מה דעתכן?

chocolata1

New member
מה דעתכן?

זוכרות את ההודעות על רופא שביקש דברים אני לא מצליחה להשתחרר מהמועקה שכל הסיפור גרם לי, אני לא בוטחת ברופאים וביושרם, תמיד חושבת האם אני צריכה להציע מעצמי משהו לרופאים המטפלים מעבר לתשלום הנקבע מראש כדי לזכות בטיפול ויחס נאות? "אני מאבד את הסבלנות מהאיומים שלך וזיבולי תוכנה. אם זה יקרה שוב אני עלול להפוך למאד לא נעים. הרבה מעבר למה שאת עלולה לדמיין. אני שולח עוד מעט את המסמך להחזיר לכשיהיה מוכן. תזכרי שלא כל פעם שעפים לך ברגים מהראש את תוכלי אחרי שבוע להזכר בקיומי ולכתוב לי כאילו לא קרה כלום: אתה מעוניין בטפסים,מאמרים, קונטרסים גם סליחה לא תעזור" זה תוכן של אחד מהמיילים שקבלתי ממנו כתגובה לבקשה שלי שיסיר תוכנה שהתקין ממני והמסמך זה מסמך לבי"ח שהקלדתי לו למרות שאני כבר לא אצלו ואני מקבלת טיפול מרופא אחר, יש לי טראומה, ביג טראומה. מרגישה אשמה ואי נוחות עם עצמי מול רופאים אחרים

ronnie 123

New member
סליחה... מי הוא חושב שהוא?

אין לו שום זכות לבקש ממך לעשות לו דברים, ובמיוחד התנסחויות לא לעניין כמו שציטטת. שילח לחפש... למה את מרגישה אשמה? על מה? מה רע עשית? להפך, נוצלת ע"י רופא שמרגיש שהוא אלוהים. רופאים הם נותני שירות, אז אפשר ליצור איתם יחסי ידידות אבל זה כבר ניצול נטו. כתבת שאת כבר מטופלת אצל רופא אחר, אני במקומך הייתי מתעלמת ממנו ומוחקת את הפרק הזה מהזיכרון.

רווית04

New member
הייתי מעלה אותו על טיל.

מי נראה לו שהוא? הוא צריך לבדוק את עצמו יש לו הפרעה, אולי הסתובבו לו הברגים(אין לי בעיה להבריג לו אומים). את האיומים שישאיר למי שבאמת יודע לבצע, את צריכה לשמור את המיילים האלה וללכת למשטרה או לעו''ד ולזיין לו ת'תחת (במילים לא נאותות) את לא צריכה להרגיש אשמה כי את לא עשית כלום, זה הוא נצלן שעושה פוזות ומרים את האף שלו וחוצפן ותולעת. לך השתחררו הברגים? בחיי זה רופא שהיה צריך ליפול לידיים שלי!! אוח מה הייתי עושה לו, (ולא בצורה מינית). מרגיזים אותי אנשים שמנצלים את סמכותם על אנשים חלשים בשביל טובתם האישית. לא את צריכה להתנצל - זה הוא, אבל ניתן להסיק מזה שהוא גם לא יודע מה זה להתנצל. אולי מישהו בדרג מעליו ילמד אותו איך להתנהג למקצוע שלו. ואם באמת יש לך כל כך טראומה מזה, ואת רוצה לסגור את הסיפור אני באמת ממליצה על לדווח עליו. אבל אם את מעוניינת לעזוב את זה אז תרגעי ,תנשמי עמוק, ותטפלי בעצמך הכי טוב שיש אצל הרופא שאת נמצאת אצלו ותמשיכי הלאה. חבל לבזבז עליו אנרגיה ומחשבות מיותרות. שיתפוצץ.

chocolata1

New member
כבר דיוחתי עליו וקבלתי מכתב התנצלות

ויש מעט הקלה אחרי שדיוחתי אבל עדין נותרתי עם הרגשה לא נעימה כל פעם שאני הולכת לרופאים ונעשיתי יותר חשדנית ממה שהיתי קודם

למעלה