מה דעתכן....

AmorArt

New member
מה דעתכן....

אתמול שיניתי קצת את החנות, הוספתי תמונות חדשות (של הסוגרים כמו שהמליצו לי כאן) והוספתי מוצרים בכל מקרה אחרי שהעלתי שרשרת הלכתי לדף החיפוש של תכשיטים לראות אותה ולמרות שרעננתי אותו ראיתי רק תוצאות של 10 עד 15 דקות לפני, אחרי בערך עוד חמש דקות שאני מתעסקת, זה התאפס והתחלתי לראות תוצאות של לפני שתי דקות אבל כמובן שבשלב הזה התכשיטים כבר היו בעמוד 6-7 כי העלתי אותם כבר 10 דקות לפני! ועכשיו באה השאלה... מה הטעם לחדש אם אין סיכוי לראות את התכשיטים בעמודים הראשונים? יכול להיות שאני לא ממש מבינה את הפרופורציות, אני חשבתי לחדש 7-10 פריטים בערב במרווחים של 10 דקות ובזה להבטיח שמוצר שלי יהיה בדפים הראשונים לשעה שעתיים אבל נראה שכדי שהוא יהיה בעמוד הראשון צריך פוקס רציני כי למערכת לוקח כל כך הרבה זמן להתעדכן. אני אשמח לשמוע מה דעתכן (גם על החנות אם בא לכן)

RolyzCreations

New member
קטגוריית התכשיטים היא הקטגוריה הכי רוויה

לכן התחרות שם הכי קשה. אם את מחדשת תהיי אחרי 10 דקות אולי בעמוד 6-7 אבל אם תחדשי תהיי בעמוד 600... חשוב שיהיו לך תגיות טובות, כי רוב האנשים לא מחפשים באופן כללי "תכשיטים", אלא משהו יותר ספציפי. זה גם יעזור לך להיכלל באוצרות מה שיעלה את החשיפה שלך. אבל הכי חשוב שתעבדי על התמונות שלך. הן מאוד לא מזמינות לחיצה. אז לא יעזור גם אם תהיי בעמוד הראשון במשך שעות. וכמובן לעבוד על כל הבעיות שציינו בשרשור הקודם שלך.

AmorArt

New member
בשרשור הקודם

הזכרת שיש בעיה של רואים את הסוגרים של כל התמונות (ובזה טיפלתי) הדבר השני שציינת זה שהחנות נראת מבולגנת כי הרקעים לא אחידים בגלל שהשרשראות עשויות מחוצרים וצבעים שונים (כולל לבן) קשה למצוא רקע שיבליט יתאים לכולם כל התמונות מצולמות על רקעים טבעיים כמו אבנים ועץ וניסיתי לסדר את החנות כך שכל שורה של פריטים תציג אותו צבע של פריטים. אם יש טיפים ספציפים לגבי הצילום אני אשמח להבין למה לדעתך התמונות לא מזמינות לחיצה. חוץ מזה אם לא אכפת לכן להציץ בתגיות ולהגיד אם הן נראות מתאימות... בנוגע לחידושים אני יודעת שזה תלוי כל אחת בתקציב שלה אבל אני אשמח לדעת אם מדובר בגדול בעשר פריטים בערב, שלושים או חמישים תודה

RolyzCreations

New member
תמצאי רקע אחיד אחד לכל התמונות

התמונות כהות מידי. את צריכה לעבד אותן בתוכנה לעיבוד תמונות. תוסיפי מידות גם באינצי'ם. לאמריקאים אין שמץ של מושג מה זה סנטימטרים. לגבי התגיות - להורדי תגיות כמו original special unique תוסיפי תגיות שמתארות צבעים כשאת בוחרת תגיות את צריכה לחשוב על שני דברים - מילות חיפוש רלוונטיות לקונים פוטנציאלים ומילות חיפוש רלוונטיות עבור מי שמחפש פריטים לאוצרות הייתי גם בודקת מחירים אצל מתחרים שיוצרים פריטים דומים. לי נראה שלוקח הרבה זמן להכין כל פריט והמחיר לא ממש משקף את זה. אבל אולי אני טועה...

AmorArt

New member
בנוגע לתגיות

אני חושבת שבנוגע לתיאור המוצר הכנסתי פחות או יותר את כל התגיות ורק כי נשארו לי כמה פנויות דחפתי עוד כמה למרות שקרוב לבדאי אף אחד לא מחפש שרשרת unique... אבל אני לא כל כך יודעת איזה תגיות מחפשים כשבונים אוצר (ולמען האמת איזה מוספים כשאני בונה אוצר...) יש רעיונות ספציפים? לגבי המחיר, אני ממש לא יודעת אין לי הרבה פרופורציות. חלק 'מהמתחרים' לוקחים 10-20 דולר יותר והם לא משתמשים באבני חן אבל בגלל שאני חדשה חשבתי שאולי לא כדאי להפריז אני מודעת לחשיבות הרבה של המחיר ביוקרה של המוצר, לדעתך זה משדר מסר לא נכון? ובנוגע לרקע אני מניחה שאם היה לך רעיון לצבע של רקע היית רושמת כבר אבל אולי בכל זאת יש הצעה? הרקעים הלבנים שאני רואה בתמונות הם עבודה בפוטושופ או באמת מצולמים באולפן?

RolyzCreations

New member
כמה תשובות

אין קשר בין תאור המוצר לתגיות. תגיות (וגם כותרת המוצר) אלו המילים שלפיהן תקבלי תוצאות בחיפוש. תגיות שכדאי להוסיף - תגיות שמתארות צבעים, וסגנון. אם את לא יודעת אלו מילות חיפוש רלוונטיות כשבונים אוצר כנראה שלא בנית מספיק אוצרות :) רעיונות לתגיות את יכולה למצוא ברשימה הענקית שבקישור http://www.etsy.com/blog/en/2009/seller-how-to-tag-o-rama-with-descriptive-keywords/ לגבי המחיר אני מפנה אותך לתגובה שרשמתי למישהי אחרת http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2231&MessageId=153968680 והדבר נכון בעיקר לגביך, כי רשום שאת שולחת מהודו, שזה כמו לרשום שאת מסין. אצלי זה ישר מעלה אסוציאציה שלילית לגבי איכות המוצר. אני מניחה שאני לא היחידה. לגבי הרקע - אני הייתי שמה רקע לבן נקי. הרקעים הלבנים שאת רואה (למשל בחנויות שלי) הן שילוב של צילום בשעה מתאימה מבחינת האור (או באוהל צילום) ועיבוד נוסף בתוכנה לעריכת תמונות (פוטושופ במקרה שלי). אני ממש בספק אם מישהי פה מצלמת באולפן.

AmorArt

New member
תודה רבה

אני אנסה לעלות אותן לאחת התוכנות לעריכה ולהוסיף קצת אור...

AmorArt

New member
איזו הצעה נדיבה! תודה רבה, אבל

כבר עברתי עליהן והעלתי את החדשות. מוארות מספיק לדעתכן?

night mistress

New member
התעלפתי!

מה שאומר שהתמונות מדהימות

סיגליתא

New member
אני אוהבת את הצילומים, יש כמה

שהייתי בוחרת אחרת בתור תמונה ראשית למשל זה מעולה בעיני: http://www.etsy.com/listing/77057429/labradorite-violet-red-crochet-necklace?ref=v1_other_2 לעומת זאת למשל פה: http://www.etsy.com/listing/77166229/silver-shine-natural-himalayan-rock הייתי בוחרת את השלישית, כלומר את התקריב של הגוף בזאת: http://www.etsy.com/listing/76270574/green-fluorite-crochet-necklace הייתי בוחרת את הרביעית עם היד, יש לך תמונות יפות לדעתי , הייתי מגוונת ולא נותנת את כולם עם הדוגמנית כראשונה בהצלחה

רואים את השינויים!

התמונות בהחלט יותר מזמינות וזאת עם התכשיט על הבטן פשוט מקסימה ומזמינה צפיה. לא סתם היא היחידה עם הכי הרבה צפיות

למעלה