מה דעתכן? "אישה יהודיה תמיד תסלח ותשכח, אבל היא אף פעם לא תשכח על מה היא סלחה."
י יערה היחיד New member 20/5/08 #1 מה דעתכן? "אישה יהודיה תמיד תסלח ותשכח, אבל היא אף פעם לא תשכח על מה היא סלחה."
2 2 אוניות בלילה New member 21/5/08 #4 אצלי זה יותר דפוק אני שוכחת למה כעסתי או שאני לא קולטת בכלל שאמורים לכעוס (סתם לא לוקחת בחשבון) חוץ מזה הזיכרון שלי עמוס בדברים אחרים אז אין מקום
אצלי זה יותר דפוק אני שוכחת למה כעסתי או שאני לא קולטת בכלל שאמורים לכעוס (סתם לא לוקחת בחשבון) חוץ מזה הזיכרון שלי עמוס בדברים אחרים אז אין מקום
פ פרפרי אהבה New member 21/5/08 #8 חחח גם אני כזאת ../images/Emo6.gif במיוחד עם הבחור- הוא איכשהו מצליח לגרום לי לשכוח למה כעסתי עליו בכלל, יש לו איזה קסם כזה שגורם לי לשכוח
חחח גם אני כזאת ../images/Emo6.gif במיוחד עם הבחור- הוא איכשהו מצליח לגרום לי לשכוח למה כעסתי עליו בכלל, יש לו איזה קסם כזה שגורם לי לשכוח
ס סנדרה רגב New member 21/5/08 #6 מצטרפת לתהיות בהקשר הדתי???? זה יותר מתחבר לי להעמדת פנים - מיש שלא שוכחת על מה סלחה, לא באמת סלחה, היא עשתה כאילו למען מטרה או אינטרס, ועל כן היא לא תוכל לשכח , כי הרגש שהפעיל אותה בהתחלה לא טופל.
מצטרפת לתהיות בהקשר הדתי???? זה יותר מתחבר לי להעמדת פנים - מיש שלא שוכחת על מה סלחה, לא באמת סלחה, היא עשתה כאילו למען מטרה או אינטרס, ועל כן היא לא תוכל לשכח , כי הרגש שהפעיל אותה בהתחלה לא טופל.