דעתי...../images/Emo6.gif
לדעתי אין שום דבר נגד קשר כלשהו עם מישהו שגדול או קטן או ההפך...לדעתי זה ממש לא משנה. כל עוד נהנים ואתם שומרים על עצמכם ומודעים למצב-מה רע? כיום יש גברים שיוצאים עם ילדות ונשים שיוצאים עם ילדים וזה הגיוני לחלוטין, מי אמר שהגיל הוא הקובע? נכון,לגיל יש משמעות כי חוץ מלהגיד כמה שנים הבן אדם חי הוא גם מציין ידע כלששהו-אבל לא ממש. אני למשל,בת 16 וחצי, ואני יכולה לשחק עם הגיל כמה שאני רוצה,כלומר,לפעמים שבא לי אני הכי בוגרת שיכולה להיות ויוצאת עם בנים בני 20 פלוס ולפעמים אני יכולה להיות הכי ילדותית ומציקה שיש עד שחושבים שאני רק בת 13. הגיל זה אומנם משהו קבוע,למי שלומד סוציולוגיה יזהה את זה עם המושג סטאטוס שיוכי, אבל יש יוצאים מן הכלל אני יוצאת עם בחור שקטן ממני בשנה וחצי!!! יצאתי עם הרבה בחורים בחיים,וזה הראשון שהוא הקטן,עם כל אחד מהם הצלחתי להחזיק אולי שבוע-שבועיים ורק איתו אני כבר שנה שלמה! היו לי מערכות יחסים עם בחורים ממש גדולים וגם באותו גיל, אבל שום דבר אינו משתווה לזה שאיתי עכשיו ולמרות שהוא קטן ממני,הוא נורא בוגר,מתנהג יותר טוב ממה שאני יכולה לצפות ולוקח אותי למקומות שלא האמנתי שאני יכולה להגיע לשם. בכל הנוגע למין, לא הייתי צריכה ללמד אותו שום דבר והוא לא אותי,כמובן שהיינו צריכים ללמוד מה כל אחד אוהב,אבל חוץ מזה כלום.ככה שזה אפילו לא מהווה נטל. בקיצור מה שאני טוענת זה שהעסק פה יותר קשור לאופי מאשר לגיל. יכולה להיות אישה בת 50 אבל נראית כמו אישה בת 17 ומתנהגת כמו אחת כזאת ויש ההפך... אבל שום דבר לא חשוב כל עוד נהנים מי אמר שבאהבה אין חוקים?!-צדק!! מקווה שעזרתי...