מה דעתכן על השם גאיה?

Starulkin

New member
אנחנו גם כרגע בקטע של חיפוש שמות...

אם את מאמינה בקבלה ובשמות שרבנים ממליצים או לא ממליצים, יש אתר שנקרא "מוריה" ושם רבנים כותבים על כל מיני שמות (אם הם טובים או לא טובים) מה שזכור לי לגבי השם גאיה שזה שם שממש לא מומלץ על ידם... אבל שוב...הכל עניין של אמונה

The big apple

New member
לדעתי שם מקסים -והסבר:

אני ממש לא דתיה אבל קראתי שבקבלה טוענים שבשמות צריכים להיות כמה שיותר אותיות א,ה,ו,י ובשם גאיה יש 3 שזה הרבה. חוץ מזה זה שם יפה צעיר וקליט
אבל זו דעתי. שיהיה בהצלחה והעיקר הבריאות!

The big apple

New member
נכון. גם את השם הילי אני

מאוד אוהבת
ועונה על צרכי הקבלה (למרות שלדעתי צריך לקרוא לתינוק/ת בשם שאוהבים ולא ע"פ חוקים וכללים אבל אף פעם לא מזיק גם "אישור" של "המומחים"
מה לעשות, אני אוהבת את כל השמות המתוקים האלו.....
ואני עדיין לא יודעת מה יש לי בבטן ! לא יכולה לחכות לדעת ולהתחיל לפנטז על השמות המקסימים האלו.....

maric111

New member
מה עם השם נויה מבחינת הקבלה ??

מישהי יודעת ?? ואם יש לכן אתר או משהו שאני יכולה להסתכל לעוד שמות אני אשמח !!

nice day

New member
יערה, נעמה, תמרה, ענבר

עינב ענבל רעות הדר דנה שחר מאיה מיקה רומי

באתר מוריה זה שם מושמץ...

וזה אתר שבאמת מנס למצוא את הטוב בכל שם... אז הנה מה שיש ליהדות (כמו שהיא שם באתר) להגיד על השם גאיה. אם זה מעניין אותך - בכיף. אם לא - שם עם אחלה צליל, נעים באוזן ועדין.

אגב - לא יודעת כמה אני עצמי

מחזיקה ולוקחת ללב מה שאומרים שם, סתם, נישאר לי בזיכרון, שזה אחד השמות ה"בעייתיים" היחידם שהם התייחסו אליהם. אם את אוהבת את השם - ממש אל תיקחי את זה קשה, וסליחה על ההפנייה...

מוריה זה אתר שבודק שמות לפי הקבלה?

כי אני בדקתי שמות והאתר נתן לי פירוש מבחינת מי היה האדם בתנך יש אתר שבודק לפי הקבלה ?

ענתש

New member
נסי להגיד להם שזה ראשי תיבות

של "גדול אתה יי' השם" או משהו כזה... שמעתי עכשיו יש טרנד כזה לקחת שמות לועזיים ולהפוך אותם לעבריים ע"י המצאת ראשי תיבות... כגון: ליאן - לי אדוני נתן ניל - נתן יי' לנו וכן בלאה כיד הדמיון הטובה... לדעתי אם שם יפה בעינייך - תקראי ככה. כמו שכתב שייקספיר.. מה יש בו בשם ? כולה שם

ענקקקקק

למען האמת האותיות הראשונות ג ו- א הם האותיות של הסבים: גבי ואהרון אז נלך על זה.. תודה על הרעיון

ההשמצה באתר נובעת

מכך שזה שם של אלה יווניה לכן אני לא ממש מייחסת לכך משמעות.. דווקא אלת האדמה נותן לי קונוטציה של אשה יפה.. נראה לי שזה השם שאבחר. גם החצי בעד..

R a q e l

New member
לא כל כך אוהבת, אבל זה עניין של טעם

ואי אפשר להתווכח עליו.

למעלה