מה הבעיה איתי?

מה הבעיה איתי?

הכרתי מישהו חמוד, יצאנו בסילבסטר..הערב זרם יפה, אנחנו מדברים מדי פעם אבל כשאני עם עצמי אני לא מבינה מה אני מרגישה ואם אני בכלל רוצה קשר איתו. כל העניין הוא שכשאני איתו-אני לא רוצה אותו כלל וכשאני לא איתו-אני מתגעגעת! זה קרה לכם פעם? יש לזה פתרון?

גבי 2008

New member
זה מאוד פשוט ../images/Emo13.gif

המשפט"כשאני איתו-אני לא רוצה אותו כלל וכשאני לא איתו-אני מתגעגעת" מסגיר את מצבך את מאוהבת באהבה את משתוקקת לגבר ולכל הקיצ'יות באהבה ובגלל זה כשאת לא איתו את מתגעגעת את לא מתגעגעת אליו אלא לאהבה ולרומנטיקה עלייך לעזוב אותו כי את יכולה לקבל את מה שאת מחפשת אצל גבר אחר

שלום

עליך לבדוק שוב, מה משמעות הקשר הזה בשבילך. אם המטרה רק לספק געגועים, וממילא אינך רוצה בו, אין סבה שתשארי אתו כי הגעגועים לא יסופקו. אם את נהנית לעשות אתו דברים רגשיים ונחמד לך אתו, כדאי שתשארי אתו.

Reddit

New member
לא קרה לי

כי או שזה זה או לא, ואם זה לא אז לא אתגעגע לבחור.. (ואעדיף לעבוד מאשר לחשוב עליו או כל דבר אחר) לדעתי זה קשור אלייך דווקא. אולי טועה, אבל יתכן שאת חסומה רגשית (לכל אחד) ולכן כשאת איתו משהו בך דוחה אותו ובורח.. אך כשאת רחוקה ממנו את כן מרגישה והמחסומים יורדים. זו השערה כמובן, יהיו לך תשובות עם הזמן זה בטוח.

למעלה