מה הבדל בין mcsa ל mcse?

לנה 3

New member
אולי אתה יכול להגיד לי

האם אפשר לגשת ישיר לקורס mcsa ואחר כך לעשות השלמה ל mcse או כדאי ישיר לקחת קורס mcse?

lmnop

New member
אפשר זה קורס זהה

זאת אומרת אם את עושה MCSE אז ה MCSA זו אחת הבחינות שבדרך.אבל גם זה תלוי אילו בחינות את בוחרת לקחת בדרך.

lmnop

New member
קראת את כל ההפניות שרשמו לך?

איך כל תהליך ההסמכה הולך? את צריכה קודם להבין את זה

לנה 3

New member
האמת שאני הסתבכתי

אני גם יכולה לבחור מבחנים? חשבתי שזה משהו שנקבע מראש

heatm

New member
תגובה

היי לנה דבר ראשון אני מציע לך להכנס לgoogle- ופשוט לקרוא קצת על התארים למדתי בקורס חיצוני בזמן הבית ספר את התעודה. עכשיו אין מבחן כזה mcsa.... לפי מה שהבנתי mcsa בעצם "מנהל רשת" ומקבלים את התעודה אחרי 4 מבחנים, לעומת זאת אם תשלימי עוד 3 מבחנים שקשורים לעיצוב רשתות (ללא מתמטיקה או פיסיקה וכו) אז תקבלי את התעודה mcse אני אצרף לך לינק לשניהם http://koenig-solutions.com/training/mcse-2003-boot-camp.asp http://koenig-solutions.com/training/mcsa-2003-certification-training.asp

lmnop

New member
לא כל ה 4 מבחנים נותנים MCSA

צריך שאחד מהם יהיה מבחן ספציפי

Mustang36

New member
אם את באמת מחפשת משהו טוב..

אז תעזבי את מיקרוסופט בצד... תתמחי ב-unix ו-linux ובתחום אבטחת המידע. יש קורס בשיתוף הטכניון שזה קורס שנותן את כל הכלים ולבסוף יש מבחנים לתואר CISSP שזה התואר הנחשב ביותר בנושא אבטחת מידע

לנה 3

New member
אני גם ראיתי

הרבה מודעות על מנהל רשת unix, linux. אפשר יותר פרטים על הקורס הזה? איפה הוא מתקיים? אני גרה בכפר-סבא.

Mustang36

New member
הבהרה קטנה בשבילך..

לנה שלום, הקורס המדובר הוא קורס מתקדם מאוד..אז אם אין לך שום רקע אני לא חושב שתתקבלי,למרות שיש מכינה של 50 שעות.. עוד דבר , זה לא עושה אותך מנהל רשת אלא קצת יותר מזה..את נהיית מומחית לאבטחת מידע ארגונית עם תקן iso וכ- 3 תעודות מאוד "כבדות". אם את רק מתחילה בנושא ורוצה להתחיל עם משהו הייתי ממליץ לך לבדוק במכללת רמת-גן , יש להם קורס תשתיות מקיף כולל linux והסמכת mcsa . בכל מקרה הנה פרטי התקשרות לקורס מהטכניון : ליטל אליאש רכזת לימודים הטכניון- היחידה ללימודי המשך ולימודי חוץ תל-אביב 6966662 - 03 שלוחה 6

לנה 3

New member
אחרי קורס ברמת גן

מה צריך ללמוד? יש לי קצת רקע במחשבים מצבא (אחראית מיחשוב, סיימתי קורס מפעיל מחשב קטן בצבא) איזה תעודות לקבל? כן, יש ברמת גן קורס כזה (מכללת ג'ון ברייס)

benzin24

New member
mcse זה בולשיט

לפני 5 שנים גם ביררתי ונאמר לי ש MCSE זה הלהיט הכי חם בעבודה, הלכתי ולמדתי MCSE השלמתי את כל 7 המבחנים עד לקבלת התואר הנכסף. עשיתי MCP+INTERNET MCSE וגם טכנאי PC באושר ובנחת התחלתי לחפש עבודה בתחום ופשוט כל המקומות צוחקים לך בפנים כי ללא ניסיון של לפחות 3 שנים מינימום אין בכלל על מה לדבר. התייאשתי והתחלתי לעבוד כטכנאי PC פשוט ואמרתי שעם הזמן נצבור נסיון,3 שנים עבודה כטכנאי PC ואז שוב יצאתי לחיפושים...שום כלום- עידן ההי-טק התמוטט ויש הרבה מובטלים ועכשיו הדרישה בשוק היא ל 10 שנות נסיון לפחות. ...אז תחשבו פעמיים לפני !!!!

הי

אני מסכים איתך לכול מילה .. זה לא רק זה עם עושים ממך צחוק במדינה.. ככה זה אנשים פה

למעלה