מה דעתכן על הדרדס שלי?
ק קסמלי New member 21/2/07 #2 איזה נוסטלגיה . . . מהמם. תעשי את כולם . . . בבקשה בא לי לראות את רגזני ודרדסבא וקונדסון הייתי מכורה מדמיינת את כל החבורה על המדף. כל הכבוד! קסם
איזה נוסטלגיה . . . מהמם. תעשי את כולם . . . בבקשה בא לי לראות את רגזני ודרדסבא וקונדסון הייתי מכורה מדמיינת את כל החבורה על המדף. כל הכבוד! קסם
M mayeden New member 21/2/07 #5 יא איזה מגניב בדיוק השבוע חשבתי שפעם כשיהיה לי זמן אדרדס איזה דרדס הייתי מאוהבת בהם.......
ע ענת אורפז New member 22/2/07 #12 אמא של הנסיך יויו ../images/Emo140.gif איזה יופי !!! מתה על הדרדסים !!! כשהייתי ילדה (לפני שהומצא הגלגל... ), התחפשתי לדרדס ואחי הצעיר התחפש לגרגמל. זה היה פורים מאוד מוצלח, אולי אמצא את התמונה ואעלה אותה...
אמא של הנסיך יויו ../images/Emo140.gif איזה יופי !!! מתה על הדרדסים !!! כשהייתי ילדה (לפני שהומצא הגלגל... ), התחפשתי לדרדס ואחי הצעיר התחפש לגרגמל. זה היה פורים מאוד מוצלח, אולי אמצא את התמונה ואעלה אותה...
א אורמר New member 22/2/07 #13 איזה דרדס מדורדס... הדרדס משגע ומחזיר אותי אחורה בגלגל הזמן. גם אני התחפשתי פעם לדרדס.
C cg20 New member 22/2/07 #17 איזה דרדס מדהים!!! איזה מוכשרת את וכל הכבוד על הרעיון והביצוע. קבלי ח.ח. אמא של הנסיכה גגי.