מה דעתכן על

מה דעתכן על../images/Emo26.gif

בכוונה רשמתי "דעתכן" מאחר ויש כאן הצטברות של בנות בפורום אני חושבת לארגן מפגש מעריצות או באיזה מקום סגור או אם יש מישהו שמוכנה ויכולה לארח אצלה בבית וכולנו נארגן את הכיבוד. הרעיון הוא מפגש להכיר קצת יותר ונראה לי שחלק מהבנות שמתביישות או חוששות להגיע למפגשים יהנו יותר ממפגש של בנות בלבד. מה דעתכן?

KingElvis

New member
הלו הלו מה זה צריך להיות,

בוא מפגש מעריצים וזהו. מה כבר יהיה מפגש מעריצות- תראו סרטים של אלויס ותזילו ריר נו באמת..

levron11

New member
מפגש מעריצות אני מארגן סרטים

אני מוכן להביא לכם סרטים של אלוויס דיוידי,וידאו וללכת איך נשמע?

אין בעיות../images/Emo24.gifאני אשמח למפגש כולל

רק תבואו כבר!!!!
אם אני אשיג לנו מקום נחמד בשכונת מגוריי בלוד, תבואו? יש שני מקומות מאוד נחמדים בשכונה שלי שאני יכולה לארגן בהם מפגש כי אצלי בדירה פשוט אין מקום והמרפסת פתוחה לגמרי. אני אתחיל לברר ואפשר לעשות מפגש לקראת סוף החודש.

נשמח להגיע.. אבל לוד קצת רחוק..

במיוחד אם אני בחודש תשיעי.. רוצה להשאר קרובה
לבי"ח מאיר..

מלי d21

New member
כן אני חדשה מצטערת שלא הצגתי

את עצמי עדיין ופשוט זרמתי שמי מלי וביום ראשון הבא אני יהיה בת 22 לצערי אני לא נכנסת לפורום הרבה כי אני לומדת ורציתי לומר שאני מאוד אוהבת את השירים של אלביס נדבקתי מאחותי ומאבא שלי (אחותי הייתה דלוקה עליו) היא הפסיקה להעריץ אותו אחרי שהיא גלתה שהוא נשוי לפריסליה היא הייתה ילדה קטנה בזמנו ואני גם מאוד אוהבת את ליסה מארי ואני חושבת שאם היא תמשיך בכיוון המוזיקה היא רק תלך ותגדל ויש מי שגאה בה ותודה לכם.

ברוכה הבאה !

מה הקשר לא הבנתי, שאחותך הפסיקה להעריץ את אלביס מפני שהתחתן עם פרסליה שהיתה ילדה קטנה, כאילו בגלל שהתחתן עם קטינה.... אז, אחותך כמעריצה לשעבר גם יודעת שאלביס התחתן עם פסיליה 10 שנים אחרי שהכיר אותה רק מפני שהיתה קטינה, כלומר בגיל 24.... ועוד דבר נוסף, אלביס הבטיח לאביה של פרסיליה דאז שידאג לממן לה את כל לימודיה הרבה הרבה לפני שהתחתנו וכשהתבגרה 10 שנים מאוחר יותר נישאו... שוב, ברוכה הבאה אמיר

מלי d21

New member
התכוונתי שאחותי בזמנו בגלל שהיא

הייתה ילדה קטנה וסיפרו לה שהוא נשוי לפרסליה היא הפסיקה לשמוע את השירים שלו חחחחח זה העציב אותה ולאט לאט הערצה דעכה בגלל שהיא הפסיקה להתעניין בו.

meital presley

New member
איזה צחוקים מלי..הרגת אותי

כאילו אם הוא לא היה נשוי לפרסיליה,היא הייתה מגיעה אליו איכשהו.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פ ס ד ר ר ר ר וחוץ מזה אנחנו נשואים עכשיו...אז תגידי לה שעכשיו הוא נשוי למיטל פרסלי

meital presley

New member
חחחח ../images/Emo6.gif חמודה..

שתהיה לך לידה קלה וכיפיתתתת
תגידי לנו אחרי זה אם זה בן או בת
/
והעיקר בלי לחץ...תהיי רגועה,אני יותר לחוצה ממך
חולה עליך
בה ביי

meital presley

New member
יאאאא../images/Emo6.gif

איזה כיףףףףףףףףףףףףףף הכי טוב בניםםםםםם לא אוהבת בנות!!!! איכסי!!! איזה כיףףףףף תקראי לו אלביס,כי מתי שלי יהיה גם בן אז אני יקרא לו גם ככה!!! אני מזה מתרגשת בשבילךךךךךךךך

למעלה