחורות להרגיש משיכה כלפיך. הערה חשובה: אני לא מתכוון למשיכה פיסית בכל ההודעה הזו. אני מתכוון להרגשת משיכה שיש לבחורה כלפיך, זו שנובעת מהבטן/לב או WHATEVER. הרגשה שהיא מתה על הצורה שלך ורוצה רק אותך. הידלקות אם תרצה, קרא לזה איך שבא לך. מה שבא לפני התאהבות - זו ההרגשה.

תגובה

אולי לא היה לך מזל. נסה להשתתף בהרבה מסגרות, שם תכיר אנשים חדשים. נסה להתענין באנשים ובחייהם הרגשיים. כך תמצא אהבות.

abcxyz

New member
אולי זה בגלל שאתה.....

.....נרקיס. מכיר הרבה "נרקיסים" , שחושבים שהעולם נברא סביבם. שבת שלום. אם לא הבנת למה אני מתכוון, חפש ערך "נרקיסיזם" באנציקלופדיה.

למעלה