מה האתגר שלכם?..

היי אני מתנצלת שפניתי אלייך בלשון זכר

בלבלתי אותך עם מישהו אחר

בכל אופן, אני לא חושבת כמוך. לא לכולם יש 700 בפסיכומטרי. אפשר להצליח בחיים גם עם פחות מזה.

Anna begins cc

New member
זה מבחן בלתי אפשרי, באמת.

כדי להבין אותו ולהצליח בו אתה צריך סט כישורים מסויים,
בעיניי אלה כישורים שלא ניתן ללמד,
או שיש לך אותם או שאין,
וזה לא שינון חומר ולא למידה,
זו דרך חשיבה מסויימת, שלהרבה אנשים (כולל אותי) אין.

אני מכירה אנשים שעשו 9 פסיכומטרי בנסיון להתקבל ללימודי רפואה ובסוף ויתרו, כי זה מתיש ושוחק את הנפש,
ואני מכירה אנשים שבמבחן הראשון הוציאו 765 וגם התבאסו על זה.
ואם תשאלי אותי מי מבין האנשים חכם יותר, מי יהיה רופא טוב יותר- לא אוכל לענות לך.
בכלל, מבחינתי כל השיטה הזאת לקויה מיסודה ואני בטוחה שמדינת ישראל איבדה כמה רופאים ועורכי דין מאד מאד טובים כי הם פספסו בנקודה או שתיים.
אני מאד מקווה שישנו את השיטה הזאת בעתיד,
ולך, אני מקווה שתצליחי להגשים את החלומות שלך, עם המבחן ובלי.

מסכימה עם זה לגמרי

לבן הבכור שלי היו חסרים כמה נקודות בלבד בפסיכומטרי כדי להתקבל למשפטים באוניברסיטת ת"א. לבסוף הוא הלך על כלכלה ותקשורת. אני בטוחה, כמו שאני מכירה אותו, שהפסדנו עורך דין ממולח ביותר. אפילו את אל קפונה הוא היה מוציא זכאי

אבל אני לא מתלוננת, גם בתור כלכלן הוא עושה ועשה חייל. משרד הביטחון חייב לו הרבה על הרכישות המוצלחות שהוא עשה עם הגרמנים כשעבד בשגרירות גרמניה בתור קניין. אז כמו שאמרת, הפסיכומטרי לא מעיד על שום דבר.

Saladin

New member
שרשור נחמד.

האתגר שלי כרגע זה להוריד מעליי את האתגר של הלימודים כדי שיהיה לי כוח להתמודד עם כל האתגרים האחרים

io1977

New member
ההר הזה

ההר המקולל הזה,שכול פעם שאני מביט בו אני משפיל את מבטי, ההר הזה גול כך גבוה שאת קצהו אני אפילו לא רואה.
ההר הר שהפריע לי כול חיי ועדיין לא הצלחתי אותו לכבוש,ההר הזה שאני כבר מת לדעת מה יש שם בראשו מה אמצא שם ואיך זה ירגיש סוף סוף לטפס עליו ולהתגבר על ההר הזה.
מי יודע אולי יום אחד באמת אצליח לכבוש את ההר הזה.

האתגר שלי הוא:

לעשות משהו שמצריך עבודה קשה, ולהצליח בו. לא לוותר
בוא נגיד שכל מה שהשגתי בחיים בא לי יותר בקלות ולא התאמצתי הכי הרבה, אבל יש דברים שממש רציתי ולא הצלחתי בהם, כנראה לא ניסתי מספיק, אני אדם חסר מוטיבציה.
התחלתי שיעורי גיטרה - פרשתי
התחלתי לימודי קלידים - פרשתי
התחלתי השלמת בגרויות - פרשתי

עכשיו אני צריכה להתחיל שני דברים חדשים, קורס קוסמטיקה, ורישיון, מקווה מאוד שאצליח :(

מקווה בשבילך שתצליחי בכל מה שתרצי

האמת היא שנראה לי, להשיג רישיון נהיגה זה באמת אתגר

איך לא חשבתי על זה?
עשיתי שני טסטים ונכשלתי. הרמתי ידיים. אם הייתה לי קצת יותר מוטיבציה, הייתי עכשיו ניידת.

למעלה