דעתי וסורי על הנחרצות../images/Emo9.gif (ח-פ-ר-ת-י)
שזה בולשיט אני אומר למה סונאר זו שיטה שמשמשים בה בעוברים כבר מעל חמישים שנים כלומר את ההשלכות הנלוות והנזקים כבר בדקו אבל מה? יש דברים שלרפואה אין באמת הסברים מדוע הם נגרמים.וגם למען האמת לא יהיה הסבר כי כמו כל דבר ישנן מחלות וישנן תסמונות, ומחלות נגרמות ממחולל מחלה כוירוס או חיידק ותיסמונות הן אוסף של סימפטומים שיוצרים משהו גדול יותר שלרפואה אין באמת דרך לא להגדיר ממש ולא לטפל נקודתי. ומה יותר קל לעשות בדיקות דם מיד אחרי לידה לבדוק יכולות סינון של הטחול בילודים או להאשים משהו שברור שאין אפשרות להוכיח את הטענות במאה אחוזים אבל מה? זה יגרום לנו להראות חכמים נורא בתור מי שהעלה את הרעיון
כנ"ל על חיסונים כנ"ל על חומצות אמינו כנ"ל על טראומות ילדות כנ"ל על פגמי DNA
וכל הורה שלצערי הילד שלו אובחן כאוטיסט למשל כמו חברה מאוד טובה שלי שהבן שלה בגיל שנה בסמיכות קרובה לחיסונים התחילו לשים לב לשינוי קיצוני בהתנהגות שלו אבל גם היא אומרת היא לא יודעת ואין מי שיודע לשים את האצבע במדויק והיא מודה גם שאת הבת הגדולה היא חיסנה והכל תקין והבן נפגע כביכול לאחר החיסונים מה שכן כמו שאמרתי נמצא אצלו סינון דם לקוי בטחול, מרעלים, שזה משהו אצלו, לא קשור בגורם חיצוני אבל שיצר את הקשר עם גורם חיצוני וכנראה זה מה שיצר את תגובת השרשרת. כנראה . אף אחד לא נתן לה את זה חתום. יש כאן פורומים שלמים של אנשים שחיים בתוך זה ויכולים להישבע שזה בגלל דבר זה או אחר בסופו של יום הוכחה מוצקה אין וכל המחקרים האלו הם מחקרים מוטים שלא צריך לקחת אותם יותר ממה שהם, מחקר שיכול לתת לך נקודה למחשבה אבל לא מעבר, בטח לא לעורר פחדים וחרדות. אגב המחקר הקודם (ואני לא צוחקת אני רצינית לחלוטין ) קבע שעצם השמעת הדופק בדופלר בשבוע 6 גורמת למומים קשים. חפשו את זה ותראו. לא חסרים כנ"ל על סרטן.כנ"ל על דיסלוקציות של גנים אצל אנשים שאינם נשאים גם לא רצסיבים. לבן שלי היה מום לב, אף רופא לא ידע לומר לי למה. רק שזה בודאות לא גנטי, אבל אין להם מושג למה זה נגרם. קרישי דם יוצרים חורים בלב, סכרת לא מואזנת גורמת למומי לב, פגם יצירה הכל היה לי הכל יכול להיות אבל אין להם מושג למה. ואף אחד לא הסכים לומר לי בודאות ממה זה נוצר, כי אף אחד לא יודע. זה הקטע ברפואה. רפואה זה מדע. מדע הבסיס שלו הוא שינוי, זהבעצם הדיוק שבו, שכל רגע נתון יכול להגיע נתון חדש ולטרוף את כל מה שידעת עד עכשיו ועדיין להיות נכון עד לרגע הבא שבו יגלו עוד מידע שישנה את כל מה שידעת שאת חושבת
וכשמוציאים מחקרים שעוסקים בניחושים או ב what if? אני מעדיפה לעשות איתם את הדבר הראוי במקרה הטוב לא לפתוח את החלון במחשב במקרה הרע וזה משהו מודפס אני תמיד יכולה לקחת ביד השניה שפריצר ולנקות איתם את החלונות שבבית
יש לי כל כך הרבה דאגה על הראש בהריון הזה שזו לא באמת מטרידה אותי. וגם את באמת באמת אל תדאגי בגלל זה. תתרכזי בהריון ובמה שמרגיע אותך.