מה דעתם על נוירופידבק?

netanelb5

New member
מה דעתם על נוירופידבק?

גלשתי באנטרנט וראיתי אתרים של הנוירופידבק שטוענים הרבה טענות של ייעול ושיפור. האם זה עוזר לילדים אוטיסטיים?מוריד את הפרעת הקשב? זה מועיל? הבן שלי בערך בגיל שלוש עבר בדיקת EGG והבדיקה יצאה תקינה. לעשות עוד פעם את הבדיקה?אני מחפשת מכל הכיוונים איך לעזור לילד להוריד את ההפרעת הקשב החמורה שלו. אשמח לתגובות.

להפרעת קשב נותנים תרופות. יש כל מיני

החל מריטלין וכלה ביותר חזקות ופחות חזקות. ולא תצליחי להוריד את סופית אולי רק קצת להקל לא יותר.

AutismTimesTwo

New member
נוירופידבק

אני לא יכול להעיד בעצמי, אבל ילד אספרגר שאני מכיר שיש לו בעיות קשב וגם בעיות רגשיות לא קלות, עובר עכשיו סשן בנוירופידבק ואמא שלו מאושרת. ממש מאושרת. היא אומרת שנראה לה שזה עובד. לא ראיתי את זה, ממה שהיא תיארה, היא הסבירה שהילד מחובר למחשב (שלו), משחק במשחק או צופה בסרטונים ותוך כדי קורה שם משהו שהוא חייב להתרכז כדי שהסרט יהיה ברור. לא הבנתי איך זה עובד באמת. המחשב תוך כדי אוגר נתונים ושולח את זה לרופא שהם עובדים איתו והוא מצידו משנה ומעדכן את התוכנה כדי ליצור התקדמות. אבל .. לפי מה שאמרו לי, זה מתאים יותר מגיל 7-8 והלאה. שווה בדיקה ובירור בכל מקרה. בבלוג שלי : סיפורים (לא מעשיות) על טיפולים משלימים שאני עושה עם הילדים שלי. http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=775413

taltal8877

New member
זה נשמע לי יותר כמו תיאור של ביופידבק

הבן שלי ניסה מס' שיעורים ולא ראיתי שינוי (כמובן שצריך היה לחכות לשינוי אחרי כמות גדולה יותר של פגישות).

למעלה