וואי חחחח אחלה דרך להרוג את הסבתא אם רוצים להיפטר ממנה חחחח
D daydreambeliever New member 23/4/12 #407 לגמרי. גם לא יעלו עליהם בחיים.. "היא נכנסה למקלחת וחטפה התקף לב, אין לנו מושג מה קרה..."
S sivanwe New member 23/4/12 #373 יש כמה אפשרויות א. תתלהבה מהמעריץ נחדש שלה(זה כמובן- במקרה של סבתא שלי ) ב. תרביץ לקרטון המסכן את הנשמה החוצה. ג. תעזור לו להתקלח. ד. וקרוב לוודאי שזה מה שיקרה לרוב, תיהיה ז"ל אחרי בדיוק 5 שניות.
יש כמה אפשרויות א. תתלהבה מהמעריץ נחדש שלה(זה כמובן- במקרה של סבתא שלי ) ב. תרביץ לקרטון המסכן את הנשמה החוצה. ג. תעזור לו להתקלח. ד. וקרוב לוודאי שזה מה שיקרה לרוב, תיהיה ז"ל אחרי בדיוק 5 שניות.
A aviv32 New member 23/4/12 #382 תעזור לוט להתקלח?! איזה סוגי סבתות יש לך את? בחיי, עם אמא כזו וסבתות כאלה- פלא שיצאת ככה!?!
S sivanwe New member 23/4/12 #389 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא, סבתא שלי חפה מפשע- היא לא תעזור לו להתקלח... רק תגיד "הא איזה יופי! יש לי מעריץ.. אוי אתה נראה רזה! בו נפתם אותך עד שתתפוצץ"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא לא, סבתא שלי חפה מפשע- היא לא תעזור לו להתקלח... רק תגיד "הא איזה יופי! יש לי מעריץ.. אוי אתה נראה רזה! בו נפתם אותך עד שתתפוצץ"
A aviv32 New member 23/4/12 #396 חחחחחח סבתות מפטמות! לגמרי! חחחחחחח או כמו שאומרים: "כשאתה אוכל- אני שבעה"
S sivanwe New member 23/4/12 #405 או כמו שסבתא שלי אומרת "לא הרבה, לא מעט- העיקר סיר מלא, וכשהוא מלא- אתה ריק- ק-ד-י-מ-ה!"
A aviv32 New member 23/4/12 #406 וואי הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחח גדולים אתם במשפחה מה אני אגיד לך.. משתחת המלוכה!
A aviv32 New member 23/4/12 #318 נכון!!!! חיכיתי שתראי ותיבהלי מה זה אמאל'ה צריך לפרסם את זה בראש הפורום, אני פשוט בשוק חחחח
S sivanwe New member 23/4/12 #319 זהירות כולם-קריפיווארד בשטח! זה אפילו יותר קריפי מכל ה"אני צופה בך כשאת ישנה"