מה דעתכן?

• פותח הנושא me210
  • פורסם בתאריך

me210

New member
מה דעתכן?

בני בן 3 חודשים יונק בלבד ושוקל 7.130 ק"ג ( נולד 4.368 ק"ג) בזמן האחרון בתרגל יותר להירדם על ציצי טעות שעשיתי עם הבן הגדול בעבר אבל אניט מנסה גם לתת מוצץ ביום שישי הקרוב יש לי מסיבת רווקות של חברה של אחרי וחדשבתי לקחת אותו איתי בלית ברירה אבל עכשיו עלה במוחי רעיון לשאוב ולהשאיר עם אבא אחרי שאני ארדים את הגדול ואותו הבעיה שלא שאבתי רק ביומיים הרשאונים ואני חשוששת שלא יצא לי כלום האם עלי להתחיל לשאוב כבר עכשיו כל ערב ולהשאיר במקרר? כמה עלי להשאיר למנה? איך לאסוף על ערב אם רק יוצא 20 CC להקפיא או להשאיר עד יום שישי במקרר ולערבב את הכל למנות קטנות של 60 CC אסתר אשמח לשמוע גם ממך אני ממש חוששת להשאירו לבד והמסיבה ברמת גן ןאני גרה בצפון תל אביב וחוששת שהוא יצרח מבכי ואף פעם לא השארתי את בני הגדול שהוא כיום בן 4 אז בטח לבטח לא בגיל 3 חודשים אשמל לשמוע עצות איך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך ואולי אקבל לילה חופשי ( אולי הוא בכלל יישן 4 שעות רצוף עד שאגיע כמו שהוא ידן עכשיו כאשר אני בבית במיטתי) תודה רבה

me210

New member
הערב שאבתי פעם ראשונה

היום שאבתי לפני הנקה במשך 20 דקות ורק יצא לי 45 CC מה ליעשות איתם? במקרר? בפריזר? בבקבוק בסדר או רק בשקיות חלב שאוב? ואם אני אשאב כך כל ערב ויאגור מספיק ליום שישי בערב מה עלי לעשות כל יום לשים בפריזר ואז להפשיר ביחד ןלערבב? כמה ימים יכול להיות בחוץ? וכמה אני צריכה להכין לכל ארוחה בלילה? לבן 3 חודשים?

Pumping at night

Your milk at night is more concentrated, and lower in volume, so it is normal that you pump less in the evening or at night. The best time to pump is in the morning. As for leaving the baby, did you consider taking him with you?​

me210

New member
i thought about

taking him with me but i dont want it to be too loud for him and I wanted to once try to leave him with his dad since I have never done it with my older one but i think i will probably take him withme and pump and leave himsometime when it go close to home i am just afraid hewill not stop crying wanting my breasts even if he is not hungry is it ok that he is getting used to sleeping on them and just sucking on them, how can i break that habit, withmy older one i was his motzes for a year and a half and i am hoping withthis one i will not have to

למעלה