מה דעתכן?

• פותח הנושא minx
  • פורסם בתאריך

minx

New member
מה דעתכן?

דברתי עם ידיד שלי והוא סיפר לי שאחת הפנטזיות שלו (ולפיו גם של גברים רבים אחרים) היא "לגדל" בחורה צעירה - למצוא בתולה וללמד אותה את סודות החיים
זה גרם לי לחשוב על המצב ההפוך - למצוא בתול צעיר וללמד אותו את נפלאות הסקס, אבל מהר מאוד זנחתי את הרעיון - מה אני צריכה עכשיו לסבול איזה ילדון שגומר כעבור דקה? יש לי צרכים יותר דחופים כרגע. אז מה דעתכן? בהנתן צעיר חמוד חסר נסיון, מתרגש, גומר מהר אבל להוט ללמוד - האם הייתן מאמצות אותו?

ארטימיס

New member
אני אישית.. ../images/Emo13.gif

לא. לא כרגע בכל מקרה... לא הכי בא לי עכשיו על בחור צעיר חסר כל ניסיון.. זה מבאס

invisible touch

New member
בחור צעיר?

קודם כל, אני עדין רואה את עצמי כ"מגודלת", ובכלל אני אוהבת להרגיש קטנה, חלשה ומתפנקת [חחח...מה שמאוחר יותר מוציא ממני את החייתיות המטורפת שבי], ליד הבנזוג. וחוצמזה...אמממ...עכשיו כשאני חושבת על זה, בחור צעיר ולא מנוסה...מרתיעה אותי המחשבה הזאת...אויש...וייזמיר! אני אוהבת גברים גבריים ומנוסים!..יאאאא!!!

חחחחחחח

הייתה לי תקופה וחיפשתי מישהו כזה....זה ממש מדליק אותי. כאילו לא ילדים בני 12-14 או מהשהו כזה שנה מתחתיי מספיק. גררררררררר זה נשמע כיף....

אוי אוי כאב ראששששש

בלי לפגוע, אבל להתחיל ללמד בחור\ה צעירים זה ממש ממש מצריך סבלנותתת וגם, כאשר הם יעידו ליכולת מינית טובה, סביר להניח שהם ילכו הלאה, אז למה להשקיע? מעדיף אחת עם ניסיון, זרימה, לא מישהי שאם ארצה תנוחה מסויימת תעשה לי פרצוף של "חתיכת סוטההה"..

invisible touch

New member
../images/Emo6.gif

"חתיכת סוטה" יכולה לומר לך גם מישהי מנוסה מאוד, שלא תאהב תנוחה מסויימת שאתה תרצה...
חחח...בפעם הראשונה שלי, כמה שהייתי בתולית והכל, לבנזוג גילתי רק אחר כך שזו היתה הפעם הראשונה והוא ממש לא האמין...כי... זו או שיודעים לענג..או שלאאאאאאא...בערך=\ העיקר להנות!

הרעיון עושה לי רע

אני אוהבת שותפים, לא אנשים שרוצים ,לגדל" או "שגדלו" אותם. זה עושה לי אסוציאציות למקום מאוד לא טוב. היה לי חבר בתול. היה משעשע בהתחלה. פחות משעשע כשהתחיל להפריע לו שיש לי "עבר". אני מעדיפה מישהו שיודע איך לגעת בי, ושיודע איך הוא אוהב שנוגעים בו.

דיקאפ

New member
היה לי והיה לי

אמנם לא ילד, בן 22, כלומר צעיר ממני בבערך עשרים שנה, אבל אני הייתי השניה שלו והיה עונג גדול. לשמחתי גם לא היה פה ארוע של לגמור אחרי שבע שניות. החזיק יפה לילות שלמים ונרשמה שביעות רצון הדדית

minx

New member
סחטיין על הפער ../images/Emo8.gif

הוא בטח יצא מאוד משכיל מכל הסיפור

טושית18

New member
אמממ...

אם אני אוהבת/מרגישה משהו כלפיו /נורא חרמנית-כן. אם לא-לא...

מייקי30

New member
בדיוק ההפך

אם כבר אז בחור מנוסה שיודע דברים שלא חלמתי שיש, שהוא ילמד אותי.

חברה שלי עשתה את זה

היא נדלקה על מישהו שהיה בתול ו"חינכה" היא אמרה שזה היה מעצבן בהתחלה כי הוא גמר מהר מדי והוא לא ידע מה בדיוק לעשות אבל היא אמרה שזה היה טוב כי היא לימדה אותו לעשות בדיוק מה שהיא אוהבת - ככה שלא היה לו עבר והוא ישר למד לעשות את זה שהיא אוהבת. בקשר אליי? לא תודה - מעדיפה את אלו שיודעים מה לעשות...

למעלה