מה דעתכן.....

מה דעתכן.....

גבר צעיר בואו ונאמר בגילאי 25-30 ואשה בת 50 אשר נפגשים לסקס מטורף בצימר... שניהם יודעים שחתונה לא יצא, אלא סקס טהור וייצרי. האם גם אתן הייתן מוכנות ללכת עם מישהו מבוגר ממכן?

ארטימיס

New member
כפרה עלייך 50?!? חחחחחח

אני אישית בת 16 ו7 חודשים :)) ואני הולכת עם מבוגרים ממני.. כן.. בוא נאמר שאני לא אצא עם בני 16-20.. אבל בוא לא נגזים, אני גם לא אצא עם בני 30-40 חחחחח :)) זה מוגזם קצת. אתה מותק בעיני כל אחד עושה מה בראש שלו.. העיקר שאתה נהנה!! זה מה שחשוב!

תדהמה???? אבל...

כן, זו יכולה להיקרא "סטית תקן מוגברת...חח" היא הכי מבוגרת שהייתה לי אי פעם!!! אישית, אני מאחל לכל בחורה בגילאי ה-30 להיראות כמוה!!! סתם חוויה שחוויתי
אוכל לומר רק שמאוד אבל מאוד הגיל משחק כאן שנושא הפתיחות והמוכנות והידע לגבי איך לענג את בן הזוג וכן, אפשר לומר שהיום מדתי משהו חדש... נחשי מה עוד אפשר לעשות עם...כוס תה!!!!

סיוון, תראי, לגבי פירוט.....

אני מאמין שמנהלת הפורום לא תרשה שאכתוב את סיפורי המלא והמלא בתיאורי סקס מפורטים. אבל אשים לך כאן קישור למרום שבו כתבתי את הספיור. הוא נקרא זכרונותי מצימר, תהני....
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=704

הא? ../images/Emo12.gif

דווקא בחורים בגיל ה40 מושכים, לעיתים, הרבה יותר מאשר צוציקים בני 25. מה כבר יש להם להציע? נסיון עם 2 וחצי בחורות? משכורת מינימום כל חודש? מכל בחינה ניתן לראות את היתרונות של בני ה40 על בני ה25, חוץ מדבר אחד - *הסטיגמה* לגבי המראה.

תלוי

בכמה מבוגר (הפער שאתה מציין נשמע לי קצת מוגזם), כמה טוב הוא נראה (תראה, אם ברוס ויליס מתגנב לי למיטה הלילה, אין מצב שאני מעיפה אותו משם) עד כמה יש לנו ראש משותף. ותהרוג אותי למה, זה נשמע לי יותר סביר שיקרה מאשר המצב ההפוך. לא יכולה, למשל, לדמיין את עצמי במיטה עם בחור בן 20. ממש לא. אני מבינה שהיה לך יום מוצלח.

avyona

New member
תראי ... תשמעי...

דמי מור ואשטון קוצ'ר! אומנם אצלהם זה לא נראה לי רק סקס... אבל כל המיתוס הזה של האישה הצעירה שיוצאת עם הגבר המבוגר זה כבר פאסססהה... עכשיו זה נשים מבוגרות עם גברברים שעוד בקושי צמחו להם שערות בחזה! אני חושבת שזה מצויין.. כי במקום שאישה בגיל חמישים תרגיש שהיא זקנה ולא מושכת.. אז למה לא! ואני אישית תמיד יוצאת עם גברים גדולים.. אין מה לעשות לבנים לוקח הרבה זמן להתפתח מכל הבחינות- מינית, שיכלית, ריגשית ופיזית! מפגרים מאחורינו! (הבנות!)

סיון 1 23

New member
גם אני הייתי רק עם גדולים ממני...

אמנם זה בינתיים לא פערים גדולים בכלל... אבל בהחלט יותר בוגרים, פחות סקס בראש... בסדר בסדר אני יודעת שלגברים בכל הגילים יש סקס בראש... אבל יצא לי לראות שגברים בגילי פחות מתעניינים בך אלא בסקס... הולכים עם בחורות רק בשביל שבסוף יקבלו מהן. בנים יותר בוגרים, שאולי כבר עשו את זה פעם ראשונה... לא מרגישים כל כך בדחיפות לעשות את זה כדי להיות "בין הראשונים" (אני חייבת לציין שאני כן כזאת, כלומר לא מנצלת, חס וחלילה, אבל אני כן מעוניינת להיות בין הראשונים שעושים את זה... למרות שזאת לא הסיבה היחידה.ץ.. ואני שלמה עם כל זה.) ואולי הם פשוט.... יותר בוגרים.

דעתי...../images/Emo6.gif

לדעתי אין שום דבר נגד קשר כלשהו עם מישהו שגדול או קטן או ההפך...לדעתי זה ממש לא משנה. כל עוד נהנים ואתם שומרים על עצמכם ומודעים למצב-מה רע? כיום יש גברים שיוצאים עם ילדות ונשים שיוצאים עם ילדים וזה הגיוני לחלוטין, מי אמר שהגיל הוא הקובע? נכון,לגיל יש משמעות כי חוץ מלהגיד כמה שנים הבן אדם חי הוא גם מציין ידע כלששהו-אבל לא ממש. אני למשל,בת 16 וחצי, ואני יכולה לשחק עם הגיל כמה שאני רוצה,כלומר,לפעמים שבא לי אני הכי בוגרת שיכולה להיות ויוצאת עם בנים בני 20 פלוס ולפעמים אני יכולה להיות הכי ילדותית ומציקה שיש עד שחושבים שאני רק בת 13. הגיל זה אומנם משהו קבוע,למי שלומד סוציולוגיה יזהה את זה עם המושג סטאטוס שיוכי, אבל יש יוצאים מן הכלל אני יוצאת עם בחור שקטן ממני בשנה וחצי!!! יצאתי עם הרבה בחורים בחיים,וזה הראשון שהוא הקטן,עם כל אחד מהם הצלחתי להחזיק אולי שבוע-שבועיים ורק איתו אני כבר שנה שלמה! היו לי מערכות יחסים עם בחורים ממש גדולים וגם באותו גיל, אבל שום דבר אינו משתווה לזה שאיתי עכשיו ולמרות שהוא קטן ממני,הוא נורא בוגר,מתנהג יותר טוב ממה שאני יכולה לצפות ולוקח אותי למקומות שלא האמנתי שאני יכולה להגיע לשם. בכל הנוגע למין, לא הייתי צריכה ללמד אותו שום דבר והוא לא אותי,כמובן שהיינו צריכים ללמוד מה כל אחד אוהב,אבל חוץ מזה כלום.ככה שזה אפילו לא מהווה נטל. בקיצור מה שאני טוענת זה שהעסק פה יותר קשור לאופי מאשר לגיל. יכולה להיות אישה בת 50 אבל נראית כמו אישה בת 17 ומתנהגת כמו אחת כזאת ויש ההפך... אבל שום דבר לא חשוב כל עוד נהנים מי אמר שבאהבה אין חוקים?!-צדק!! מקווה שעזרתי...

שיחקת אותה.

שאפו,מאמי. לספק,לענג ולהפתיע אישה בת חמישים.... אני אישית לא הייתי רוצה ללכת עם מבוגר ממני,גם חברי לחיים צעיר ממני.

אמ...

קודם תן לי לשכב עם מישו, אחרי זה נדבר, ובקשר אליך, העיקר שאתה נהנה מאמי.

למעלה