מה דעתכן על זה?

יכול להיות שזה מזיק אבל

אמא לא רגועה זה מזיק יותר... ובעניין זה, לי היו שלושה הריונות שהעובר הפסיק להתפתח סביב שבוע 9-10, בדיוק השבוע שאני נמצאת בו עכשיו... אז היום לא התאפקתי ולמרות שעברו רק 10 ימים מהאולטרא סאונד הקודם, הלכתי לרופא וראיתי שיש דופק והיום פעם ראשונה ב- 10 ימים שאני הולכת לישון ברוגע (יחסי...). בהריונות הקודמים שלי (התקינים, שמהם יש לי ילדים) הייתי שיא השאנטי, הלכתי לרופא ה"פושט" של קופ"ח בערך פעם בטרימסטר וגם זה רק בשביל לקבל הפניה לבדיקת דם או סקירה...

שאליונת

New member
דעתי וסורי על הנחרצות../images/Emo9.gif (ח-פ-ר-ת-י)

שזה בולשיט אני אומר למה סונאר זו שיטה שמשמשים בה בעוברים כבר מעל חמישים שנים כלומר את ההשלכות הנלוות והנזקים כבר בדקו אבל מה? יש דברים שלרפואה אין באמת הסברים מדוע הם נגרמים.וגם למען האמת לא יהיה הסבר כי כמו כל דבר ישנן מחלות וישנן תסמונות, ומחלות נגרמות ממחולל מחלה כוירוס או חיידק ותיסמונות הן אוסף של סימפטומים שיוצרים משהו גדול יותר שלרפואה אין באמת דרך לא להגדיר ממש ולא לטפל נקודתי. ומה יותר קל לעשות בדיקות דם מיד אחרי לידה לבדוק יכולות סינון של הטחול בילודים או להאשים משהו שברור שאין אפשרות להוכיח את הטענות במאה אחוזים אבל מה? זה יגרום לנו להראות חכמים נורא בתור מי שהעלה את הרעיון
כנ"ל על חיסונים כנ"ל על חומצות אמינו כנ"ל על טראומות ילדות כנ"ל על פגמי DNA
וכל הורה שלצערי הילד שלו אובחן כאוטיסט למשל כמו חברה מאוד טובה שלי שהבן שלה בגיל שנה בסמיכות קרובה לחיסונים התחילו לשים לב לשינוי קיצוני בהתנהגות שלו אבל גם היא אומרת היא לא יודעת ואין מי שיודע לשים את האצבע במדויק והיא מודה גם שאת הבת הגדולה היא חיסנה והכל תקין והבן נפגע כביכול לאחר החיסונים מה שכן כמו שאמרתי נמצא אצלו סינון דם לקוי בטחול, מרעלים, שזה משהו אצלו, לא קשור בגורם חיצוני אבל שיצר את הקשר עם גורם חיצוני וכנראה זה מה שיצר את תגובת השרשרת. כנראה . אף אחד לא נתן לה את זה חתום. יש כאן פורומים שלמים של אנשים שחיים בתוך זה ויכולים להישבע שזה בגלל דבר זה או אחר בסופו של יום הוכחה מוצקה אין וכל המחקרים האלו הם מחקרים מוטים שלא צריך לקחת אותם יותר ממה שהם, מחקר שיכול לתת לך נקודה למחשבה אבל לא מעבר, בטח לא לעורר פחדים וחרדות. אגב המחקר הקודם (ואני לא צוחקת אני רצינית לחלוטין ) קבע שעצם השמעת הדופק בדופלר בשבוע 6 גורמת למומים קשים. חפשו את זה ותראו. לא חסרים כנ"ל על סרטן.כנ"ל על דיסלוקציות של גנים אצל אנשים שאינם נשאים גם לא רצסיבים. לבן שלי היה מום לב, אף רופא לא ידע לומר לי למה. רק שזה בודאות לא גנטי, אבל אין להם מושג למה זה נגרם. קרישי דם יוצרים חורים בלב, סכרת לא מואזנת גורמת למומי לב, פגם יצירה הכל היה לי הכל יכול להיות אבל אין להם מושג למה. ואף אחד לא הסכים לומר לי בודאות ממה זה נוצר, כי אף אחד לא יודע. זה הקטע ברפואה. רפואה זה מדע. מדע הבסיס שלו הוא שינוי, זהבעצם הדיוק שבו, שכל רגע נתון יכול להגיע נתון חדש ולטרוף את כל מה שידעת עד עכשיו ועדיין להיות נכון עד לרגע הבא שבו יגלו עוד מידע שישנה את כל מה שידעת שאת חושבת
וכשמוציאים מחקרים שעוסקים בניחושים או ב what if? אני מעדיפה לעשות איתם את הדבר הראוי במקרה הטוב לא לפתוח את החלון במחשב במקרה הרע וזה משהו מודפס אני תמיד יכולה לקחת ביד השניה שפריצר ולנקות איתם את החלונות שבבית
יש לי כל כך הרבה דאגה על הראש בהריון הזה שזו לא באמת מטרידה אותי. וגם את באמת באמת אל תדאגי בגלל זה. תתרכזי בהריון ובמה שמרגיע אותך.

עלמא4

New member
ואני אומרת - פחחחחח

כמי שעושה מעקב הריון בארה"ב, איפה שאשה ממוצעת רואה אולטראסאונד 3 פעמים בדיוק (חלקן רק פעמיים, במיוחד אם הגיעו לרופא כשהוא כבר הסתפק בדופלר), המאמר האמריקאי הזה נראה לי מגוחך. אם אולטראסאונד באמת היה גורם לאוטיזם, שיעור האוטיזם באוכלוסייה בארץ היה צריך להיות פי 10 מבארה"ב. בנוסף, כמי שגרה באחד האזורים הכי "טבעיים" בארה"ב אני מכירה את השיח הזה מצוין, וכבר מתחרפנת מהשימוש של גורמים ציניים (= חברות ביטוח) בדיון הזה שנועד להפחיד אנשים מהרפואה המודרנית כדי שהם לא יצרכו אותה. לחברת ביטוח הכי זול שאשה תיקח מיילדת ותלד בבית, שתעשה מעקב הריון מינימלי (אם בכלל), ושתצא מהבית חולים אחרי 12 שעות כי היא בעד ביות מלא, שכמובן נהרס לגמרי אם יש רופא ברדיוס של 4 מייל מהתינוק. מילא, לרוב הנשים שההריונות שלהן תקינים וללא סיבוכים זה לא משנה הרבה, אבל כשמישהי כבר צריכה מעקב הריון רציני הגישה הזאת שהריון זה לא מחלה ושכל התערבות רפואית היא התערבות ב"טבע" ולכן נזק טהור - קשה לה מאוד לדרוש יחס רציני (כמובן, יש לי פה תסכול אישי
). ובעלי אומר עוד משהו על רופאי מעקב הריון: בניגוד לרופאים "רגילים" שמתעסקים עם אנשים חולים ולכן צריכים לתת להם טיפול ותשובות, רופאי מעקב הריון מתעסקים עם 92-95% נשים בריאות שכל מה שהם צריכים להגיד להן זה "הכל בסדר". זו תפיסה אחרת לגמרי למשמעות של העיסוק הרפואי היומיומי שלהם.

בתור מישהי שעשתה בשני ההריונות

האחרונים US אחת לשבוע-שבועיים,לא כולל חרומים וסקירות, בחישוב גס להערכתי כ30 US ויותר. הילדים שלי חברותיים במיוחד ובוודאי שלא אוטיסטים. שטויות במיץ.

אני עשיתי לפני שבוע כל יום US

במשך 7 ימים בגלל החשד לטפטוף מי שפיר.. בגלל זה המאמר הזה מעט הפחיד אותי.

פחחחח - למה אני לא אוטיסטית??

בתור עוברית עברתי כל שבוע U.S אימי היתה בהריון בסיכון גבוהה מאוד עם גידול בבטן וכו' וכו' בסוף הכל ב"ה יצא סבבה והכי מצחיק שהמילד שלי היה פרופ' כארפ (שהיום מלווה אותי בהריוני) לעומתי גם העובר שלי עובר סקירה כל שבוע (היו שבועות שפעמים) לא נראה לי אולי מנסים לקצר שם תורים לסקירות כדי שבנות לא יגיעו... ועדיף הסיכון הזה על פני : התקצרות צווא לא ידועהשל הצוואר היפרדות שליה המטומות IUGR, מצוקה עוברית בנד בחבל התבור, מיעוט\ריבוי מי שפיר מומים חמורים בעוברים שכחתי משהו???? ועוד כנהנ וכהנה הפתעות שמגלה המכשיר הזה...

קלקסן

New member
אותי זה לא מטריד ולא מפחיד.

אני במילא לא אפסיק לעשות א"ס בהריון הזה, ככל שקופת חולים והרופאים הפרטיים שלי יאפשרו לי, ומחקרים חדשים צצים כל הזמן, כך שבסוגיה הזו אני פשוט לא טורחת להדאיג את עצמי (בערך הסוגיה היחידה שלא מטרידה אותי בהריון הזה...).

למעלה