מה דעתכן?

Markup

New member
כל האשליות בעניין הגבלת שימוש ישארו

בגדר אשליות, כמו עם הסיגריות, ההימורים והאלכוהול. "חינוך" אינה מילת קסם שבגינה אפשר לתת לציבור לעשן כל חומר ואם יש השלכות וסכנות, שלא יאשרו גראס.

מה דעתכן?

אז השאלה לא קשורה ממש להיותנו לסביות, אלא לאזרחיות במדינתנו הקטנה... האם אתן בעד או נגד, ששימוש בסמים קלים יהפוך לחוקי? והכוונה בסמים קלים היא לקנאביס... אז- בעד או נגד? וכמובן, נא לנמק את דעתכן ולהסביר את ההיגיון מאחוריה... מעניינת אותי דעתכן....

אוססונה

New member
נגד, נגד, נגד....((

בוקר טוב! זוגתי ואני, נגד כל עישון, מכל סוג שהוא... אם כי, קראתי היכן שהוא, כי "הסיגריות", גרועות יותר "מהסמים הקלים". יש לציין, שאני לא מבינה כלל וכלל, בסמים למיניהם..... שאיפת "גזים מהמזגן", נחשב אצלך "סם קשה, או קל"...???.

בדיוק בגלל זה עלתה השאלה..

ולשאלתך- גז מזגנים הוא רע רע רע..... בעוד, שבלי להביע את דעתי, קנאביס הינו טבעי לכל דבר.... ויתרונותיו ידועים... (בעצם רמזתי על עמדתי לא?)

פאמקי

New member
נגד... ובעד.

אני נגד סמים, מכל סוג שהוא, וסיגריות בינהם. לא מאמינה שיש סמים קלים, רוב האנשים שמתחילים איתם, אחרי זמן מה, מחפשים משהו אחר שירגש אותם. לעומת זאת- קנאביס... ידוע כמקל על חולים, הסובלים מכאבים קשים. כשזה למטרות רפואיות, ותחת פיקוח, אני בעד.

מיטל225

New member
נגד נגד נגד :)...

אני חושבת שמספיק מה שקורה עם האלכוהול ובני הנוער, מספיק עם כל הבלאגן שיש פה... אם יוסיפו גם סמים, אני לא רוצה לתאר איך המדינה הזו תראה!!!! סמים זה דבר נורא ואיום, קלים , קשים , סיגריות הכל אותו הדבר!!! אני בעד שאנשים יחזרו למוטב ויתפקדו כמו שצריך בלי שימוש בחומרים פסיכואקטיבים בכלל... אני לא בעד אלכוהול ולא בעד שום חומר "ממסטל" אחר... שיהיה לכולן יום יפה

מיטל225

New member
לא...

לדעתי כל דבר שיכול לעזור להקל על כאביהם של חולים- הוא בסדר... בתנאי שהוא לא הופך לסוג של סחר כלשהו... (אני כותבת את זה מניסיון עם מישהי שהשתמשה בסמים, והם מנצלים כל הזדמנות להגיע לסם- אם זה לסחור ברטלין וכו... ). אז כל עוז שזה למטרות רפואיות בלבד, וזה יכול לעזור לאנשים לא לסבול- זה בסדר. אם כבר מדברים על חולים, ועל לעזור להם לא לסבול... מה דעתכן על המתת חסד? בעד? נגד? אשמח אם תסבירו :)...

Nישהי31

New member
../images/Emo2.gifאללה יוסטור ואישתו...

מה יש לכן אתן על הבוקר עם הסמים והמתות חסד?! מלח מים, מלח מים
בורחת מפה, תקראו לי כשתסיימו

Nישהי31

New member
בעד../images/Emo88.gif

סתםםם!!!!! נראה לך???!! ממש נגד
בהחלט נגד אותם אלה שלוקחים סמים כדי 'לברוח' מהצרות שלהם ולא להתמודד איתם! לגבי סמים רפואיים, הדעה היא שונה לגמרי. בנוסף למה שפאמקי ציינה, אני בעד אפידורל ליולדות, מורפיום לאנשים על ערש דוויי. וכו' (מקווה שהבנתן את הרעיון) אה...וסם הצחוק אצל רופא שיניים, לא סם?? באבו אבוהה סם. יאללה, תביאי שאחטה

אוססונה

New member
לרפואה, אני בעד כל מה שמרפא.

לרפואה, אני בעד כל דבר, שיש בו תועלת "מוכחת". אפילו, אני בעד, "מרק עוף", פולני אמיתי, כזה שהייתי רגילה לשתות ממנו הרבה, ובמיוחד בחג הפסח. רק מהצבע, של אותו "מרק העוף", הייתי חולה, ישר הייתי הייתי מתעטשת לתוך המרק, משפריצה, עוד טיפות, באותו הצבע, של "רגל קרושה"..... אך, אני בטוחה שיש בו "תועלת". אך, היכן הוא "הגבול"...?.

ווואווו... חחח... לתגובות כאלה לא ציפיתי |4

אני חושבת שלעשן קנאביס (טבעי ולא מרוסס במלא כימיקלים ורעלים) הוא "עדיף" על שתיית אלכוהול או עישון סיגריות.. וניתן לראות שאנשים מחפשים לפעמים להגיע למעין מקום מפלט נפשי... הרגעות מהיום שהיה ומהשיגעון שבחיים... יש אנשים שבורחים להודו.. יש אנשים שעושים מדיטציה... יש אנשים שהולכים למכון כושר... יש אנשים שבוהים בטלויזיה.. ויש אנשים שילכו וישתו.... ויש אנשים שיכינו להם ג'וינט ויעשנו.... הרבה פעמים אנו צריכים את העזרה המנטלית הזו... אולי זה עלוב.... אולי עצוב... אבל בעיניי זה משפר את רמת החיים... ועושה אותם הרבה יותר רגועים... אז למה לא בעצם??? אז אני בעד (עם הסתייגות כי במדינה הזו ישר מקצינים הכל לרמות לא טובות)... אבל כמו באמסטרדם... אני חושבת שעישון למטרות שימוש עצמי- כמו לקנות סיגריות, לא יעשה שום נזק.... כמובן עם הגבלת גיל וכו וכו.... ולמה שכתבו מעלי- ג'וינט לא יוביל לסמים קשים יותר... לא יגרום להזריק הירואין או להסניף קוק..... לרוב זה רק אנשים בסביבות גיל ה- 30 שרוצים להירגע אחרי היום המטורף שלהם, במקום עם בקבוק בירה, אז עם ג'וינט... ובנושא הקנאביס הרפואי- הייתי מאשרת אותו גם להרבה אנשים שאני מכירה ש"מבחינה רפואית" לא זקוקים לו
שבוע נפלא ומלא קסם

tomer2007

New member
../images/Emo45.gif מסכימה

רב האנשים מדברים מבורות <ככה זה נקרא> לבן אדם אחד יספיק כוס ויסקי כדי לדקור לבן אדם אחר הג'וינט יעשה את זה ולבן אדם שלישי - סתם האגו נפגע ולא היה לו ג'וינט או ויסקי אם נתרכז בדברים שבאמת חשובים בחיים כמו עקרון האי פגיעה האוניברסלי, כמו חשיבה חיובית וכמו קבלת האחר <גם אם הוא אוהב לדפוק את הראש ואת לא מבינה למה> - זה מה שיגרום לאנשים להיות אנשים ולא חיות אני מכירה עשרות אם לא מאות מעשני קנאביס <לאורך יותר מעשור> ורובם נורמטיבים, לא משתמשים בסמים קשים או סמים אחרים אחרים, בעלי משפחות, אקדמאים, סתם אנשים טובים כנ"ל לגבי שותי אלכוהול כנ"ל לגבי לא מכורים לשום דבר
אבל כל אחד אוהב להרגע ולהשתחרר קצת אחרת והכל בסדר וכן, זה יכול להיות חוקי ממש כמו שיגר מייסטר או כוס יין בורלו חוקיים זה רק עניין של טעם

למעלה