מה דעתכן על

נופר30

New member
מה דעתכן על

חיתוך אותיות ממפיות ( החלק הציבעוני שלהן ולא הציור ) ולעשות איתו הדבקת מפיות? כלומר אני רוצה לכתוב על הערכת קפה שאני עושה ( אני אוספת נתונים ומקווה לעשות את זה בשבת ) שזאת ערכת קפה השאלה אם אני אכתוב אותיות על המפיות ואגזור אותן ואדביק כמו שעושים עם כל חלקי המפיות יצא נחמד ? תודה

dona flor

New member
נחמד בטוח יהיה...

אבל המון עבודה
בהצלחה!

lilachh

New member
נשמע נחמד מאוד - רק הרבה עבודה

ועדינות עם כל הפיתולים וההסתעפויות של האותיות.

נופר30

New member
תודה בנות

עשיתי רשימה של מה שחסר לי עבור הערכה וביום שישי אני אקנה ומקווה לעשות את זה ביום שבת ( בכל מקרה היום בערב אני אשייף את הלכה הישנה מהקופסא ) עוד לא החלטתי אם לצבוע אותה בצבע ועל זה לעשות את ההדבקת נייר או להשאיר אותה אך שהיא ורק להדביק מפיות ולשים לכה נראה ועוד שאלה אחרונה מישהי עשתה הדבקת מפיות על פלסטיק?

אתי@

New member
נופר - מומלץ לפני שמדביקים מפיות

לצבוע מתחת בלבן. כך צבעי המפית נראים כפי שהם ולא מקבלים גוונים שונים.

lilachh

New member
אני הייתי משאירה את הקופסה בצבע

הטבעי אבל זה ענין של טעם. ויש פה מישהי - לא זכור לי מי - שאמרה שהיא תמיד עושה הדבקת מפיות עם דבק פלסטי רגיל. יש גם בפינת העצה איך לעשות דבק מפיות לבד...אם אני זוכרת נכון זה יחס של 1:1 בין דבק פלסטי לדבק נגרים ולהוסיף מים חמים לתערובת עד שנהיה מרקם של קרם גוף. בהצלחה.

נופר30

New member
כן קראתי את המאמרים על זה

ועל הדבקת מפיות אבל לא ראיתי בשום מקום מישהי שניסתה הדבקת מפיות על פלסטיק ( חשבתי לעשות הדבקה של אותה מפית מהדוגמא של הקופסא על הקופסאות של הקפה ותה שבתוך הקופסא )

לידיעה,,, ביום שישי הדבקתי,,,

מפיות על פורמייקה,, הן יצאו כהות,, והרקע השולט הוא של הפורמייקה ולא של המפית עצמה,,,!

lilachh

New member
אה..ישירות על פלסטיק - עכשיו הבנתי

לא קראתי עד הסוף...חשבתי דבק פלסטי
.עוד לא התנסתי עם הדבקה על פלסטיק

michal24

New member
הדבקה וגיהוץ על פלסטיק קשיח יוצא

יופי. על פלסטיק לא קשיח, נראה לי עלול להינמס אם תגהצי. בלי גיהוץ - לא ניסיתי אבל אמור להיות בסדר לדעתי.

bell2002

New member
אני אמרתי../images/Emo9.gif

שאני משתמשת להדבקת מפיות בדבק פלסטי רגיל מדולל במים (1:1). כל העבודות שהצגתי בפורום והיו בשיטה המפיות הודבקו עם דבק תוצרת עצמית.

av_i_va

New member
אם את רוצה לגזור אותיות../images/Emo140.gif

שזה נשמע פרויקט רציני...
יש לי המלצה: אומנם לא ניסיתי רק שמעתי מחברה, אבל נשמע מאוד הגיוני. רססי על גב המפת (לאחר שהפרדת אותה ונשארת עם השכבה הבודדת)לכה ספרי. המתיני לייבוש מוחלט של הלכה. זה אמור להקשות את המתפית ולהקל עליך את עבודה הגזירה. מאחר ולא ניסיתי בעצמי, אני ממליצה לנסות קודם אם הפטנט אכן עובד.

bell2002

New member
זה נשמע אחלה פטנט

הכנתי שלט לדלת מחלק של מפית, והגזירה היתה ממש עונש.

av_i_va

New member
בהחלט שווה לנסות../images/Emo140.gif

ההפסד אינו גדול ובמקרה זה אפילו לא מקלקל מוצר.

anat15

New member
לא לשכוח

כאשר מדביקים מפיות ישנה התרחבות מה של המפית, דבר העלול לפעמים לגרום לעיוות של הצורה, במיוחד כאשר מדובר באותיות שצריכות להיות יותר "משורטטות".

למעלה