מה הבעיה איתי?

• פותח הנושא orzr
  • פורסם בתאריך

orzr

New member
מה הבעיה איתי?

יש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי ואני מאוד אודה אם לא תתקבלנה תשובות ציניות... סליחה על ההקדמה הזאת, אבל חשוב לי להבהיר שאני לא אוהבת את המצב שאני נמצאת בו ומאוד רוצה להיות "נורמלית". אני בחורה בת 27 ויש לי חבר כשנה וחצי והוא החבר הראשון שלי. הבעיה שלי היא שאני לא מסוגלת לעשות כל מיני דברים... אני לא אוהבת להתנשק...(אני יודעת שזה נשמע מוזר...אבל אני לא אוהבת את המחשבה הזאת של רוק של מישהו אחר בפה שלי...) אני לא מוכנה למין אוראלי, לא שיעשה לי ולא שאעשה לו- שוב מאותה הסיבה שזה פשוט מגעיל אותי... אני לא רוצה גם מין אנאלי... מן הסתם, החבר שלי לא ממש אוהב את כל הדברים האלה, אבל אני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת להתגבר על זה ולרצות אותו.... ואני יודעת שאם הוא באמת אוהב אותי, הוא יסתפק במה שיש (או שלא??) והוא באמת מבין.... אבל אני רוצה שיהיה לו טוב לגמרי איתי... מה הבעיה שלי או יותר חשוב אפילו, איך אני יוצאת מזה?

יש לי אחלה פיתרון... כנסי

מכירה את המנזר ליד לטרון אחלה מקום בשבילך

אם זה באמת חשוב לך..

את יכולה לפנות לסקסולוג או למישהו אחר שמטפל (את יכולה לבקש שיפנו אותך בפורום מיניות), ולנסות להבין מאיפה נובעת הרתיעה הזאת, אולי יש דרך לשפר דברים. קשה לי להבין למה יש לך את הרתיעות האלו, אבל את מפסידה, ובטח בן הזוג שלך מפסיד ומתפשר - וחבל. אני הייתי מנסה לטפל בעצמי, כמובן אם יש לך רצון באמת להגיע לשינוי.

הנושא שאת מעלה נראה לי יותר מורכב

ממה שאת מציגה. למשל חשובה התשובה לשאלה למה באמת לא נוח לך עם המצב. האם זה בגלל החבר ואולי הפחד שהוא יחליט "לא להתפשר"? האם מהרצון להיות "נורמלית" (ומה הכוונה בזה בדיוק?יש הרבה נשים שמרגישות כמוך.)? אני בטוחה שיכולות להיות תשובות מגוונות לשאלה, והתשובה לשאלה גם מובילה אל הפתרון. אני לא חושבת שזה בריא לעשות שינוי עבור אדם אחר. זה גם ככה דבר שמצריך הרבה אנרגיות פנימיות, אז עדיף שהמניע יהיה פנימי ולא חיצוני. אולי זה יפתיע אותך, אבל יש הרבה נשים שיש להן עכבות בסקס. את ממש לא יוצאת דופן, למרות התגובות ה"מצחיקות" שקיבלת פה (אל תשכחי לרגע שפורום סקס הוא לא מראה מדוייקת של המציאות). הפתרון הוא עבודה עצמית, בעזרת ספרים, שיחות, אנשי מקצוע. מכיוון שאני יודעת כמה תהיות כאלה יכולות להציק אני ממליצה לך לפנות אל סקסולוג\ית ולתהות יחד עם איש מקצוע, בקול רם, ולראות מהי הדרך המתאימה לך.

אם ההודעה הייתה נכתבת ביום אחר

ובשעה אחרת הייתי משוכנע שאת בת הזוג שלי שכותבת את זה. לצערי, היא ישנה בחדר הסמוך בשעת כתיבת ההודעה. לפחות לך זה מפריע. לצערי לה זה לא מפריע שזה המצב.

wild orchid

New member
כל אחד מאיתנו גדל בסביבה

וחברה שונה.מן הסתם שמשפיע עלינו בצורה כזו או אחרת.לסביבה הזו יש השפעה גדולה גם על חיי המין.יכול להיות שמה שאת מתארת נובע מהחינוך שקיבלת בבית.אולי חינכו אותך שסקס זה משהו חשוך,אפלולי,מזוהם,מטונף ומגעיל (אוי ווי גוועלט מין אנלי).וככה זה נתפס אצלך.אולי את אישה שפשוט לא אוהבת את זה.יש גם כאלה.בכל מקרה הדבר הכי מועיל לעשות זה לפנות לאנשי מקצוע.נראה כי יש לך בעיה\מחסומים פסיכולוגיים. השאלה שלי היא עד כמה זה באמת מפריע לך אישית.לא לחבר שלך.עד כמה הרצון זה לשנות בא מתוכך ולא מתוך רצון לרצות את החבר מפחד שיעזוב\ילך לצד.

אנארכיה

New member
לעניות דעתי:

לאחר התשובה המצויינת שקיבל מקרן, חידוד חשוב: מדובר בחבר ראשון כפי שציינת. אני משער שמדובר גם בבחור הראשון שאיתו את מנהלת מגעים מיניים למרות שלפי גילך יכול להיות אחרת. לטעמי מסמנים בנתונים שהעברת שלושה דברים שזועקים ממילותייך: 1) לא הזכרת ולו פעם אחת שאת אוהבת את החבר שלך 2) לא אמרת האם ישנה איזו שהיא בעייה עם החבר ספציפית באופן התנהלותו המינית שגורמת לך חוסר נעימות.סביר להניח שהתנהגותו המינית דוחה אותך ואין לך אינדיקצייה ל"השוואה" מגורם אחר (חבר ראשון) אגב, האם את בכלל נמשכת אליו באופן כללי מלבד הדברים שדוחים אותך במעשיו המיניים? אם לא אין מה לסחוב זמן לדעתי. אם כן יש על מה לעבוד במידה והאהבה קיימת. 3) במידה וחווית בעברך נסיונות מיניים שליליים (וכולי תקווה שלא) שגרמו לך לדחייה אל תזניחי את הטיפול בהם עם גורמים מקצועיים המוסמכים לכך. בהצלחה ומקווה שהועלתי... אייל

למעלה