אחרי שראיתי את הכתבה עליה אז כן,
בלי לחשוב פעמיים. למי שלא יודע אמא שלה מנהלת את אחד מהביה"ס למחול המצליחים בארץ והיא בעצמה רקדנית מדהימה אז אני מאמינה שהיא יודעת טוב מאוד איך הילדה שלה מרגישה. לפי הצורה שבה הילדה מדברת ומציגה את עצמה, רואים שהיא בוגרת מאוד לגילה ולפי דעתי היא תוכל להסתדר בחו"ל לבד. מחול גורם לבן אדם להתבגר מהר מאוד ורקדניות בכל העולם נשלחות לפנימיות בגילאים מאוד צעירים, לפעמים אפילו בגילאי 6 ו-8. רואים לפי הכתבה שהילדה הזאת באמת רוצה להצליח בריקוד והריקוד חשוב לה ואני מבינה שיש הרבה שיגידו שהיא צעירה מדי אבל מי שלא רוקד לא יכול להבין עד כמה הריקוד הוא כל עולמו של רקדן וכמה רחוק רקדן יילך כדי להצליח. אני רקדנית בעצמי ובעתיד הקרוב אני גם אטוס ללמוד בפנימייה בחו"ל בעזרת השם אז אני מבינה איך הילדה הזאת מרגישה. אם כשאגדל ויהיו לי ילדים ואחד מהם ירצה לטוס לפנימייה בחו"ל ולהגשים את החלום שלו ויהיה מספיק בוגר נפשית לכך, אני אהיה האחרונה שתעצור אותו או תנסה לשכנע אותו לוותר על זה ועם כל החששות והפחדים אני אשלח אותו להגשים את החלום שלו ורוב הסיכויים שאני אצטרף אליו. לילדה הזאת יש כשרון אדיר אבל כשרון לא מספיק, צריך המון עבודה קשה ומשמעת עצמית כדי להצליח במחול ופנימייה בחו"ל תגרום לה לעבוד קשה כמו שצריך ולהפוך לרקדנית מצליחה.