מה האל שהייתם עובדים ?

crysania

New member
מה האל שהייתם עובדים ?

שאלון לכם- שהפורום יהיה *קצת* יותר תוסס:) אני חושבת ששאלונים ומשחקים גורמים לכולם לענות ולהגיב- תוכיחו שאני טועה! אוקיי אז האלים- טאקיזיס, פאלדין, מאז'ר, קירי ג'ולית, מישקאל, חבקוק, סולינרי, לוניטרי, נויטרי, גיליאן, ריאורקס, זיבלין, שיראן, סרגונאס, זבואים, חידוקל, כמוש, כאוס. או לכל הנאמנים -רייסטלין:) בשבילי הוא תמיד אל
... (לאנשים שלא קראו את כל אגדות לא לקרוא כי אני אדפוק לכם ת'סוף..
) אם אני הייתי נכנסת איכשהו לקרין, אישית, הייתי משתפת פעולה עם רייסט- משכנעת אותו שהוא לא יכול ליצור חיים אלא רק להרוס אותם, וככה הייתי מחליפה את קריסניה.. שיט, יש לי פגם בתוכנית. הוא צריך מישהי שהיא כולה טוב- לא אני
באסה.. טוב, אז כן היינו לוקחים את קריסניה ומשאירים אותה למות- חע מגיעה לגנבת אהובים הזאתי, ואז באביס רייסטלין היה מחסל את טקיזיס. ואני והוא היינו אלים ביחד:) אני והוא נצליח ביחד ליצור חיים וכלום ישעבדו אותי:) איזה כיפי לי! אני רוצה לקרין! איך הולכים לשם?

python 4

New member
איזו שאלה - טאקיזיס כמובן!

עוד כשקראתי את הרשומות לפני עשרות שנים הכי אהבתי את טאקיזיס. הו, רוע

XiluminatiX

New member
נויטרי

כמו ש-python אמר: "רוע", פשוט אם אפשר לשלב את זה עם קסם זה יותר טוב. חוץ מזה זה ממש מגניב לראות את
השחור.

someboddy

New member
Gilean

אם אני אהיה הכוהן הראשי שלו, אתם חושבים שהוא יתן לי להציץ בספר?

Guybrush Marley

New member
חבקוק. כי יש לו שם מצחיק.

ועכשיו ברצינות - קירי ג'ולית, כי בטח הייתי אביר סולומאני P= אגב, אני חושב שחסרים פה כמה אלים, כי אמורים להיות סה"כ, לא כולל כאוס ורייסטלין 21, ופה יש 19 - אם מכלילים את שני הנ"ל

someboddy

New member
הנה האלים החסרים:

אלי טוב: Branchala, אל המוזיקה אלי הניטראליות: Sirrion,אל האש Chislev, התגלמות הטבע אלי הרוע: Morgion, אל המחלה, הריקבון והמגפה

alana

New member
הממ.. כנראה שסולינרי

בהנחה שהייתי קוסמת. אם לא, אז פלדין או מישאקאל. אני כה טובה ובנאלית. חח על רעיון השאלונים, אגב :)

crysania

New member
גם אני נויטרי כנראה....

משהו שאני אוהבת יותר מרשע אז זה קסם. אם פנטזיה היתה דבר אמיתי (אה.. זה נשמע מוזר. פנטזיה=אמיתי ?! ) אז הייתי קוסמת או ערפד:)

Merik04

New member
כנירא שהייתי משרת את פאלדין

או כמו שגדיל קורא לו פיזבן.. או שהייתי משרת את ריאורקס.. "לחיי ריאורקס!"

La Gamba

New member
קירי ג'וליית

לא יודע למה בדיוק, אבל יש לי קליק מסויים לשם הזה, ואין עליו יותר מדי מידע. לא שהוא שיחק תפקיד מרכזי במיוחד בעלילה (פרט לאחים לנשק). למרות שזה נראה לי קיטשי מדי לבחור אלים "טובים" וסדרניים מסוג זהכ.

flint15

New member
בטח שאת כמוש

סתאאאאאאאאאם, מה אני נראה לכם מזוכיסט? בטח שאת ריאורקס או שאולי את פאלדין או את גיליאן, או שלא כי אף אחד לא שם עליו נראה לי שאני אחזור לריאורקס ריאורקס שולט-תחי תורברדין

למעלה