מה האלבום הכי טוב?

ido0055

New member
מה האלבום הכי טוב?

לפי דעתם לי קשה להחליט כיוון שבנתיים שמעתי רק את האחרון וכמה שירים מהשאר.. אני רוצה לדעת בשביל לקנות אלבום חדש :)

Endogenisis

New member
Mother Earth

כולם פה בערך יגידו לך את אותו הדבר. בלי קשר, אני דווקא ממליץ לך לשמוע קודם את The Silent Force שגם הוא מופתי לטעמי, ואז להתקדם אחורה בדיסקוגרפיה :].

ido0055

New member
האלבום הזה רועש?

אני מתכוון הרבה כלי מוזיקה בגנון רוק מאשר שקט וסולואים של שרון

Gilado 69

New member
אמממ.. הוא לא בדיוק רועש-תתכונן לחפירה../images/Emo88.gif

לדעתי הוא מחולק לכמה חלקים- - mother earth caged bittersweet (בונוס) in perfect harmony - הצד הקלטי של האלבום- תחפש ביוטיוב Mother earth בשביל להבין את הסגנון, אח"כ תנסה את קייג'ד (מומלץ מאוד את גירסאת ההופעה שבה שארונ'לה בכלוב..) - the promiss deciever of fools intro+ dark wings ואולי ice queen - הצד היותר "כבד" של האלבום, תנסה את (knafaim afelot (DW- שהוא כמו שאמרתי כבר, בערך בסיגנון Our Solmen Hour (הכי קרוב לזה באלבום) ותנסה את TP ו-DOF.. - never ending story our farewall - הבלדות השקטות והמרגשות אין כל כך מה לפרט, (גם bittersweet פה) בהצלחה [:

Amir Noy

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif

האלבום הזה פשוט מעולה, הוא לא רועש, הוא לא שקט. הוא פשוט מאוד יוצר אווירה הרמונית בתוכו ומאופיין בקו צלילים אישי. מעבר לזה, האלבום ניכן בשירים שהם יותר יצירות. גם לטעמי - האלבום הטוב ביותר של WT.

Gilado 69

New member
../images/Emo45.gif מסכים..

אבל חחח.. לא הבנתי עם ה
הוא עליי, כי אני מסכים איתך ב100%

Amir Noy

New member
כמובן שלא אליך,

כלפי השאלה "האלבום הזה רועש?" מאוד לא אהבתי אותהP:

Endogenisis

New member
למה אתה מחפש מוזיקה רועשת?

כאילו מה, אם זה לא רועש ומחריש זה לא טוב?

Gilado 69

New member
תשמע ENTER הכי פשוט

או oceanborn של נייטויש, Mother earth שהוא נחשב בעיני רובנו האלבום הטוב ביותר של WT- הוא בדיוק ההפך מזה- מתאפיין באווירה שקטה והרמונית ובצלילים קלטים עם טאץ' גות'י- והמטאל אבל בצורה מעודנת ומדויקת. כמו שכבר אמרתי, השירים הכי "כבדים" מהאלבום הם TP, DOF,DW וגם הם לא כל כך רועשים ומטאלים כמו שאתה רוצה, תשמע אנטר, אתה תאהב את GRACE, ENTER אני מניח שתוכל להתחבר לשיר הבערך הכי שנוא עליי- DEEP WITHIN, חסר לך שלא תאהב את gatekeeper. candels ותנסה את בלאדד, הוא אינסטרומנטלי, אבל אני ממש אוהב אותו. תנסה גם את THE DANCE- אחד השירים היותר חזקים שלהם, ואת- החצי האחר (שלי) [:

outro

New member
mother earth

ללא ספק. אבל באמת לוקח זמן להתרגל אליו. אני הלכתי ממש מהסוף להתחלה. בהתחלה אהבתי את thoe, אחר כך את tsf, ואז רק את me. את הראשונים ראשונים אני מניח שלוקח עוד זמן.

Gilado 69

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל כך מסכים, גם אני התחלתי בלקנות את THOE אז ירדתי בדיסקוגרפיה, את ME לקח לי זמן לעכל- אבל וואו, איזה אלבום!, ואת ENTER אני עדיין מעכל..[:

למעלה