אני אסביר את ההתלהבות
2 הגרפים, ההם מהארכיון, היו תוצאות של ביוץ בעזרתם האדיבה של איקקלומין וחבריו. מאז ומעולם המחזור שלי לא היה סדיר. הגלולות סידרו אותו. וכשהפסקתי גלולות וניסיתי להכנס להריון, המחזור לא היה מגיע. גם בעזרת איקקלומין, יצא שבייצתי רק ביום ה-30
בשנתיים האחרונות, מסיבות אחרות שלא קשורות להריון, אני נמצאת בטיפולים של רפואה אלטרנטיבית. שתפקידה, כידוע, לאזן את הגוף ובכך לרפא אותו. אחד הדברים הראשונים שהסתדרו כתוצאה מהטיפול, היה המחזור שפתאום התחיל להגיע אחת לחודש. אז את זה שיש ביוץ בימים סבירים, שמתאימים לחישובי חלון הפוריות ה"נורמליים" (כל 28-32 יום) אני כבר יודעת זמן מה, כי התחלתי לקבל מחזור אחת לחודש (ללא שימוש בגלולות), ואפילו יכולתי לחזות מתי יגיע (שזו גם שמחה בפני עצמה) אבל בחודש האחרון, גם בצעתי מעקב של חום השחר, ובעצם "ראיתי" את הביוץ במו עיני, כשהוא מגיע ללא אמצעי פירוטכניקה של איקקלומין ושות'. כך שהגרף האחרון, מראה בעצם ביוץ טבעי. וזה מה שגורם לי להתלהב. מה לעשות, אני לא חושבת שזו מכשפה, אלא פייה טובה והעניין הזה פשוט גורם לי לחשוב
, שאם לפני ההריונות הקודמים הייתי פונה לרפואה אלטרנטיבית, אולי לא הייתי צריכה עזרה של הורמונים, שכידוע לא מיטיבים יותר מדי עם הגוף ומי יודע מה גורמים לעובר (את זה נגלה בעתיד על הילדים) והייתי נכנסת להריונות באופן טבעי. אלו ההגיגים שלי בתקופה האחרונה בהריון הקרוב המתוכנן אני מקווה שאצליח לממש בעזרת גופי בלבד. ללא איקקלומין