מה האלבום הבא שלי???

מה האלבום הבא שלי???

יש לי את: WYWH THE WALL DSOTM ANIMALS AHM לאן כדאי להמשיך? MEDDLE, DIVISION BELL או משהו מהראשונים?? יאללה, תזמרו...

wish i was here

New member
כמה הצעות

אני חושב הדויז'ן בל ומדל הם באמת אלבומים ששווה שיהיה במדף,גם פייפר אט דה גייטס אוף דון.לדעתי אחד מאלה צריך להיות הבא שלך

FunkyMonk

New member
Meddle

ממש לא מה"חדשים" שלהם... דיווי'זון בל זה האלבום האחרון שלהם?

טוב.. החלטתי!

נקנה את שניהם!!!!!!!!! מישהו מכיר חנות עם מבצעים על דיסקים של פינק פלויד? בכל אופן, תודה לכל המזמרים! נתראה באיחוד...(דיברתי עם גילמור והוא אמר לי שהם עובדים על זה, הלב אומר לי שזה ממשמש ובא!)

שלום חן

New member
אולי מבצעים לא אבל....

בקניה של 10 דיסקים תקבל 1 במתנה אז לדעתי שווה. וטוב מאד שאתה קונה את שתיהם ולא מתמהמה, הכי טוב, בלי התלבטויות לקנות את שניהם ולגמור את הסיפור

avki

New member
פשוט תלך על חנות זולה.

דיסקסט, דיסקסנטר, אילן בן שחר, התו השמיני, האוזן השלישית, ועוד חנות משובחת בירושלים, צמוד לת השמיני, שאני לא זוכר איך קוראים לה, אם אתה מעוניין היא ממש קרובה לתו השמיני, תשלח לי מסר ואני אברר.

Ivory Flower

New member
הדיסק סנטר בדיזנגוף סנטר

יש שם מבצע, לא רק על הדיסקים של פינק פלויד של 2 ב-100 ש"ח. אבל זה כולל את פינק פלויד, ולפי דעתי שניהם משתתפים במצבע הזה. תהנה!

FunkyMonk

New member
אההההההה

הייתי שם אתמול לא יכלת להודיע מוקדם יותר!? >< דאמיט 2 ב-100... ><

Ivory Flower

New member
אם היית אומר..

אבל רוב הדיסקים שם מילא 60-70, אז זה לא כזה בזבוז משמעותי אם קנית משהו אחר.. גם אומהגומה עולה מאה. זה נחשב שהוא גם במבצע? (גם זה שני דיסקים בעצם)

yotamn9

New member
אם אתה מאיזור ירושלים

יש את התו השמיני שכל דיסק שם עולה 50 ש"ח +/-.

הייתי לפני חודש וחצי בדיסק סנטר...

כשקניתי את אנימלס ו-וויש יו, והמבצע לא כלל את הדיוויז'ן בל... הוא עלה שם 80 ש"ח. נראה, אולי נבדוק בתו השמיני. יש לי חבר שעובד שם... תודה לכולם על ההמלצות!

Ivory Flower

New member
הייתי שם לפני שבוע וחצי,

ועד כמה שאני זוכרת הוא כן נכלל. אם אתה רוצה לוודא, תשאל אותם. (מותר לפרסם פה את מספר הטלפון של החנות?)

למעלה