מה דעתכן על...

ben 911

New member
מה דעתכן על...

זה? אמש בצאת המוצ"ש.. הייתי בדירה שהתארחו בה משהו כמו שמונה נשים מבוגרות.. קודם אני מרגיש חובה גם כדי לספק סקרנות מסויימת וגם כדי להסביר את פשר היותי ומעשיי בחברת 8 נשים מבוגרות.. פשוט "עזרתי" לבעלת הבית לתקן את המחשב ואחותה בדיוק הזמינה אמש את הבנות לערב קישקושים. בזמן שהייתי בחדר השני עסוק עם המחשב...אוזניי היו כרויות לשמוע על מה מדברות הגבירות. אז ייאמר לזכותן שרוב הערב הן דיברו על מאכלים שונים ומשונים...אחר כך קצת דיברו על בגדים צעיפים וכובעים. ובין השורות שמעתי הרבה את המשפט: " האקס שלי" "בעלי לשעבר" או "זה שיצאתי איתו"..אף לא פעם אחת.."הבן זוג שלי". כאן כבר התעצבנתי כהוגן...
הינחתי את המברג בצד ויצאתי לעבר הסלון היכן שכולן ישבו. שאלתי אותן: "איך זה שאתן כל כך יפות, כל כך מצודדות, כל כך חכמות ויודעות את התורה אבל עדיין לבד"? חלק מהן חייכו במבוכה לנוכח החוצפה הבלתי צפויה מצד "טכנאי המחשבים הלא מזיק שתקוע שם בפינה". וחלק התנפלו עלי מכל זווית אפשרית ו-"הסבירו" לי כמה שטוב להן כך, כי "כבר נמאס מהשטויות". אחת מהן אמרה לי: "אני עם זה גמרתי" הבנתי שכשהיא אמרה.. זה.היא התכוונה ל-זה.
או אולי ל- זה.
מה אתן אומרות? מגיע שלב שבאמת נמאס? או שאין תחליף ל- זה.

סליחה על קורטוב של גזענות...

אבל במקרה שמותיהן לא היו ברוניה..סופיה..כי אתה יודע איך זה עם הפולניות.....חולות חולת..בסוף נשארות אלמנות.... אבל רגע ברצינות....ת'אמת...מגיע שלב שאומרים דיי אין כבר כח אנרגיות וסבלנות לכל הדייטים, סטוצים, קשרשרים קצרים למינהם..ונהנים ממה שהחיים נותנים כי כפי שנאמר על ידי הסופר הנערץ דן בן אמוץ..."זיונים זה לא הכל"

ben 911

New member
פולניות לא חושב שהיו שם..

זה שכונת התקווה ביבי. שם הן יותר בכיוון עדות המזרח.. אבל מה זה משנה? הרי בכל אישה באשר היא..מסתתרת פולניה קטנה.
נערץ או לא נערץ בן אמוץ כבר ז"ל מאד הרבה זמן... כתבה שנעשתה פעם עליו שבה הוא ועוד ידידה פיתו קטינות להגיע לדירה שלהם כדי להזדיין לא מוסיפה לו כבוד. בנוסף, לא מדובר רק על זיונים. אפשר להפרות זה את זו גם בלי להזדיין. לצאת לסרט יחד, לטייל בחיק הטבע..לשבת יחד ליד המחשב, ליד הפסנתר, לצד ערימת הכלים וכו'.

פולניות זה אופי לא מוצא

צוות של נשים שנפגש והדיבורים חוגגים למה ציפית בן, הן סוקרות את כל תחומי החיים , לגברים יש נושאים משותפים אחרים אבל שיושבים בחברה מעורבת זה מתאזן

בן, ערדי,בלבלתם אותי לגמרי,

בן אומר: איך זה שאתן כל כך יפות, כל כך מצודדות, כל כך חכמות ויודעות את התורה אבל עדיין לבד"?כאילו מה רק להן יותר קל להתחתן ולהתגרש? אולי המצדדות דווקא הן אלו שעדיין משלות את עצמן שימצאו משהו יותר טוב, ערדי עונה: ת'אמת...מגיע שלב שאומרים דיי אין כבר כח אנרגיות וסבלנות לכל הדייטים,,,,,וזה לא נכון
אני אומרת שהדיבורים השאלות והתשובות הן הן זיוניי השכל שזה בא מתסכול כשלון הנישואין שלא כל אחד מתגבר עליו, כי זה לא נכון,כולם רוצים(ות) בסופו של דבר זוגיות מוצלחת,הבן אדם הוא יצור חברותי מאד, רוב הגולשים שאני מכירה בכל הפורומים והקומונות בלי בן/בת זוג כמהים לזוגויות,

ש ר ה לה

New member
בוקר טוב אנשים נשים ו..... טוף! בלי הטף הפעם.

שושי כתמיד צודקת.... חלל שהתרוקן מבקש תמיד להתמלא אבל, לא בכל מחיר! גם אני עדיין שואפת למצוא את החצי השני שלפחות יסתכל עלי כשאני שוטפת את הכלים שלא לדבר בכלל על מצב הפוך - שאני אתלה בו עיניים מעריצות כשהוא שוטף כלים. (בטוח שאחר כך הצורך להעניק יגבר
)

בוקר טוב שרלה..בוקר טוב אנשי הפורום החביבים..

נו????ישנתם הלילה ? או שצפיתם בטכס האוסקר ...לדידי שנתי ערבה עלי מאוד...יען כי אמש היה לי ערב עמוס [לא להתלהב סתם עינינים רגילים אבל מעייפים] ואני שמחה ששבתי לחוש טוב לאחר חודשיים של דודי שינה וגלי חום ...אז המליצו לקחת איזה כמוסות על בסיס טיבעי שמכילות כל מיני "קללות אינדיאניות" וזה עובד בנות....טפט..טפו... ולעניני זוגיות ..נכון ן...טובים השניים מהאחד...אז אם זה כל כך טוב ..אני רואה, קוראת, שהבעייה של הפרד [ההפך מזוג] אינה רק נחלתינו בני ה50+ [אני מתנחמת] אני רואה נשים גברים רווקים רווקות בני 30+ מיילא שלא התחתנו עדיין אבל גם זוגיות מתקשים למצוא...כמו כל דבר גם התחום הזה עקב השינויים שהחברה המערבית [שאנו נכללים בה] עברה שינוי ...כיום אשה עצמאית , עובדת, מרוויחה לפרנסתה וגם פרנסת הילדים, לא קיימת התלות הכלכלית של האשה בגבר [ושוב בהכללה] רובינו השתחררנו מכבלי דעה קדומה, מסורת, ולא צריך להתחתן כדי לקיים סקס [מה שהיה בעבר] ואפילו לא זוגיות ...אפשר בקלות להשיג מין מזדמן...[לא בבית ספרי] א ב ל....נכון...הלב מחפש דייר/דיירת..כי בסופו של יום במקרה הטוב נקבל חיבוק ,,וכאשר נספר לבן זוגינו מה עבר עלינו . נשיג גיבוב של הברות...אה...אהה? אההה....ןהרבה אוי....ובסוף גם אוף.....או....אויש...טוב...או לעיתים נצטרך להזעיק אט"ן.. טוב יאללה מספיק צחוקים וחמדתי לצון.....שרלה....תביאי לי גבר בן 50+ [עד שישים] שיחבק אותי מייד כשאני מגיעה הבייתה ישאל כיצד עבר עלי היום. , שיהיה לו סבלנות לסבול את זיוני השכל שלי שיידע לרקוד טנגו[ טוב זה לא הכרחי] ..אסטי, ונקי, לא מעשן, ומעל 1.70 ... .....דרשתי הרבה?

גאיה ק

New member
שחררי את הקללות האינדיניות,ערדניקית../images/Emo6.gif

זה מסקרן. אפשר גם במסר.

NO בעייה...קבלי אחותי..

הטבליות שמם "מעברית" של חברת "הדס" ומכילות: קוהוש שחור [זה האידיאני] תילתן אדום, אנג'ליקה [זה בטח לא אידיאני] קקטוס אגנוס, איזופלבונים מסויה, וסידן, ויטמין B6....לוקחים 2 כמוסות ביום אני לוקחת שבוע וחצי...אין יותר גלי חום..וישנה כמו תינוקת....עולה 99.99 ש"ח 60 תבליות מספיקות לחודש..גזונט יקירתי..

בן כמו שכתבה ערדיני מגיע באמת שלב

שכבר אין כח לכל הקנטריש הזה.....וזה למה ???? כי בגיילנו זה לא פשוט..קשר עם סתם "זקן" בשביל מה ??להיות לו אחות ?????? יש הרבה בכף בלהיות לבד תאמין לי..שיש חברות חברים ולפעמים איזה מאהב נחמד מה רע ?????????????

ben 911

New member
כפרה על האיסמק יא קליאופטרה. ../images/Emo6.gif

שמתי לב שמה שמתחולל אצלך בראש זו המחשבה שאם את לוקחת בן זוג.. את תיכף ומיד צריכה להתחיל לטפל בו.
כגון: להחליף לו חיתול...
כדי שחלילה לא יחרבן במכנסיים. לתקוע לו את החוקן יותר עמוק כדי שיצליח לחרבן מדי פעם.
להיטיב לו את הקטטר והזונדה שלא יתייבש מצמא.
בחיאת קליאופטרה, איפה את חיה? אני אומר.. שאם יבוא לך בן זוג, לא מה שאת חושבת, אלא בן זוג עכשווי.. הוא יהיה כל כך רומנטי שרמנטי וחרמנטי.
שהשיניים תותבות יעופו לך מהפה מרוב זירטוטים.

מצא חן בעיניי "כפרה על האיסמק"

בן אם אתה מכיר מישהו כזה שלח אותו אלי..... הבעיה שאלה בלי קטטר והזונדה מחפשים בחורות בנות 20 גג 30 תאמין לי..זה בדוק.... בן זוג עכשיוי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

צלליתה

New member
משל הכרם

כשהייתי ילדה אבא אהב לספר לי סיפור על זאב שחשק מאוד באשכול ענבים חינני. אלא שהאשכול היה גבוה, וככל שניסה, לקפוץ, להושיט יד, להושיט רגל, לא הצליח להגיע. ולכן הוא התישב ואמר במילא הענבים היו חמוצים. אני מנחשת שנשים רבות מדברות בשבח הלבד מהמקום של הענבים החמוצים, כי אני בטוחה, והן גם בודאי לא מכחישות, שאם יגיע גבר נחמד וירצה בקשר כלבבן, הן מאוד תשמחנה. הבעיה היא שנשים מבוגרות אינן בדיוק מבוקשות ב"שוק" הפו"פ. ואם כבר יש פניה, הרי מדובר על גבר שמחפש משהו לא מחייב. (והוא בטוח שהזקנה תהיה כל כך מאושרת שמישהו הסתכל עליה שהיא תוותר על כל גינוני הנמוס והאנושיות.). אם נגיד פונה אלי גבר באחד מאתרי ההיכרויות, ומאז שעברתי את ה 50 זה קורה פחות ופחות רק לעיתים רחוקות עוד יותר אני בכלל מגיעה לפגישה. רובם הגדול מציע , אחרי שיחה קצרצה, טוב, אז אני אגיע אליך. או טוב, אז את מבשלת לי ארוחת ערב? וכדי להיות הוגנת, היה גם את זה שהציע לי שאגיע אליו, והוא יכין ארוחת ערב. קשר מהסוג הזה לחלוטין לא מתאים לי. אני רוצה קשר אמיתי. קשר בו כל אחד מבני הזוג מכבד את השני. וכל אחד מבני הזוג בטוח שהשני בן אדם. ואם כל מה שמציעים לי זה להיות @#$%^ ללילה, אז אני מוותרת. לא שזה משמח אותי, אבל זה מה שיש. וכן. יש תחליף לזה. אבל זה לא ממש זה.

ben 911

New member
צלליתתתת. משל הזאב וכיפה אדומה מצא חן לי.

כבר נתקלתי אפילו בפורום שלנו ממש פה בנשים שסיפרו שהן "מתרועעות" בפורומים צעירים... כי זה עושה טוב לאגו שלהן ולעוד כמה דברים.. אז מטבע הדברים הזאבים הצעירים שם לוטשים עיניים לעבר כיפה אדומה שבינתיים הספיקה להתבגר קצת. ונכון הם חושבים שהם ממש עושים לה טובה גדולה אם וכאשר... ואגב הם לא אשמים...כי ככה המוח הגברי מתוכנת, סליחה על ההכללה, אבל הרוב זה כך. ועוד דבר.. כשאתן מתחילות מנקודת פתיחה של: "ואם כל מה שמציעים לי זה להיות ש@ר#מ$ו%ה..^ ללילה". זה מאד מצער אותנו ומוציא את כל הכייף ממלאכת החיזור.. מה עוד ניתן לעשות ולהציל כדי שתפסקנה לחשוב שמה שיש לנו בראש זה רק @$$%^?

למעלה