מה דעתכן על זה

limor1975

New member
מה דעתי../images/Emo35.gif זה רק הולך ומחמיר../images/Emo6.gif

גם אני יחסית נשואה טרייה (נשואה החודש בדיוק שנתיים) ובהחלט מבינה מה זה לסלול את הדרך כשיש לך על הגב עוד את החזרים על מה שהוצאת על החתונה ועל מה שרכשת לבית - אני גרה בשכירות ומה שקיבלנו זאת דירה עם 4 קירות ללא כלום
גם אני לא אחת מרגישה שמזכירות זה לא מה שאני ארצה לעשות כל ימי חיי ומיציתי את הנושא במשך 8 שנים באזרחות ועוד כמעט שנתיים בצבא א-ב-ל כרגע אין לי הרבה ברירות...
סדר העדיפות שלי הוא נושא הרחבת המשפחה
דבר שיהיה לי קשה לשלב עם הסבה מקצועית לתחום אחר. מה גם שאני ממש לא יודעת מה בא לי לעשות עם החיים שלי אבל זה כבר לדיון בפעם אחרת. זהו, זאת דעתי לימור

קושוש

New member
אני לא חושבת שההרגשה של

הכותבת היא ייחודית אצלה. הרי כולנו חיים בשיגרה. זה מה שנקרא שיגרה, לא ? אני מברכת על כל יום שהוא שיגרה. יש את החוויות של נסיעה לחו"ל פה ושם, יציאה לבילוי נחמד עם בן הזוג או עם חברים, לקחת את הילד/ים לכייף ולראות אותם נהנים, לצאת לקניות בשביל הכיף, לקרוא ספר טוב, לצפות בסרט טוב, להיפגש עם חברים וחברות על כוס קפה ולדבר על הא ודא, אך באופן כללי השיגרה לא מפריעה לי, דווקא נוח לי מאוד כך. אפשר למלא את החלל של זמן פנוי בהמון חוויות נעימות ומרגשות אך אי אפשר הרי לצפות מחיים שיהיו מלאי הפתעות וחידושים בכל רגע נתון ?

limor1975

New member
גם אני חושבת ששיגרה זה טוב

זה מכניס את החיים למסלול ומסגרת, ואני טיפוס של מסגרות

sheda0ktana

New member
נרות.

כשנמאס לי מהכל, אני עוברת מחשמל לנרות. הכל נהיה קסום פתאום, וכאילו החיים הפכו למשהו שווה. חוץ מזה, אני בפירוש מאמינה שהחיים צריכים להיות מלאים בחידושים והפתעות כמעט בכל רגע נתון, ואם הם שוכחים אני מזכירה להם בזה שאני מחדשת ומפתיעה את עצמי (שאחרים יפתיעו את עצמם...אני לא עובדת בשבילם) מתי שאני רק יכולה. הפתעות יכולות להיות לעצור פתאום בצד הדרך לראות שקיעה מדהימה למרות שאני חייבת להגיע כבר. זה יכול להיות לשלוח לעצמי כתובת של אתר מדליק שאני יודעת שלא יהיה לי זמן לבדוק אבל אולי בכל זאת. זה לשמור פתאום בול יפה שהגיע למשרד ולתלות אותו ליד הטלפונים החשובים. החיים מלאים בהפתעות, רק שלדעתי אנחנו פשוט "התרגלנו" להיות מופתעים שזה כבר לא מפתיע אותנו יותר.

Agalgala

New member
מזדהה מאוד עם הכתבה. בדיוק מאותה

סיבה החלטתי לפתוח עסק........... גל

שאלה מאוד טובה ../images/Emo12.gif

מעניין אני גם כל הזמן חושבת על זה.....ואין לי תשובה כנראה צריך לחיות חיים פרועים יותר...(כשהייתי רווקה חייתי ככה) אבל כשתלויים במסגרת נישואין אז פחות אפשרי להשתולל ולנסוע יום לכאן ויום לשם ולהרשם לכל מיני חוגים מדהימים כמו ריקודי בטן או רכיבה על סוסים או בגיל 35 ללכת להרשם ללימודי מוסיקה, תופים וגיטרה חשמלית!!! ראיתם את גליה אלבין(טוב היא נורא עשירה) שבגיל 54 יצאה לארה"ב ללמוד משחק...

limor1975

New member
רויטל - ענית לעצמך: היא עשירה

בשבילה לימודי משחק זה משהו שלומדים ומוציאים עליו ה-ר-ב-ה כסף כמו חוג נחמד ואם לא יצא מזה משהו והיא לא תעבוד מזה לא קרה כלום.... אצלנו מעמד "הפועלים" לא כך הדבר ולפני כל קורס אנחנו חושבים טוב טוב אם יהיה לו שימוש אח"כ

enicegirl

New member
באמת נוגע ללב

הלוואי והייתי יכולה לומר עוד דברים אבל לא הייתי במצב הזה (אינני נשואה) אבל יש דברים כאלו גם בזוגיות רגילה שעובדים קשה ובקושי יש זמן להיות עם בן הזוג. אולי באמת צריך לעשות עוד דברים ביחד כדי ל"תבלן" קצת את חיי הזוגיות והביחד?! אולי גם לקחת קצת חופש מהעבודה לנקות את הראש.

למעלה