מה הבנתם מהשיר?

perrinat

New member
מה הבנתם מהשיר?../images/Emo168.gif

על מה הוא מדבר בעצם? מה הפרשנות שלכם?

עדי C

New member
ממה שהבנתי... השיר מדבר על

הזדמנויות חדשות... ודרך חדשה... להתחיל מחדש. זה מה שנראה לי בינתיים, אולי בעוד כמה שמיעות יעלו לי עוד רעיונות

hilali1

New member
ממש בפשטנות ../images/Emo126.gif

זוג שנפרד ופתאום הבחור רוצה לחזור אבל הקשר חונק ותוקע אותם ואין אויר.. והיא רוצה לצאת לנשום לפרוח לכבוש את העיר. להשאיר בצד את זכרונות הישנים שמכאיבים לה כי בעצם לקשר שביניהם אין שום סיכוי. זה בגדול.. אפשר לנתח יותר לפרטים אבלעדיף רק אחרי שיהיו לנו את המילים במדויק.

I מ י ר ב I

New member
איפה הבנת שהוא רוצה לחזור?

אני גם הבנתי שהם נפרדו,ושהיא מתגעגעת אבל יודעת שהיא צריכה להמשיך הלאה... קרן לא אוהבת שמנתחים את השירים שלה.חחחח

hilali1

New member
וזה מוזר... חח לא יודעת.. צודקת

אולי בכלל היא רוצה ונלחמת בעצמה להמשיך. מצד שני היא אומרת: "נוגע בי כאילו לא נגמר".. שהוא ממשיך כאילו לא קרה כלום.

hilali1

New member
קרן לא אוהבת../images/Emo35.gif באסה ../images/Emo3.gif

זה חלק מהשיר להבין מה הוא אומר. מה עדיף סתם לזמזם בלי להבין כלום
אולי היא פשוט מפחדת מהחשיה האישי.. עדיין.

לדעתי,

אחת שנפרדה מחבר שלה ורוצה שוב לצאת מהמנעולים שלה, וזה מוזר שהיא תמיד משווה את המעשים שלה למעשים שהיא עשתה איתו, והוא נוגע בה כאילו הם לא נפרדו. היא רוצה להאמין שהיא יכולה לבד, הזוגיות חדרה לה לעצמות, אבל לא לבטן. היא עוד יכולה להוציא את זה. היא רוצה חופש, בלעדיו, רוצה לכבוש את העיר. כל פעם שאני שומעת את זה אני חושבת "למה אורי ומירי נפרדו?"
ואז אני נזכרת שזה בכלל שיר של קרן

yafit1305

New member
המילים של השיר "שלום לאמונות"

שלום לאמונות ביצוע: מירי מסיקה מילים ולחן: קרן פלס שלום לאמונות הרעות ולא להתראות מרוב המנעולים של כל החלונות כבר אין כאן רוח עלי להילחם בעצמי ברוחות ולהשאיר חלון פתוח אם אלף מילים לא יפיחו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה גם אם ננעל בתוך עצמנו לא נרגיש בטוח אני יוצאת להעיר את כל העיר ומשאירה אותך לנוח וזה מוזר כשמגיע סוף הקיץ זה תמיד מזכיר לי את החורף שעבר האנשים הולכים לאט וגם אתה נוגע בי כאילו לא נגמר על כל מה שעבר ומה שנאמר - על לא דבר אני לא מאמינה באמונות שמשאירות חלקו של חסר אני מעדיפה לקחת זיכרון אחד מוצק ולוותר על כל היתר מכל האלבומים הישנים נותר לי רק להתגעגע ללכת לשטח המופקר אולי נח באיזו אבן זה חודר לעצמות אבל אף פעם לא לבטן

papashdon

New member
../images/Emo7.gifאני רוצה לשמוע אותו.

זהו. אני לא שומע גלגל"צ כל היום..מה אני אעשה
שמישהו ישלח נדנוד במסנ', או SMS, או משהו..

papashdon

New member
איזה שיר..../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

~~~שוק~~~ ואוו.. הוא כלכך מדהים!!
מירי פשוט ענקית, וקרן...גמה שהיא מוכשרת...
הסלסול המזרחי המוזר הזה מזכיר לי תפילה, אבל הפזמון כלכך מדהים..שפשוט.. אין לי מילים
, וגם..אין לי חשק לנתח
.

רק מקריאה של המילים

כי לא יצא עוד לשמוע אותו לצערי מדובר על זוגיות שנגמרה ומהרושם שנוצר אצלי מדובר על הסכמה משני הצדדים אבל עם תחושת עצב מן הסתם

Rachel47

New member
ח-פירות../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

מממ..זה מדבר על..החורף שעבר
היא משאירה דברים מאחור עוברת הלאה..משתנה..משנה..מסדרת..מארגנת נראלי

למעלה