מה דעתכן ?

נורית מ.

New member
בנוסף למה שכתבו לך

בעייתי בעיני שאין לך אפשרות לשוחח עם המטפלת הישירה של בנך (הבנתי אותך נכון? את "מקבלת" את הילד מידיה של מישהי שלא טיפלה בו ישירות במהלך היום? כלומר היא מספרת לך מה שסיפרה לה מטפלת אחרת?). זה יכול קצת ליצור אפקט של טלפון שבור כזה. אני אישית לא הייתי יכולה לקבל מצב כזה שבו אין לי דרך לקבל תחושה ממקור ראשון של מה קורה בגן (מקור ראשון זה אומר התרשמות שלי עצמי ע"י נוכחות שלי בגן. במקרה שלך זה אפילו לא ממקור שני). אני מגיעה לגן של הבן שלי בשעה 12:30 כשהסיום הרישמי הוא ב-13:00. אני נמצאת איתו בערך 20 דקות. רואה איך מתנהלת ארוחת הצהריים של הקבוצה שאוכלת שנייה. רואה מה קורה עם הילדים שסיימו לאכול. משחקת איתו במשחקים שלו (הוא נהנה מאוד להראות לי דברים). מדברת עם הגננת (לא מקבלת דיווח אלא משוחחת איתה). זה לא נראה שמשפיע לרעה על הילדים. נהפוך הוא אני משחקת גם איתם וזה נראה לי נחמד להם.

נ ס ע

New member
תודה לכן על התשובות ../images/Emo70.gif

לסיכום הענין, אני לא חושבת שצריכה להיות לי גישה חופשית לגן. מקובל עלי לגמרי שישנן פעילויות שאם כל אחד מההורים (וחייב להיות שוויון בין ההורים בגן) יכנס מתי שהוא רוצה, הילדים לא יעשו כלום כל היום. הקשיחות של הגננת והחסימה המוחלטת משגעים אותי מאד, ואני שמחה לשמוע שאני לא היחידה שחושבת ככה
. בכלופן, עדי ישאר שם עד סוף השנה. אני לא עד כדי מרוגזת. לשנה הבאה כבר יש לנו גן אחר. שוב

למעלה