מה דעתכן.........?!

מה דעתכן.........?!

שכל אחת תכתוב שירים ו/או דקלומים לבוקר? כאלה שאספנו במשך הזמן. אולי יש כאלה שירעננו את זכרוננו על מה שכבר שכחנו עם הזמן, או שיחדשו לנו?!

../images/Emo92.gifרעיון מקסים ../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif

אחלה רעיון כך תפרו אחת את השניה. אז בבקשה שיר / דקלום לכבוד פורים . הילדים מאוד אוהבים אותו מהסיבה שהם מפעילים את היד שלהם, כמו בכל שירי אצבעות. כתבה אריאלה סביר: חברה טובה שכתבה המון המון דברים מקסימים, ולזכר ימים מקסימים בתקופה שהייתי מורה לריתמוסיקה "שירים שלא נס ליחם". תמיד עם מסר קצר וברור. ליצן אחד,ליצן אחד
[אגודל מתחילה מראים רק אותה] רוקד בכף היד, [מניעים את האצבע מצד אל צד] חג שמח הוא אומר, [מכופפים לשלום] ונעלם מיד. [מכניסים אותה חזרה לאגרוף המקווץ] שני ליצנים
[ מראים שתי אצבעות אגודל אצבע - וכן הלאה שלוש..ארבע..חמש.] שני ליצנים רוקדים בכף היד, חג שמח הם אומרים ונעלמים מיד. שלושה ליצנים
ארבעה ליצנים
חמישה ליצנים
חמישה ליצנים, רוקדים בכף היד, חג שמח הם אומרים ונעלמים מיד. כמובן היד היא הפעילה: אפשר בטוש כחול לעשות שתי נקודות שהן עיניים על קצות האצבעות. ובטוש אדום פה מחייך עם נקודת אף על כל האצבעות. זה עובד מהר מאוד אחת לוקחת טוש כחול ועוברת בין הילדים ועושה נקודות את הפה.וכך הם הולכים עם זה הביתה. הכי יפה זה לראות שהם מגיעים ללזרת קשה להם יותר ואז הם נעזרים ביד השניה כדי להסתיר אותה. בהמשך אביא שירי בוקר. בהצלחה חג שמח ממני אילנה
סבתא לנכדים מאושרים.

יש שיר:

קרן שמש צהובה, צהובה שרה בוקר הנה בא, הנה בא לי שולחת אור צהוב, צהוב ולוחשת בוקר טוב, בוקר טוב... מי יודעת את כל השיר, או איפה אפשר למצוא אותו? חוץ מזה, הנה דקלום בוקר שכתבתי מזמן (כל הזכויות שמורות
) כשבחלון מפציע אור, ומבחוץ ציוץ ציפור, בבת אחת נדע כולנו- בוקר בא לגן שלנו. ישמחו כל הילדים, יום חדש למשחקים. אז נכין היטב גרוננו, ונקרא בכל כוחנו : בוקר טוב, בוקר טוב, שישמע כל הרחוב.

סגול לי

New member
יפה

איזה כישרון. אילנה ידענו שאת מוכשרת, אבל אור? ככה? בלי לספר לחברה?

ב נ ה

New member
שירי בוקר

שני אורחים/שמואל בס עורו קומו צפורי שיר. בוקר טוב מתוך קלטת אצבעות.

ayalasva

New member
אני יודעת

בקר טוב וגם שמח. העולם חיוך שולח. בקר טוב הגיע ,מה נפלא. שיר נשיר במקהלה. מקווה שלא טועה ולא יודעת אם יש המשך

ayalasva

New member
../images/Emo3.gifהמשך תגובה

התגובה היא לילדי האור לגבי שיר הבוקר

../images/Emo42.gif../images/Emo118.gif../images/Emo2.gifדקלום יפה../images/Emo45.gifיפה../images/Emo23.gif

שיר בוקר נחמד

מי שהתבלבל / אלי כדורי היום הוא המחר של האתמול מחר הוא האתמול של מחרתיים מי שהתבלבל מי שהתבלבל יואיל נא וימחא עכשיו כפיים יום שלישי יהיה שלשום של חמישי נדמה לי שהשיר הפך טיפשי מי שהתבלבל מי שהתבלבל אסביר לו את השיר ביום שישי.

כמה שירים שעכשיו אני זוכרת.

(אריאלה סביר) בוקר טוב לשמש שזורחת במרום, בוקר טוב לדשא ולפרח האדום, בוקר טוב למאי ובוקר טוב לשירה בוקר טוב ל... (ציפי כהנוביץ) בוקר טוב ל..... בוקר טוב. בוקר טוב ל.... בוקר טוב (מעט מילים מאד קליט מצוין לקטנטנים.) בוקר טוב להתעורר, לפקוח העיניים, בוקר טוב להתעורר, אור גדול בא משמיים. (לא זוכרת את כל השיר, מישהי מכירה? נדמה לי שכתבה מלכה שידלובסקי, לא בטוחה. מקסים לבני 3) כשאני בבוקר מתעורר, את הגוף שלי קצת מנער. מנער את הידיים, מנער את הרגליים מנער את הכתפיים. מנעעעעעעעעעעער ועוצר! כשאני בבוקר מתעורר את הגוף שלי קצת מגלגל מגלגל את הידיים מגלגל את הרגליים מגלגל את הכתפיים מגלללללללללללללל ועוצר! ( לא יודעת מי כתב, אשמח לדעת) כשהשמש מעירה אותי, אני פוקח העיניים כשהשמש מעירה אותי, אני מותח הידיים כשהשמש אלי מחייכת ואומרת, בוקר טוב אני יודע שצריך ללכת ולצאת אל הרחוב. אז... אני קופץ מין המיטה, ומצחצח את השיניים. אני לובש את הבגדים ונועל גם נעליים אני שותה לי כוס חלב, ואוכל פרוסה או שתיים, אומר שלום למשפחה וצועד עם הרגליים ... לגן! ( שיר נפלא, מלא תנועה וקצב, של רויטל חברון)

עוד אחד

שלום שלום לאורי שלום שלום לדן שלום שלום ל... שלום שלום ל... חברים כולנו כאן היום, נברך אתכם בבירכת שלום. גם כאן אני לא זוכרת של מי השיר. מקווה שיש כאן בנות שיודעות ויכולות להשלים לי את שמות היוצרים שהחסרתי.

בוקר הגיע

שמש הפציע נברך את הילדים ליום נעים במחיאות בוקר טוב, בלחישות בוקר טוב ובקול נעים בוקר טוב באצבעות בוקר טוב ברקיעות בוקר טוב מברך כל הרחוב(נדמה לי שזה של מירב האוסמן). בוקר טוב בוקר אור מי ישן עדיין? בוקר טוב בוקר אור מי פוקח עין? בוקר טוב לשמש בשמים, בוקר אור, והנה שתי עיניים. בוקר טוב, בוקר טוב, בוקר אור(מתוך "אצבעות")

בוקר בוקר

בואו נתעורר, יד ועוד יד, שתי ידיים ננער, בוקר בוקר בואו נתעורר, רגל ועוד רגל, לגן נרוץ מהר. ננופף בשתי ידיים, שלום שלום לכל המשפחה, ועכשיו עם הרגליים, נרוץ נרוץ לגן בשמחה נרוץ נרוץ נרוץ נרוץ, מהר מהר מהר, ועכשיו עוצרים, ומחבקים חבר. (אני המצאתי בשבילכן...)

למעלה