מה דעתכן/ם?

דה קארט

New member
מה דעתכן/ם?

אם הייתם מתחתנים שוב, הייתם הולכים לרבנות עוד פעם? ראיתי שישנם נישואין חוזה בארגון משפחה חדשה. כדאי? אני לא יודעת מה לעשות. הרבנות כבר עושה לי בחילה...

לילי301

New member
יודעת מה!?

עוד לא עברתי שם בדרך החוצה..די קרובה למען האמת(נותרו שבועיים לסטטוס פרודה) וכל הזמן חושבת על זה, כן חתונה דתית, לא חתונה דתית.. למזלי כיום אני בקשר עם רווק שממש לא לחוץ על כל הטררם הזה... לחוץ או לא, אין ספק שאני כבר הגעתי לתובנה שתעודת נישואין, כתובה, כיפה ורב מזמר לא ממש מחזיקים אותנו ביחד, מה שבסוף קובע הוא הרצון לתחזק את האהבה..שום סמל לא יוכל להדביק שני אנשים שלא רוצים להיות ביחד...

תלתלית3

New member
הדבר היחיד שמקומם אותוי ברבנות

זה השליטה של אדם אחד בחירותו של אדם אחר ומכיוון שכך אעדיף לא להינשא שנית. יש הסכמים תחליפיים ואגב אני מאמינה באל בדרכי וחושבת שהמצוות בין אדם לחברו חשובות לא פחות מגינוני דת.

איש שטח

New member
אל לך להיות בטוחה

בניי זוג המתחתנים בקפריסין שהם יהודים לפי הדת בארצנו עדיין צריכים להתגרש ברבנות .

קטי30

New member
../images/Emo122.gifסמאלללה../images/Emo5.gif

אין מנוס מהדבר הזה ה'א??? נראה לי מוותרת על ה"תענוג"
איש

לא לרבנות עוד פעם

רק כי אינני אדם דתי|פטיש{ שום דבר לא היה מגעיל כשהייתי שם לטקס הגרושים היה מצחיק עד דמעות זה הכל. הרבנים היו אפילו חביבים אם היה משהו מגעיל בטקסיות הזו זה המקווה.

תלתלית3

New member
כאמור גם נשואין אזרחיים

לא משחררים מהרבנות השאלה אם צריך את הסכמת שני הצדדים במקרה זה ואת זה צריך לברר, אם לא אז קיים הבדל.

למעלה