ג'ון נוורם היה הגיטריסט המעולה ביתר שאירופה הביאה!!! חבל שאחרי צאת האלבום COUNTDOWN הוא עזב לטובת קרירת סולו!! דרך אגב אירופה מתאחדת- אוטוטו עומד לצאת אלבום עצבני!! DOKKEN- גור'ג לינץ גם הוא פתח בקרירת סולו והקים את LYNCH MOB/ אני חולה על DON DOKKEN- יש להם שירים גדולים- הם עשו גם את הפסקול של סיוט ברחוב אלם 3! זה לא המקום לדבר עליהם- אני יודע!! באתי לדבר על יאני מלמסטיין!! מה דעתכם עליו?? אני חושב שהוא זמן וגיטריסט מעולה!! נ.ב אני חולה על MSG וסקורפיונס(סתם שאלה- מישהו מכיר את MSG??)
ג'ון נורום בהחלט גיטריסט עם FEEL ענק. לא שמעתי ש-EUROPE מתאחדים, זה צריך להיות מעניין. DOKKEN להבדיל מהרבה להקות גלאם-מטאל של שנות ה-80 לא עשו חומר מלוקק, ובגלל זה אני אוהב אותם. כל הפסקול של סיוט ברחוב אלם 3 שלהם? חשבתי שרק DREAM WARRIORS. וגם על אינגווי זה לא המקום לדבר והוא ממש לא זמר, הוא לא שר בחיים. יש לו פורום רשמי בהיידפארק אותו מנהל חבר טוב שלי, אביעד.
הוא כן זמר!!! ועוד מעולה!!! יש לו שירים פשוט מעולים.: RISING FORCE-פשוט מעולהה I AM VIKING CRYSTAL BALL ועוד מלאאאאאאאאאאאא בקשר לדוקן- הם עשו את פסקול הרשמי של הסרט!!! אם אהבת את אירופה אתה תואהב את ג'ון נורום(גם זמר מוכשר ביותר) ממליץ גם על MSG- עם הגיטריסט התותחי ביותר- מייקל שנקר!! טוב אני יודע שאני פולש מתחום העיסוק של הפורום.- אז סוריייי
אני מכיר את אלבומי הסולו של ג'ון נורום והם לא ממש מלהיבים. לעומת זאת אלבום הסולו של DON DOKKEN הוא מעולה, וג'ון נורום מנגן בו. דרך אגב בסבב ההופעות האחרון של DOKKEN ג'ון נורום ניגן, ונדמה לי גם באלבום האחרון. חוץ מזה , אני שוב אדגיש שאינגווי מעולם לא שר. יש לו זמרים מצויינים באלבומים שלו: Jeff Scot Soto Mark Boals John Lynn Turner Goran Edman וכו'.....
להקת דוקן - הוא דחה את ההעצה שלהקת UFO הציעה לו, והצטרף לדוקן! קיום הגיטריסט המוביל של דוקן זה ג'ון לווין-(לשעבר הבסיסט של אירופה). בקשר לאינגויי- אתה כנראה צודק, כי רק לא מזמן התחלתי להקשיב לו, ואפילו את הביוגרפיה שלו, לא קראתי! לא נורא