מה דעתכם !!

nOway1

New member
מה דעתכם !!

هذا التصميم من تصميمي !! بعنوان : الله نور

michaeld1

New member
חילו, יפה.. רק צריך לעשות יישור לשתי המילים

שהצלב יהיה באמצע המרחק ביניהן. ביטלאע אחלא

nOway1

New member
המממ!

יעני אתה אומר לי שאני אעשה את התמונה מחדש !! ו זה אי אפשר !! כי כבר שמרתי ב JPEG ו לא ב PSD מי שמבין בPHOTOSHOP מבין חחח! אני אשתדל לעשות !! בכל זאת תודה לך ! תהיה בריא

michaeld1

New member
../images/Emo13.gif לא התכוונתי להקשות עליך.

אני מציע שתחזור לתמונה הראשונה. יותר יפה בעיניי. תודה לך.

salt of earth

New member
התמונה יפה מאוד

ליש תיג'לבו ללוולד חראם ? סתם עמ במזח שפרד וno way מה הסיכוי לקבל כמה טיפים לאלה שבחיים שלהם לא שמעו על פוטושופ

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifזה כמו שאני כמעט ולא נכנסת לאתרי חדשות

חחח הסטוריה פוליטיקה וחדשות זה איכסה בשבילי..חח אז זה המצב שלך עם הפוטושופ ועיבודים הא! טוב יש פה מעצב גרפי מורידה לו את הכובע (אל תדאג NO WAY לא יורד גשם) והוא בטח ישמח לספר 3 משפטים על הפוטושופ
.

salt of earth

New member
../images/Emo88.gif לא אומרים איכסה על חדשות ../images/Emo88.gif

מה שמזכיר לי שעדיין לא עשיתי את הסקירה היומית באתרי חדשות נוצריים
אוף כולכם התעוררתם כך פתאום והתחלתם תברברו שו הדא? דווקא בזמן שחשבתי ללכת לנוח קצת.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifטייב רוחי נאמי וכאליני אנאם קמאן

חח תכננתי מלפני שעתיים ללכת לישון שעה והיאני שופיתע יניק
חח חאסי חאלי פי שארע ח'אן אלחליל פי מסר

nOway1

New member
מי שרוצה עזרה בפוטושופ !?

מי שרוצה עזרה בפוטושופ אני אשמח לעזור לו אם אתם או המנהלת מסכימה/מסכימים שאני אשים פה כמה שעורים בפוטושופ אין לי שום בעייה ו מי שרוצה לדעת כמה דברים על הפוטושופ אני אשמח שנהיה בקשר <<האימייל שלי >> [email protected]

lion 7

New member
ליש ‎?sad prince

האם באתר הזה אתה תסכים לפועל העיבוד ? האם אתם משתמשים במקינטוש ? או שזה אופנה ישנה , http://www2.eitan.ac.il/photoshop/about/gnenral

nOway1

New member
ל lion

ליש ‎?sad prince שו בדי אלק ל אלק !!! החיים שלי מאוד קשים !! אני מקבל את כל המכות בייחד ו המכה הכי חזקה היא המות של אבא <<ז"ל>> אם אני אכתוב ספר על חיי. הספר יזכה מקום ראשון בבכי "יקבל פרס מי בוכה יותר " מע אינו אני בן 18 ... אבל מי שנותן לי את כל הכוח הוא המשיח "הוא שומע את התפילות של הייתום " כן אני מסכים << אבל תזהר המכינתוש זה לא כמו מחשב רגיל " xp " >> אבל זה לפוטושופ 6 :S אני מעדיף שתעבוד ב פוטושופ 9 <photoshop cs 2 > ו גם מעדיף שהשיעורים יהיו באנגלית ו לא בעברית או בערבית כי זה טוב לעתיד

salt of earth

New member
לא הבנתי למה prince

תודה על הנכונות באמת, אולי אם תוכל לעשות לנו כמה טיפים של פוטושופ ואז נוכל לעשות תחרות עיצוב לוגו לפורום

nOway1

New member
ל salt of earth

לא הבנתי למה prince כי אני נסיך ~מלך ~ <<<חחחחחח>>> כולם אומר ש אני מלך היופי :p ו sad כי אני מושפע מסרטים עצובים <<<<סתם >>> האימייל מביע קצת את הרגשות שלי חוץ מהציורים ו הסיפורים שלי . אין לי מושג למה תמיד אני עצוב ותמיד אני לבד ותמיד התנ"ך והברית החדשה בידי .. תגידו לי. האם זה נכון או מותר : אני כל יום מתפלל . כל דקה כל שנייה איפה שאני הולך אני מתפלל <<אבל הכל הלב >> . אני מרגיש שאני חייב עוד יותר אני רוצה להשתחרר מהעצב די לבכות מספיק .כל יום אני בוכה על החיים שלי . ו ..... זו עד כאן אני לא אמשיך. בעזרת השם !. אחרי המבחנים אני אתחיל לשים לכם שיעורים ו הסברים .. המבחנים מסתיימים בשבוע הבא " איזה כיף ".

למעלה