על כל פיפס?!
מצטער אבל זה ממש אבל ממש לא על כל פיפס אתה רוצה להגיד לי שעל 6 מיליון יהודים שנרצחו ע"י הנאצים זה פיפס? על דבר כזה דקה לא מספיקה,הדקה הזאת לא תספיק להזכיר ולהיזכר בכל ששת המיליונים שנהרגו ע"י המכונות אדם הזוועתיות האלה אם אתה חושב שזה שטות וזה לא שווה את הדקה הזאת אני ממליץ לך לנסוע ליד לבנים בירושליים יש שם שני חלקים לילדים ולמבוגרים הייתי בשניהם בחלק של הילדים היה קל לקבל את זה ולראות את התמונות וההסברים ולשמוע סיפור מניצולת שואה. כשביקרתי בחלק של המבוגרים ששם המראים כבר יותר קשים היה לי קשה לעמוד שם אתה רואה תמונות של אנשים שלא עשו כלום רע ומוציאים אותם להורג תינוקות שרק נולדו בני מספר דקות,שניות,דקות נהרגים,נרצחים.אם היית רואה את זה לא נראה לי היית קורה לזה פיפס לתפוס תינוק בן שבוע להניף אותו באוויר ולזרוק אותו לכיוון קיר על מנת לנפץ את הגולגולת שימות זה ממש לא פיפס ולא משנה מה הדת שלך או האחרים,יהודי,נוצרי,מוסלמי זה לא משנה. [אני לא זוכר את המספר המדוייק נראה לי 127] 127 חיילים 127 משפחות שכולות 127 חיילים שנהרגו רק במלחמת לבנון השנייה! ועוד כמה עשרות הרוגים מתושבים! אבא שיצא מהמקלט רץ הביתה לקחת טיטול לילדה שלו ורגע לפני שנכנס למקלט חזרה פגעה בו קטיושה ישירות אלף ומשהו פצועים וזה רק "במלחמה" אחת אם אני לא טועה 23 אלף חיילים נהרגו מתחילת קיומה של המדינה! ולזה אתה קורה סתם פיפס? מאות אם לא אלפי הרוגים בפיגועיי תופת ופיגועי דקירות וזה לא שווה את ה5 דקות מהחיים שלך?5 דקות דומייה להיזכר בהם?