מה דעתכן על זה?

שלי34

New member
מה דעתכן על זה?

בנות יקרות רוצה לשתף במשהו מרגש . עידן שלי בן 3.4 הוא אוהב לצייר את "המשפחה שלי" במיוחד אוהב לצייר בלוח המחיק ושמעתי שהוא מדבר לעצמו ואומר: "הנה אמא שלי וזה אבא שלי וזה אח שלי וזאת התינוקת והנה אני. כל פעם שהוא מצייר את "המשפחה שלי" הוא מצייר באופן קבוע לפי הסדר הזה. מצמרר אותי ומרגש כאחד... לא יודעת למה התכוון ובכל זאת יש לזה משמעות בעיניי. רציתי לשתף ולשמוע מכן את דעתכן תודה

נאשא

New member
ואללה לא יודעת

יש פה אחת שמצהירה שהיא מפענחת ציורי ילדים, אולי תשאלי אותה. מה שאני יודעת בודאות זה שהילד שלך רגיש ומקסים ונשארתי פעורת פה ממנו.

עדיקים

Active member
שלום לך יקירתי ../images/Emo24.gif

נחמד לראות אותך כאן. ככה לא ביקרתי פה כמה ימים ואת הופעת לך פתאום. לא מבינה בפענוח ציורים וכמו שכתבה נאשא יש חברת פורום שמפענחת ציורים אולי היא תדע להסביר. אכן מצמרר ומרגש. טוב אבל אנחנו יודעות שהילד שלך מדהים לא? מה שעוד יש לי לומר אני יגיד לך ב
.

happy

New member
כמה טוב לראות אותך ../images/Emo140.gif

ממש לא אשת מקצוע. פשוט מנסיון עם ליהי שמאוד מאוד רוצה עוד אח או אחות. היא לא מסתירה את זה ואפילו מנסה לעשות את הנבואה שמגשימה את עצמה. ליהי מספרת לכל מי שמוכן לשמוע שאמא שלה בהריון
. אולי בגלל הסיטואציה אצלי בבית ברור לי שהילד שלך רוצה להיות אח גדול ורוצה אחים. כנראה הוא קלט איפה שהוא איזה שהוא דגם של משפחהאמא אבא שני אחים ותינוקות והוא רוצה כזה. יכול להיות שמשהוא שהוא מאוד אוהב בגן יש לו עוד שני אחים ולעידן זה נראה מתאים שגם לו יהיו בציור עוד שני אחים. יכול להיות ומאוד טבעי בגיל 3 וחצי לרצות אח או אחות או את שניהם. וגם לא בטוח שהוא באמת רוצה עוד אח או אחות אלא פשוט רוצה גם את הדגם של המשפחה שהוא קלט איפה שהוא. לדעתי זה משהוא מאוד טבעי ולא מצריך יותר מידי התיחסות. מקסים הילד. אבל שוב אני ממש ממש לא אשת מקצוע סתם רושמת מה נראה לי.

ה ו ר י ת

New member
../images/Emo25.gif וגם ../images/Emo24.gif

כי הוא חמוד ומקסים ורגיש ולא- אין לי פירושים רק נפעמת כתמיד מטיפשותו (כמו גם מיתר התכונות......)

למעלה