מה דעתכן/כם?

תלתלית3

New member
מה דעתכן/כם?

טיפים לדייט המושלם - אל תשאל אותה איזה קשר היא רוצה ביניכם אל תרוץ היא רק תתבייש ממך יותר - השאירי לו מקום לדמיון ושמרי על רמה מסויימת של מסתורין. זה יסקרן אותו. - תמצאו את עצמכם לפני שאתם מוצאים בני זוג..כדי שתוכלו להיות אמיתיים אם לא לא - חיוך הוא המרחק הכי קצר בין שני אנשים - לא לחשוף הכל (לא בגוף ולא בנפש) - הבלתי גלוי מתגלה כמושך ביותר! - גם אם היא ניידת אל תציע להיפגש באמצע הדרך. אם כוונתך רצינית, עשה מאמץ להגיע - אל תשפוט לפני שתכיר טוב יותר - תמיד תסתכל/י על היופי הפנימי של הבן/בת זוג כי היופי החיצוני תמיד מטעה - כשאת בידיים טובות אל תחפשי את הידיים היותר טובות אחרת ?את נותרת מחוץ לידיים - מטרת הדייט היא לא "להרשים" או "להעמיד למבחן" את הצד השני, אלא פשוט לפגוש . - אל תמהר לשום מקום תן לזמן לעשות את שלו כמו אוכל טוב מתבשל לאט - בבליינד דייט לכו על פגישה שניה. רובנו לא מתנהגים בטבעיות בראשונה - הסירו את המחסומים לפני הדייט הראשון רצוי וכדאי לשוחח כמעה בטלפון. - תהיי פשוט מי שאת - בוא לפגישה איתה מצוייד בכנות, חוש הומור ותן לה להרגיש שרק היא קיימת בשבילך - לפני שאתה מארגן לך דייט וודא מהי מטרתך ומטרת הצד השני, לא תמיד המטרות זהות - עדיף ללכת לפגישה ולהתאכזב ,מאשר לא ללכת ולפספס אולי את פגישת החיים - באת לאסוף אותה. חכה לה מחוץ לרכב או לפחות צא לקראתה. פתח לפניה את דלת הרכב. - תהיה ג''נטלמן תפתח לה את הדלת ותן לה להכנס לפנייך,ותגיד לה כמה שהיא יפה - תבואי לפגישה כשאת מטופחת לבושה בטוב טעם והכי חשוב מבושמת בבושם הכי מושך שלך - לבוא לפגישה ללא ציפיות ולהסיק מסקנות רק לאחר פגישה שניה - אם האוירה מתוחה, שתף אותה במשהו מצחיק שקרה לך - צחוק משחרר - אל תחפשו את המושלם הוא לא קיים חפשו את המעלות,החיבור,והנפש התאומה - לא לקיים שיחות טלפון ארוכות טרם הפגישה הראשונה- יוצר ציפיות שלפעמים מוטעות - אסוף את הבחורה מביתה,זה יראה על מידת רצינות,אכפתיות ו...רומנטיות.... - תחשוב על מקום מפגש מעניין, זה יראה עד כמה חשובה לך הפגישה . - בואי עם ראש פתוח - גם אם הוא לא נסיך החלומות יכול להיות שתופתעי לטובה.... - תקבעו מראש שזו פגישה בין ידידים ולא "דייט" תראו איך הכל יהיה שונה רק מעצם ההגדרה - 3 דברים יגרמו לבחורה לחשוב עליך ברצינות: היכולת שלך לגרום לה לצחוק, שדע להקשיב לה, והיכולת לספר על עצמך מספיק כדי שהיא תסתקרן אבל עוד יישאר מה לגלות. - אל תאמיני באהבה ממבט ראשון. תבני אהבה עם האיש הנכון. - לא למהר לפסול. לצאת לפחות לשלוש פגישות. מי שאולי לא מצא חן בעיניך ממבט ראשון יכול/ה להקסים במבט שני. - כשאת יוצאת לדייט אף פעם אל תטפחי ציפיות גבוהות כך לא תתאכזבי ואולי תופתעי ...לטובה - אל תגזימי עם האיפור. בסופו של דבר, יום אחד הוא יראה איך את נראית באמת. - הוא לא חייב לדעת עלייך ה-כ-ל כבר בפגישה הראשונה... שמרי על נושאי שיחה קלילים. - אל תפסלי אותו בגלל משפט אחד שהוא אמר. הוא מתרגש, בדיוק כמוך

מצוטטת

New member
~*~

אני כרגע על שולחן הניתוחים וכבר עניתי על שאלון אחד היום מספיק, אולי מחר אגיב ואם לא מחר אז מחרתייייים

אז זהו..

שאני לאחרונה טוענת לאי שפיות זמנית.. {משו שנמשך כבר חודש פלוס...ולפי הצלקות...זה נראה הולך ליות' ארוך ביותר..} קורעת...............{עכשיו כווני לי ת'פרוג'קטור.. להיות או לא להיות?}

זה מה זה מעניין

איך כל אחד חדש/ה בא לכאן עם שאלון ואם סקרים..כדי לגלות לנו את מסכת היסורים של הבליינד דייט..מדהים כל פעם מחדש..המציאו את הגלגל.. מחר אני אנסה לענות היום עייפה מידי.

קחי......משו מהלב...סתם כי בא לי..

From morning to night I stayed out of sight... Didn't recognize I'd become..... No more than alive I'd barely survive. In a word...overrun Won't hear a sound from my mouth, I've spent too long on the inside out...... My skin is cold to the human touch .. This bleeding heart's not beating much..... I murmured a vow of silence and now.... I don't even hear when I think aloud ,Extinguished by light I turn on the night. Wear its darkness with an empty smile......... I'm creeping back to life My nervous system all awry..... I'm wearing the inside out Look at him now........ he's paler somehow But he's coming around He's starting to choke......... it's been so long since he spoke Well he can have the words right from my mouth And with these words I can see Clear through the clouds that covered me.... Just give it time then speak my name... Now we can hear ourselves again... I'm holding out for the day When all these clouds have blown away .. to tell you...how much i need you.... {t.a/m....}

במיקרה של יערית..

תודיעי לה שתיצור קשר-רגע לפני... אני רוצה לעבור איתה (שוב) על הסעיפים היותר חשובים JUST IN CASE כדי שצתא מוכנה לכיבוש

יערית

New member
../images/Emo18.gif

אני בזמן מכירות וזה לא פשוט
תשמרו על הגחלת לערב|מרשמלו|

למעלה