מה דעתכן??

tali226

New member
מה דעתכן??

בוקר טוב. יש איזה קטע לאמא שלי כלפי שאני ממש לא מבינה מה הסיפור שלה אשמח אם תנסו לעזור לי מה יש לה?? אז ככה תמיד שאני עושה גבות היא מסתכלת ואומרת שהם לא יפות ושהיא תעשה לי בזמן שכולם אומרים לי ההפך ואיפה עשית?! שאני עושה ציפורנים היא מסתכלת כזה מהצד עם פרצוף בוחן כזה.. .שחברה שלי אומרת לי תפזרי את השיער יותר יפה לך ככה(וזה נכון...)היא אומרת לא, לא צריך עזבי אותה שאני לובשת איזה בגד יפה או מתאפרת כזה היא לא מפסיקה לבחון אותי ולהסתכל עלי מכל הכיונים...ותמיד יהיו לה הערות...תסגרי את זה...תשימי את זה... אם אני חוזרת לגיל 15 היא די לא הרשתה לי לגלח ולהתאפר ממש כאילו זה מוקצה...נו בסדר אני כבר עכשיו גדלתי וכבר נשואה את לא רוצה לשחרר....
מה היא רוצה ???!אני כבר מרגישה שהיא רוצה שאני יהיה מכוערת מה הבעיה שלה...לא משנה שאני כבר ילדה גדולה ועושה מה שבראש שלה אבל ההתנהגות הזאת כלפי לא מפסיקה ותמיד היתה... אשמח לחוות דעתכן .תודה רבה ויום נפלא

חני ב

New member
טלי, מה יש לאמר?

את גרה אצלה? לא. את רואה אותה בתדירות גבוהה? אם כן-תמעיטי בביקורים. אל תבקשי את דעתה ואם היא תתחיל לאמר מה היא חושבת למרות שלא שאלת, אולי תאמרי לה בפנים שלא בקשת לדעת מה היא חושבת על האיפור/תסרוקת/ציפורניים וכו'.

בוקר טוב,

אמא שלך כנראה לא יודעת לשחרר ולא לפרגן, אז תתפסי מרחק מהכיוון שלך. תני להערות שלה לעבור לידך ואל תקחי ללב. את היום לא גרה אצלה, לא חייבת לה דיווח על כל פיפס שאת עושה בחיים שלך. כשהיא תעיר לך - את יכולה לענות שבעינייך זה מוצא חן (לא בתקיפות,) אותה הרי לא תוכלי לשנות - נכון.אז פשוט תשני את העובדה שזה פוגע בך ותחליטי שאין לזה חשיבות בורך (למילים הפוגעות שלה). תתלבשי כמו שאת רוצה, תתאפרי כמו שבא לך, לאק, גבות, שיער - הכל בחירה שלך

למעלה